להתעלות על המפה

eynat6

New member
להתעלות על המפה

איך אפשר להתעלות על המפה, ויפה שעה אחת קודם? לשנות דפוסים לא רצויים שקיימים בה?

nomi12

New member
עינתי, כנראה המפה עצמה תראה

מתי את תוכלי להתעלות מעל כל מיני ג'וקים בראש החמוד שלך.

eynat6

New member
טחחחחח

אולי אני באמת קצת לא שפויה..מי יודע. מי יכול לדעת בעצם ???

eynat6

New member
אני חושבת שעיקר הצרות של בנאדם

מתחילות במיקומים 'ירודים'. ככה בנאדם צריך לעבוד שעות נוספות.

nomi12

New member
אני בטוחה שאת שפויה משום שאדם

לא שפוי אולי לא יודע את זה?..........חהחהחה

טומבוי10

New member
עינת-גם תשובה וגם שאלה...

זה נכון שמקומות ירודים מקשים על בעל המפה אבל לא רק גם כירון וגם זויות קשות מערימות עלינו קשיים, למעשה כל חיינו רצופים משוכות ומאלצים אותנו לדלג ולצלוח מהמורות כל אחד ואחת מאיתנו הוא גם קצת "טרהלהלילי" בזכות עצמו ואין אדם מושלם! אז מדוע את מטרידה ומציקה לעצמך ללא הרף ...? בסדר, הבנו שאת לא מושלמת אבל מי כן? אולי תתחילי בזה שתניחי לעצמך ותקבלי את עצמך באהבה ותשלימי עם מי שהינך... ומתוך האהבה הזו תממשי את עצמך ואת ההתקדמות שלך בחיים. אולי זה המקום שבו את צריכה להוציא אל הפועל את האקט של החלפת הדיסקט בראש?

eynat6

New member
כן ייתכן טומבוי

האם את נובאז או שאני סתם חושדת...?

eynat6

New member
אני יודעת שאני חופרת לכם

אבל אני צריכה לחפור היכן שהוא ...

טומבוי10

New member
את לא חופרת לנו רק לעצמך ואין לנו בעיהלהשתתף

בחפירה הזו
בשביל מהיש פורום כזה?

Salanit

New member
אפשר...

אפשר להתעלות על נתונים מגבילים על ידי שינוי הגישה המחשבתית כלפי העולם, האנשים, העצמי. כאשר מצליחים לעשות סוויץ' בשכל משתנה גם הרגש כלפי הדברים ומקבלים פרופורציות אחרות ... אבל זה תהליך שלא לוקח 2 דקות, ופה טמון הקושי- האם תהיה באמת מוכן לנסות לחשוב אחרת? זו לא החלטה קלה. זה מזכיר לי את בית 9- בית הרחבת האופקים. כאשר תמונת העולם מתרחבת רואים באור אחר את הדברים...ואז מרגישים חופש פנימי גדול יותר.

eynat6

New member
אני מרגישה שהיום אני במקום של מודעות חזקה

אבל לצערי לא יודעת עדיין איך לעצור תהליכים לא רצויים ...

eynat6

New member
זה כאילו

'אני יודע איך אני פועל, אני רואה את זה בצורה תרשימית' הרי שינוי גישה היא הפתרון לכל הבעיות בעצם. השאלה היא איך מושיבים את זה במקום מספיק עמוק כדי שזה ישפיע ...

Salanit

New member
איך...

אני חושבת שכדי להצליח בכך צריך עזרה מבחוץ, מעטים האנשים שיכולים לגמרי לבד להשתנות... צריך להיעזר בטיפול, ואם טיפול אחד לא מצליח צריך לחפש אחר.. להיות בחיפוש מתמיד..ולא להתייאש.למשל, לפי דעתי טיפול בכיוון קוגנטיבי התנהגותי זה טיפול יעיל, כי זה הטיפול שבו לא רק מדברים על הבעיות ואוספים תובנות חדשות לגבי המצב, אלא גם מלווים את האדם בשינוי התנהגותו בכל מיני שיטות.

eynat6

New member
אני זוכרת פשוט

שכשהיינו במפגש, יאיר הזכיר משו כזה על לעבוד עם המפה .. אבל אני בדיוק הייתי צריכה לחתוך.

../images/Emo140.gif את עושה עבודה יפה, עינת

אין מה לעשות: מודעות לפעמים עולה ביוקר, בעיקר כשאנו בוחרים בה על פני המקום הזה שמעדיף לא לדעת, להיות ראש קטן, ולא לקחת אחריות על מעשיו. מהמקום הזה, תהליכים לא רצויים הם אלה שמפתחים מאוד את האישיות שלנו, בעיקר כשאנו מנסים לשלוט בהם ורואים שזה לא הולך. גם מפת הלידה שלנו היא מקום חסר שליטה, אולם היא מעבירה לנו מסר: הכל קשור לקוד הרגשי שלנו ומהווה חלקים ממנו, וביכולתנו לבחור איך ובאיזו רמה לחוות את התהליך,כשהוא עצמו - תמיד יקרה. לא קל להתבגר ולגדול שכשאתה בוחר בדרך המודעות הזו, בעיקר כשהסביבה שלך שונה מבחינת ההתייחסות וההתנהגות, אבל בגילאים מבוגרים יותר אתה מוקיר תודה על התהליך, ובגדול, למרות הקושי הזה, ואולי דווקא בגללו..
הדרך שאני עשיתי היתה ארוכה, קשה ופתלתלה, ואת יודעת מה? היא עדיין כזו. אמה מה, אתה לומד שיש כל כך הרבה בונוסים בצידה, עד שהיא הופכת לדרך חיים, ומרגע שהיא כזו - הבונוסים לא מפסיקים לזרום.. שמח על הבחירה הספק מודעת ספק לא מודעת שלך, למרות שאולי את עדיין לא ממש באמת שלמה איתה. ואולי אני טועה..

eynat6

New member
אני פשוט מנסה להפנים את זה יאיר

קשה הרי לשדרג את מי שאתה.. כי מי שאתה מוטבע בך חזק...

eynat6

New member
וזה נכון באמת לגבי הסביבה

פשוט הייתי רוצה במקומות מסויימים באמת להסתכל על דברים אחרת רק כי זה יעזור לי יותר.. אני מקווה באמת שאתה צודק כשאתה אומר שזה משתלם בסוף ....

למעלה