להתעורר !!!

Eran De Niro

New member
זה מורכב

אני חושב שאם דרך תפוז נארגן עצומה המון אנשים שהם לא נהגי משאיות יתמכו בנו , כי אחרי הכל יש המון אנשים בעלי רכבי דיזל , ורכבים בכלל , אבל במדינה שהדמוקרטיה היא לפי מזג האוויר קצת קשה לעשות מהלכים כאלה , לפי חוקי הדמוקרטיה , אם קבוצת אנשים מגישה דבר (הצעת חוק או כל תקנה ) חובת המחוקק לקחת את הדבר לייסם אותו , אבל לא במדינת ישראל , ארץ המוגבליות הבלתי אפשרית הסולר ירד המון מוצרים נוספים יוזלו אנשים לא מבינים את הלוגיקה הזאת

שי ז.

New member
ערן, למחיר הסולר צריכה להיות השפעה רק על

הלקוח הסופי (צרכן ההובלה) כי כשהוא עולה הוא עולה לכולם ולכן גם מחירי ההובלה צריכים לעלות כדי לכסות את העלייה בהוצאות. בשורה התחתונה מחירי ההובלה נקבעים לפי היצע וביקוש וכל עוד שיהיה מי שיסכים להרויח מעט או אפילו רק לכסות את ההוצאות הקקבועות גם אם הסולר יהיה בחינם מצב המוביל יהיה גרוע.

Eran De Niro

New member
להתעורר !!!

הנפט ירד ביותר מ50% ופה בארץ זרקו לנו עצם של 13%כאילו 80 אגורות, הנפט יורד ויורד ואנחנו עוד על המחיר הישן , הגיע הזמן להתעורר להלחם ועד הסוף ולא ברעש וצילצולים ,של ההוא שמחפש את הכיסא , הגיע הזמן לצאת ולהלחם יותר נכון לא לצאת מהבית ולהלחם , לא נעבוד , לא יהיו מוצרי יסוד (חיטה , נייר לעיתונים,מכולות עם ציוד ומזון מח"ול ציוד רפואי שישב בנמל בקיצור להיות קצת בריונים כי ככה זה עובד!!!) להפוך את המדינה לסיר לחץ אחד גדול עד שנקבל מה שאנחנו רוצים וזה לא הרבה , מחיר הוגן לסולר , אם אני היום בעל משאית ויש לי נהג שעובד עליה והנהג עושה עבודה טובה וצריך לתת לו שכר הוגן אני נשאר עם 3,000 ש"ח ביד זה נראה לכם הגיוני ?!?!?? 17,500 ש"ח סולר למשאית אחת זה הגיוני בחודש אחד ?!?!?!?!?!? תעצרו הכל תעירו את כולם ובואו נלחם עד הסוף למי שיש אפשרות להדפיס את מה שכתבתי ולהעביר את זה הלאה במוסכים במקומות של נהגים ובעלי משאיות , אני מאמין שהסולר ירד והשכר יהיה שכר הוגן , ולא שחק ביזוי שנהג סמי היום מרוויח 6,500 ש"ח כי זה המצב נהג חלוקה לפעמים מרוויח יותר מנהג סמי , [email protected] בברכת יום טוב ונסיעה בטוחה ערן סקניה

למעלה