להתפלל לעילוי נשמת...

יונת13

New member
להתפלל לעילוי נשמת...

בבקשה תתפללו לעילוי נשמת: שמואל בן שרה מורה לספורט ומנהל ישיבת 'יבנה' בחיפה שנפטר ביום שישי ער"ש קודש פרשת "ויגש" בעת שיעור מול תלמידיו מדום לב. התגורר בשכונתי ולימד את הבנים שבשבט שלי. "שיר למעלות ממעמקים קראתיך ה' ה' שמעה בקולי תהיה אוזניך קשובות לקול תחנוני אם עוונות תשמור י-ה ה' מי יעמוד כי עמך הסליחה למען תיוורא קיוויתי ה' קיוותה נפשי ולדברו הוחלתי נפשי לה' משומרים לבוקר שומרים לבוקר יחל ישראל אל ה' כי עם ה' החסד והרבה עימו פדות והוא יפדה את ישראל מכל עוונותיו"

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifיהי זכרו ברוך../images/Emo16.gif

הוא היה מנהל?

יונת13

New member
סגן מנהל ומורה לספורט

מדריך אצלנו היה בדיוק בשיעור וראה אותו והוא ממש בטראומה מזה... ועוד מישו הוא נפל עליו ואחד אחר עשה לו החייאה קיצר סיפור ממש עצוב וקשה! למי שיש רעיון אולי איך אני יכולה לעזור להם אני אשמח!

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

יום שישי, נכנסו אלינו בכיתה ב10:00 והודיעו לנו על זה. אני אומנם לא הכרתי אותו בכלל עד לאותו הרגע, אבל מספיק היה לי לראות את כל מי שכן הכיר אותו ואת צוות המורים אצלנו שהיו בשוק, ופשוט לא ידעו מה לומר.. מחנך בישראל, ושפשוט ירבו כמותו.

אופיר109

New member
יונתתת ...

יונת נשמהה... אני הייתי בביצפר איתווו והייתי כמעט 20 מטר לידו כזה קרה ): מוררההה מלך!!! ): לא מגיע לו למות בכזה גיל ):

למעלה