להתפקד חיילים!

יא, אוקטובר *רוקדת*

שם: עדי גיל: החודש 16^^ [נו, קטנטונת. אזמה
] מיקום בארץ: מרכז- שפלה בית ספר+כיתה+מגמה: תיכון שלא אנקוב בשמו:) י"א, כימיה מחשבים אייסיקיו\מסנג'ר: אם מישהו רוצה, אתן לו במסר בכיף איך עברה תקופת החגים בינתיים? משעממת. ואני כבר מרגישה כמו פדלאה מלא לזוז מהבית כמעט. מסר לאומה: לישון זה טוב! [חזרתי לזה
] ציטוט כלשהו שבא לכם לשתף אותנו: המפף.. לא>< תמונה שלכם: ממש:)

MiMiMor

New member
../images/Emo11.gif

שם: מור! גיל: בעוד שלושה ימים בדיוק, 17 הנחשק. מיקום בארץ: ירושלים בית ספר+כיתה+מגמה: בית ספר אורט רמות בירושלים, כיתה יב'1 מגמת מחשבים וביולוגיה (כוסאמא של ביולוגיה) אייסיקיו\מסנג'ר: [email protected] איך עברה תקופת החגים בינתיים? עברה מהר מידי
מסר לאומה: לא כדאי להיות בן 17 בכיתה יב', ולגלות שכולם כבר קיבלו צו ראשון לפני שנה ועברו טסט.. ואתה אפילו לא קיבלת זימון
תמונה שלכם: חצאית סקוטית שליטה

אם זה מנחם אותך, עוד לא התחלתי ללמוד נהיגה

או לעשות תאוריה... וכבר עברתי צו ראשון, שלושה ראיונות למודיעין.. וקיבלתי עוד שני זימונים מעתודה ותלפיות וחיילת, איחרת למפקד!

brass monkey

New member
אחי, אני עברתי את כל זה לפני שנה

ועדיין לא התחלתי ללמוד נהיגה... אז זה בטח מנחם אותה...

MiMiMor

New member
העניין הוא,

שקיבלתם צו ראשון נכון? ולא נולדתם באוקטובר נכון? נכון.
המורה שואלת "מי עוד לא עשה צו ראשון בכיתה?" ~צחוקקים מכל עבר~ ~מור מרימה את היד באיטיות, ומקווה שבגלל שהיא בקצה של הכיתה אף אחד לא ישים לב~ "אה, מור! מור לא קיבלה!" ~כל העיניים מופנות למור~ ~מור מרגישה נהדר~

MiMiMor

New member
בגלל שהיא אוהבת אותי, אלא מה. ../images/Emo13.gif

סתם.. אין לי שמץ למה היא שאלה את זה, בטח בשביל להביך אותי =\

חח אפשר לחשוב, לא סוף העולם

לפחות גם יהיה לך הרבה חודשים של סטלה אחרי י"ב עד שיגייסו אותך

SecondFace

New member
אין לי ממש זכות להתפקד כי אני לא נוכחת במיוחד

אבל לא נורא:p שם: מיכל גיל: 15 ,בדצמבר 16 מיקום בארץ: במרכז בית ספר+כיתה+מגמה: הרא"ה,י',מסלול אומני. אייסיקיו\מסנג'ר:אהא איך עברה תקופת החגים בינתיים? משו משו. מסר לאומה: חרא בלבן. ציטוט כלשהו שבא לכם לשתף אותנו: בלהבלהבלהילדהקטנהבלהבלההומומזדייןבלהבלהאגואגואגובלהבלהכעבדיוק. תמונה שלכם: SECONDFACE

Shemesh161

New member
קצת נטשתי.

אבל אשתדל לשוב. :) שם: אורשמש גיל: 16 וחצי מיקום בארץ: ב"ש בית ספר+כיתה+מגמה: יא'3, אמנות וכימיה-הגברות. אייסיקיו\מסנג'ר: רוצים,תבקשו. גמככה אף אחד לא מוסיף. איך עברה תקופת החגים בינתיים? עברה חביב בהחלט. ברינג מי סומ מור חופש! :) מסר לאומה: "אם אין חגים, תאכלו שביתות." ז"א, תעשו שביתות. ציטוט כלשהו שבא לכם לשתף אותנו: לא מיוחד,אבל משיר של פלסיבו שאני אוהבת. "You shower me with lullabies, As you're walking away." תמונה שלכם:

למעלה