אם ג'וליה רוברטס
חודרת לדמיוני, תהיי בטוחה שלא אתן לה למעוד על שקית שוקו, יש לי רעיונות נשגבים בשבילה, אבל את מתבחששת, בהחלט נכנסת לתפקיד. (אני יכול למלאת רק עם המחשבה הזאת 'קריאה' שלמה של שבת). להלן כמה רעיונות נוספים לפריקת השעמום: תעשה הד לשופר, ותסתכל לשמים בפליאה. כשמגיעים ל-'קול מבשר ואומר' תפוס את הערבות שלך, עבור ליד הגבאי ותן לו אחת בתחת בצורה שיחשוב שזה היה הבעל תוקע. כשהס"ת עובר מסע נשיקות בקהל, קח את הזמן, בקש גם לחבק ותעמוד על כך. צייר סמיילי בכל סידור שעובר דרכך בדף 100 למעלה מימין, כשתמצא יום אחד סידור כזה, תוסיף לו שפם. בשמחת תורה עצור לרגע מפיזוזך ושים לב לטופים ולניירות שמושלכים מהעזרת נשים, על חלקם רשומים מספרי טלפון. הם לא מיועדים עבורך, שלח לי אותם מיד. במגילת אסתר, הדלק ב'המן' דינמיט בעלת פתילה ארוכה במיוחד וזרוק אותה לבימה. כשתקבל עלייה לתורה, הבט לתוך הספר במבט מלא חשיבות, הסר/הלבש את משקפך, הצבע על מילה מסויימת באי שביעות רצון ואל תמשיך עד אשר יתאספו לפחות עשרים איש. שים את הטלפון על רטט מאחורי גמרא על סטנדר מתכת, באמצע שמונ"ע. בסוף שמונה עשרה לפני שכולם עוברים ל'תחנון' פשוט צעק 'יתגדל...' החזן ידלג לקדיש ואף אחד לא יתנגד או יתמה על כך. שים דיסק של ה-"Black Eyed Peas" עם השיר "My Humps My Humps" בטייפ של המואזין. (בקר גם במסגד, מה יש?)