להתפטר או לא?

belabula

New member
להתפטר או לא?

נמאס לי מהעבודה הזאת! אני שונאת לקום בשעות לא נורמליות מוקדם בבוקר. אני שונאת את האנשים שעובדים איתי. אני שונאת את המנהל שלי. אני שונאת שלא מעריכים אותי. אני שונאת להרגיש לא רצוייה. אני מתה להתפטר כבר!! אבל מצד שני.. עד שמצאתי עבודה ככה אני מוותרת עליה? לפני שמצאתי עבודה התחרפנתי כבר בבית. אני צריכה את הכסף. אין סיכוי שאני אמצא עכשיו עבודה אחרת. אבל אני לא יכולה יותר! מה אני עושה?

belabula

New member
הבעיה היא..

שהגיוס מתקרב וגם לפני שהתחלתי לעבוד שם חיפשתי עבודה אחרת ולא מצאתי כלום. לא נראה לי שמישהו ייקח אותי לעבוד אצלו שאני מתגייסת עוד מעט. אוף, אני כבר מעדיפה להתגייס עכשיו..

שיטטטטטטטט

רשמתי לך מלא עכשיו.. אח"כ אני ארשום שוב.. פשוט אין לי עצבים עכשיו.

tuti100

New member
../images/Emo24.gif

אממ אם כ"כ רע לך שם.. למה להישאר? עדיף פחות כסף מהרגשה מגעילה כל הזמן.. אני גם עבדתי במקום כזה.. והייתי ממש ממש צריכה את הכסף.. ולמרות זאת העדפתי לעזוב מלהישאר וללכת כל יום לעבוד כשאני מבואסת ומרגישה לא מוערכת .. (וכשאני רציתי לעזוב.. עוד הבוס המניאק עשה לי בעיות ולא רצה לשלם וכאלה) בכל אופן.. במה שתחליטי.. בהצלחה..

mAAyAn 1

New member
אם את מרגישה שלא מעריכים

אותך שם, ואת קמה מוקדם בבוקר עם הרגשה מגעילה ובלי חשק בכלל לצאת לעבודה-תתפטרי! את יכולה ללכת לחברות כ"א ולבקש עבודות זמניות-בטוח יש! וגם לפי מה שהבנתי מסיפורים, עבודות זמניות הן טובות יותר מבחינת תנאים והכל....[לא מניסיון, מסיפורים...]P: בהצלחה!

למעלה