להתעורר...

blackwedding

New member
להתעורר...

ולשמוע את הקול שלך בצד השני של השפורפרת..... להרגיש אותך (כאילו את) צמודה אליי מחבקת, מלטפת, מנשקת... כל כך אמיתי כל נשימה, כל שנייה של שקט, כל מילה מרעידות לי את הלב אותה תשוקה- לגעת, לענג, להתענג אותו חיוך דבילי, נמרח שוב על הפנים מרגיש אותך ממלאת את כל כולי הגוף רפוי, העיניים עצומות והזין... כבר עירני ממזמן רוצה אותך, רוצה לגעת, לנשק אותך, לינוק אותך רוצה שתגעי בי, תלטפי, תזייני כל הגוף שלי רועד, בועררררררררר... הייתי נותן הכל כדי שתהייה כאן לצידי הייתי נותן הכל כדי להיות לצידך אוהב אותך, אוהב אותך אוהב אותך אוהב אוהב אוהב אוהב א ו ה ב א ו ת ך ! ! ! {נ.ב. איך אפשר ללכת ככה לעבודה?!}

כוכבית 1

New member
ללכת ככה

לעבודה, עם החיוך הדבילי, כשכל הגוף עוד עטוף בך. בראש מהדהדות מילים של אהבה ותשוקה. לחזור הביתה ישר למחשב, ולגלות פה עוד טיפות תאווה, שהושפרצו מתוך גופך ברגעים של עונג ושל געגוע. הייתי נותנת הכל כדי שתהיה כאן לצידי ועלי ומתחתי ובתוכי. אוהבת אותך !!!

bugbuster

New member
וורגעעע..? משהו שמישטר לא

יודע? כלומר, זו פנטזייה כאילו דה, הא? מה? הא?

כוכבית 1

New member
כמובן שפנטזיה

פנטזיות ורסיסי מציאות מתערבבים פה בפורום. דיונים על אהבה וירטואלית נמצאים בשיאם. נגיעה אחת ועוד נגיעה ושירשור אחד בפורום מניב מסרים לוהטים בין דמות וירטואלית א' לדמות וירטואלית ב'. שתי פנטזיות מוצאות את דרכן אחת אל השנייה והדרך קצרה אל קירבה מציאותית לחלוטין. פנטזיה ומציאות מציאות ופנטזיה מתערבבות זו בזו מטשטשות גבולות מה? מקנא? הא? תקנא ותקנא
אוהבת גם אותך

blackwedding

New member
דמות וירטואלית א' ו-ב'

מי, מה..... למה לא מספרים לי כלום בבית (פורום) הזה?!?!?!?!?!
זה בשבילך, באג !

blackwedding

New member
ועכשיו ברצינות....

החיים מפתיעים כל פעם מחדש! כל יום לומדים וחווים דברים חדשים כולנו-אנשים ודמויות וירטואליות, כאחד, מחפשים כל הזמן את הדרך אל האושר; כולנו מחפשים את הדבר הזה שימלא אותנו בכל טוב; כל אחד בדרכו שלו, כל אחד והרגע/מקום המתאים לו. אני את שלי מצאתי, אחרי שנים לא מועטות (טוב, אני לא כזה, "זקן"....) של חושך והנה.. מצאתי את האור; מי שמכיר אותי , יודע על מה אני מדבר..

טרויה1

New member
זהירות!../images/Emo18.gif לפעמים, האור בקצה

המנהרה - זו הרכבת המגיעה ממול!!!!

למעלה