להתעורר!!!

rotem224

New member
תשימי פה.......

את הפעולה של לא נפסיק לשיר.......בבקשה

להתעורר!!!

טוב מכיוון שהפורום הזה פשוט ישן...ואני מניחה שלחלק ממכם כבר אין כוח לחניכים, צריך לחשוב בשבילם על פעולות ואין לכם עצבים לזה אז בואו נעורר קצת את הפורום עם פעולות...יש לכל אחד ממכם מחברת הדרכה? או איזה שהוא מקום שהוא רושם את הפעולות שלו? אם לא-תנסו להיזכר... שכל אחד יכתוב את נושאי הפעולות, לא צריך לפרט, וככה יהיה פה המון המון הצעות לפעולות, ומי שנניח יתעניין בפעולה ששמה סתם לדוגמא פעולת נרות, אבל אין לו רעיונות זה פשוט נשמע מגניב, אז שישאל פה את זה שכתב וככה גם יהיה פירוט, ויהיה מעניין ויהיה לנו על מה לדבר!! או להחליף כל מני דברים... אז יאללה להתחיל!! אני ישרשר עכשיו הודעה על הפעולות שאני עשיתי או לפחות תיכננתי לעשות...

הפעולות שהיו לנועהל'ה במהלך השנה:

1. פעולת הכרות (שבמקרה הייתה פעולה ראשונה) מאוד מושקעת 2. פעולת בלונים 3. פעולה לסוכות (אבל זה לא ממש אקטואלי עכשיו..חחח) 4. פעולת מראות 5. פעולת גרביים 6. פעולת מים 7. פעולת לכלוך 8. פעולת האמונה הסינית 9. פעולת קונדישינר 10. פעולת סימני הדרך 11. פעולת כיסאות 12. פעולת חיתולים 13. פעולת סקס (אבל לי'ניקים) 14. פעולת נייר טואלט 15. פעולת חושך 16. פעולת חופש 17. פעולת נעליים 18. פעולת פיצוחים 19. פעולת טופי 20. פעולת שטויות/בלאגן 21. פעולת חלומות 22. פעולת שוקולד 23. פעולת ספר שיאים 24. פעולת עשה מה שהחניך רוצה טוב סיימתי, עכשיו תורכם...מקווה שעזרתי פה לכמה שצריכים רעיונות, אתם יכולים לקחת רעיון ולפתח אותו כרצונכם, ואם סתם נדלקתם על הרעיון אבל אין לכם בשבילו תוכן ומה לעשות-אז תשאלו-אני יעזור...

adi u

New member
פעולות בנקודות..אם משהו רוצה פרוט

אז..תבקשו על משהו ספציפי..ואני אפרט...
א-ב
מיחזור
שיתוף פעולה
שוקולד
מוזיקה
צבעים
בלונים וזה מה שאני זוכרת עכשיו ממה שעשינו..כי המחברת של הפעולות שלנו נמצאת במת"נס...והיום יום שבת..

זה די בשילוב של טמטום-אז ככה:

