להתערב או לא להיתערב?

adida5

New member
להתערב או לא להיתערב?

יש לי זוג חברים בעבר הם היו בגדר "חברים טובים" היום קצת פחות..לאחרונה הם חזרו לעיר בה אני גרה התחברנו אבל לא ממש כי כל מה שקורה מסביב איתם לא ניראה לי טוב בעין.. הוא אוהב אותה והיא אותו רק שהיא אוהבת יותר מידי ונותנת את עצמה לכלבים. אני מאוד אוהבת אותה יותר מאשר אותו היא יותר חשובה לי ובעבר היינו קרובות מאד בכל אופן לאחרונה היא ילדה ילד שלישי במזל טוב וכולם מסיבבה יודעים שלבעלה יש עוד ילד...ולא מימנה.... אני מאמינה כי גם היא יודעת אבל מעלימה עין. לאחרונה יצא הסיפור המלוכלך על הילד כי צריכים בדיקת רקמות או משהו כזה בכדי להוכיח אבהות לתביעת מזונות..והיא מתעלמת...בא לי לנער אותה חזק חזק...אני כבר לא יכולה לשבת אצלם בבית או להסתכל לבעלה בעיניים..

meshi4

New member
למה לך לעשות את זה?

היא אחרי לידה ובמצב רגיש.עם סיפור כזה גם חסרת אונים. אם את מאמינה שהיא יודעת ומעלימה עין.אולי זאת דרכה להתמודד עם הבעיה כרגע. כשהיא תדע בודאות.היא תשתף אותך.

adida5

New member
היא יודעת מהכל

היא פשוט וקל טיפשה וזה מציק לי כי אני אוהבת אותה קשה לי לראות אותה מתנהגת בטיפשות כזו

לדעתך היא טיפשה

אבל מה שאת רואה היא יודעת יותר טוב מקרוב. הניחי לה. אם היא תרצה לספר לך תקשיבי. ואם היא תשאל מה דעתך אמרי לה. אם ברצונך להשאר חברה טובה אל תנקטי בשום צעד. חבל לוותר על חברה טובה שאוהבים. יש לתמוך בה כשהיא תבקש ממך. ואם קשה לך להיות נוכחת בביתם המנעי מלהגיע.

adida5

New member
אני מנסה כבר הרבה זמן

שלא להיתקל בהם יחד...איתה כי אני מפחדת להתפרץ עליה ועם שניהם יחד כי קשה לי עם צביעות בכל אופן...אני אשאר בכונכיה שלי...

s h o o s h a

New member
להתערב או לא להתערב- זו השאלה

והתשובה החד משמעי היא לא את מנסי לחיות את חייה ובטח שאל תנסי לכפות עליה את הלך רוחך. היא יודעת או לא, יש לה דרכים להתמודד עם הבעיה שנוצרה. ואת הבעיה הזו, שמסתבר שהיא מודעת אליה, עליה ללבן עם בן זוגה ולא אתך. את לא צד ענין אל תנערי אותה, אל תגידי ואפילו אל תרמזי. אם היא תבקש את עצתך, תהיי שם עבורה- ככתף לבכות עליה ולהיות שותפה לכאבה. אל ההלחטה מה לעשות עליה להגיע בעצמה ולעשות כפי שהגיונה, רצונה וצרכיה יוליכו אותה. "...אני כבר לא יכולה לשבת אצלם בבית או להסתכל לבעלה בעיניים..." אז אל. רוצה להמשיך להיפגש עם חברתך, עשי זאת בביתך או מחוץ לבית (יש מיליון מקומות שאפילו ישרתו אתכם ויגישו לכן קפה עם עוגה). אולם, גם אופציה זו מותנית בכך שלא תדברי עמה על המתחולל בין חדרי חדריה. מסוגלת? כי אם התשובה היא לא, ממליצה לך בחום לנתק עמה כל קשר. הכי בריא לכל הנוגעים בדבר.

ואני דוקא הייתי רוצה שיספרו לי

לתת לה עצה שלא תתערב זה בסדר. אבל לו מישהי אחרת היתה במקומה? לא היתה רוצה לדעת דבר כזה? זה לא דבר של מה בכך זה דבר שישפיע על המשך החיים שלה ועל יחסיה עם בעלה כמובן הרי בסוף היא תגלה..הוא אולי נפגש עם הילד האחר...וכשהיא תגלה..ותדע שכל הסובבים ידעו ולא אמרו לה, ושהחברה הטובה ידעה... זה לא יהיה נעים גם לחברה וגם לה.

adida5

New member
אני לא מבינה לא הייתי ברורה???

היא יודעת מזה היא מדברת על זה אבל היא מתעלמת מהעניין שיום אחד יבוא ילדאחר ולא שלה שיקרא לבעלה "אבא" אם ברצוני לנער אותה זה מבחינות אחרות שתפסיק לחיות כמו כלב כל היום בבית משועבדת לילדים ולבעלה.. ואם אני לא יכולה להסתכל לבעלה בעניים זה מהסיבה של.."איך עשית את זה.." ולהמליץ בחום לנתק עימה את הקשר???? גברתי הנאווה ההמלצה שלך לא מתקבלת ולו לרגע קט כי תעשי חושבים ותנסי להפוך מצב אלייך! לא היית רוצה שחברה טובה תעזוב אותך...

meshi4

New member
עובדתית.

הילד האחר שלא שלה יקרא לבעלה "אבא" .כי הוא אבא שלו.מה הילד אשם?

seeyou

New member
זאת לא בעיה שלך!

היא יודעת אבל מעלימה עין? זאת ההחלטה שלה בלבד... מה תעשה אישה עם שלושה ילדים כגרושה?

למעלה