זה די בשילוב של טמטום-אז ככה:
דרך אגב שכחתי לציין שעשיתי פעולת JACKASS וזה היה ממש טוב!! אוקי אז זה בעצם היה יותר שטויות-המממ, התחלנו בסבב מה נשמע והדגמה של הדבר הכי מטומטם שעשית אי פעם. אח"כ עשינו את המשחק 3 מקלות אבל בריצה הפוכה. עשינו את הקוואקה אבל המצאנו לזה מילים אחרות וירדנו (המדריכות) על עצמנו, ככה שאת יכולה להמציא איזה שיר שאת רוצה שיר מטומטם. אמרתי לחניכים שלי "טוב עכשיו תרוצו מסביב לעץ", והם רצו! הם לא שאלו למה, וזה לא היה תחרות, זה לא שהם ספרו כמה סיבובים הם רצים, ואני בנתיים הלכתי לדבר עם אנשים במחנה, ואיזה 5 דקות הם רצו כמו מפגרים ואז שאמרתי להם להפסיק שאלתי אותם "למה רצתם??" אז הם אמרו "כי את אמרת..." ואז הסברתי להם שסתם שיגעתי אותם וזה והם צחקו על זה שהם היו כאלה דפוקים..חח...אח"כ אמרתי להם לקחת כוס ולמלא אותה במים ולשים את כל המים בפה-אבל ברור שאי אפשר להכניס כוס שלמה עם מים לפה, אבל הם ניסו..זה היה די מצחיק..ואז אחרי שיותר מחצי המים היו כבר על הרצפה, הם שמו בפה והיו צריכים להגיד "מה אני עושה קבינימאט סמאלה" בלי לשפוך את המים, והם מדברים ממש לאט כמו אוטיסטים, ומנסים שבאמת לא לשפוך, והם בכוונה מנסים להצחיק אחד את השני כדי שיפסלו אז הם כל הזמן צחקו אז הם שפכו את כל המים והם הרטיבו את עצמם ואז זה הוביל למן מלחמת מים... יש לנו צריף, שזה המבנה שלנו, אז אמרתי להם לספור את כל הקרשים שלו...הם ספרו... שיחקנו כדורסל, מי שהכי פחות קולע-מנצח. הם הלכו לאנשים ברחוב ובמחנה ושאלו איך הם מנגבים את התחת-בדוך או בסיבוב. אין לנו גירים במחנה, ואבנים שלנו לא כותבות, סתם אבנים מעפנות כאלה, אז אמרתי להם לכתוב לדוד משה היה תפוח אדמה, והם מנסים לכתוב ומתאמצים, והאבן לא כותבת, אז הם השתגעו ואז זה הוביל לזה שהם החליטו לעשות פרצופים מכוערים מצחיקים כאלה לכל מכונית שעוברת והם כתבו כל אחד על המצח "אני מטומטם וגאה בזה" וזה היה מצחיק, אנשים עצרו לנו ושאלו מה אנחנו עושים, ושאין לנו חיים, וחניכים שלי לצחוק ולברוח ואני נשארתי שם עם הנהג המעוצבן, דפקו אותי...חחח הממ סתם זה לא בדיוק פעולת בלאגן, אבל הכל פשוט הוביל לבלאגן... ו..זהו..ואם הפעולה נשמעת מטומטמת-אז זה אומר שזה מצויין! כי זאת הייתה הכוונה...