דרך אגב שכחתי לציין שעשיתי פעולת JACKASS וזה היה ממש טוב!! אוקי אז זה בעצם היה יותר שטויות-המממ, התחלנו בסבב מה נשמע והדגמה של הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם. אח"כ עשינו את המשחק 3 מקלות אבל בריצה הפוכה. עשינו את הקוואקה אבל המצאנו לזה מילים אחרות וירדנו (המדריכות) על עצמנו, ככה שאת יכולה להמציא איזה שיר שאת רוצה שיר מטומטם. אמרתי לחניכים שלי "טוב עכשיו תרוצו מסביב לעץ", והם רצו! הם לא שאלו למה, וזה לא היה תחרות, זה לא שהם ספרו כמה סיבובים הם רצים, ואני בנתיים הלכתי לדבר עם אנשים במחנה, ואיזה 5 דקות הם רצו כמו מפגרים ואז שאמרתי להם להפסיק שאלתי אותם "למה רצתם??" אז הם אמרו "כי את אמרת..." ואז הסברתי להם שסתם שיגעתי אותם וזה והם צחקו על זה שהם היו כאלה דפוקים..חח...אח"כ אמרתי להם לקחת כוס ולמלא אותה במים ולשים את כל המים בפה-אבל ברור שאי אפשר להכניס כוס שלמה עם מים לפה, אבל הם ניסו..זה היה די מצחיק..ואז אחרי שיותר מחצי המים היו כבר על הרצפה, הם שמו בפה והיו צריכים להגיד "מה אני עושה קבינימאט סמאלה" בלי לשפוך את המים, והם מדברים ממש לאט כמו אוטיסטים, ומנסים שבאמת לא לשפוך, והם בכוונה מנסים להצחיק אחד את השני כדי שיפסלו אז הם כל הזמן צחקו אז הם שפכו את כל המים והם הרטיבו את עצמם ואז זה הוביל למן מלחמת מים... יש לנו צריף, שזה המבנה שלנו, אז אמרתי להם לספור את כל הקרשים שלו...הם ספרו... שיחקנו כדורסל, מי שהכי פחות קולע-מנצח. הם הלכו לאנשים ברחוב ובמחנה ושאלו איך הם מנגבים את התחת-בדוך או בסיבוב. אין לנו גירים במחנה, ואבנים שלנו לא כותבות, סתם אבנים מעפנות כאלה, אז אמרתי להם לכתוב לדוד משה היה תפוח אדמה, והם מנסים לכתוב ומתאמצים, והאבן לא כותבת, אז הם השתגעו ואז זה הוביל לזה שהם החליטו לעשות פרצופים מכוערים מצחיקים כאלה לכל מכונית שעוברת והם כתבו כל אחד על המצח "אני מטומטם וגאה בזה" וזה היה מצחיק, אנשים עצרו לנו ושאלו מה אנחנו עושים, ושאין לנו חיים, וחניכים שלי לצחוק ולברוח ואני נשארתי שם עם הנהג המעוצבן, דפקו אותי...חחח הממ סתם זה לא בדיוק פעולת בלאגן, אבל הכל פשוט הוביל לבלאגן... ו..זהו..ואם הפעולה נשמעת מטומטמת-אז זה אומר שזה מצויין! כי זאת הייתה הכוונה...

adi u

New member
פעולת צבעים פרוט...

המשחק הידוע תופסת צבעים..שידוע גם בשם ערבי ערבי איזה צבע?
סמל לקבוצה עם צבעי גואש וכפות ידיים...
גם יש את הסיפור האיש הירוק...(למרות שבגלל ההפרעות של הקבוצה שלנו..לא ממש הגענו לקטע הזה..בעיות התנהגות חמורות) שזה למי שלא מכיר או לא זוכר זה פעם היה איש ירוק שגר בבית ירוק עם גג ודלתות בצבע ירוק...ובלה בלה בלה..עד יום אחד הוא הלך ברחוב ופגש איש כחול ומפה זה כבר סיפור אחר..(אם משהו ממש ירצה...אני יקליד את כולו...רק תבקשו..שאני לא סתם יקליד על רייק)...שזה בעצם החלק הערכי יותר בפעולה... והיה עוד משהו אבל אני לא זוכרת כל כך..זה היה ממש בתחילת השנה...שהיה הרבה חניכים...

driftwoodstav

New member
פעולות!

היכרות
בלונים
ראש השנה
ערכים
הכנה לטיול
פעולת יום הולדת לחניכה אחת.
ספורט
חורף!!!
חלומות ואמונות (בסוף זה היה רק האמונה הסינית...אחלה פעולה דרך אגב!)
מצב העוני בארץ (היה פשוט מעצבן!!!!!)
פעולה לזכר רבין בנושא הסתה וחופש ביטוי.
םפעולה לעידוד שילום דמי חניך
פעולת נעליים
ערב היכרות מעמיקה (הפעולה הכי טובה שהיתה לי!)
פעולת טיול
מיהו יהודי?
פעולת התמודדות עם לחץ
פעולת עיתונים
פעולת פירות
פעולת קרמבו
אמון
שפעת
הימורים
קופסא.
השבעה!!!
פאדיחות
פצצת זמן.
חוקה.
עוד פעולת היכרות
פעולת סרטים. סתיו

leery

New member
וואו הרבה רעיונות טובים לפעולות!

היי לך! גם אני מדריכה במדצי"ם... למעשה אני מדריכה כיתות ח'... קורס טרום מדצים! הרעיונות של הפעולות ממש ממש מעולות! גם אני עשיתי הרבה מהפעולות שאת עשית... כמובן אותם נושאים, לא בטוח שאותה פעולה... אני אשמח אם תוכלי לפרט אולי קצת יותר עם פעולת היכרות מעמיקה... מהלך הפעולה וכו'! גם על פעולת סרטים... :) תודה רבה, אורטל!

driftwoodstav

New member
הפעולה האהובה עלי ^^

אז לקחנו כמה סמיכות והתיישבנו לנו בחוץ עם גיטרות! אחלה אווירה! ואז התחלנו במשחק שאין לו ממש שם- כל אחד לוקח דף ורושם את שמו למעלה ואז מעביר לזה שמשמאלו, שואלים שאלות כמו- "מתי הוא ימות?" "אם מי הוא יתחתן?" "למה קוראים לו ככה?" וכו' וכל אחד עונה על זה שכתוב על הדף ומעביר הלאה. ואז עשינו סבב חברים הכי טובים. כל אחד אמר מי החבר הכי טוב שלו וממתי הם מכירים, אפשר גם להוסיף סיפור חמוד שקרה לחברים או משהו כזה. אחר קח עשינו דוקים שאלות- משחקים דוקים אבל כל פעם מי ש"מרים" דוק צריך לענות על שאלה, למשל- "פאדיחה הכי גדולה", "ממה אני הכי פוחד" וכו'. ואז לדובדבן שבקצפת- בחינת חברות! לוקחים שני חברים שאומרים שהם חברים הכי טובים ומרחיקים אחד מהקבוצה כדי שלא ישמע. ואז שואלים את החבר שלו שאלות עליו כמו- צבע אהוב וכו' ואז שמחזירים את החבר שלו הוא צריך לענות מה שהחבר שלא ענה...לא הצליח? באסה!!! האמת של ממש עשינו את הכל... התחלנו את הפעולה והיה סבבה ואז סתם גלשנו לעיניינים אחרים וניגנו בגיטרה, וחניכה שלי לימדה אותנו "קסמים". והיה ערב ממש ממש ממש ממש ממש נחמד! מומלץ! סתיו

הפורום חוזר קצת לחיים...

אבל זה לא מספיק! כי רק איזה 3 אנשים מתייחסים למה שאני כותבת! וגם ככה אנחנו לא הרבה בפורום הזה אבל אנחנו הרבה יותר מ-3...אני רוצה שהפורום הזה יקום לתחייה ואתם לא בדיוק עוזרים! אז לכל אלה שעדיין לא ענו ולא שיתפו אותנו בפעולות שלהם..אז תשתפו פעולה! כי עובדה אנשים כן מתעניינים בפעולות של אנשים אחרים אז יאללה כולם להזיז ת'תחת ולהתחיל לכתוב פה!

הפעולות שאני העברתי..

*כול מערך "הילד הזה הוא עני" של הנוע"ל *התוכנית הכלכלית ושיוויון *אקטיביזם ויציאה לפעולה קבוצתית(הם בחרו במרכז קליטה לעולי אתיופיה) *ערב תרבות בנושא רגשות *ערב שוקולד *ערב "החבר הדמיוני שלי" כול אלו הן הפעולות מהחודש האחרון, לשכבת ח' עם 15 חניכות.

למעלה