להתעורר

YARDENIS11

New member
חדשה -- > אני

שם: ירדן
גיל: 14 איך הגעתי לפורום: דרך עולם של מישהי מה אני הכי אוהב/ת אצל הילארי? היא שחקנית ענקית ! וזמרת מעולה ! (אה והיא חמודה :) מה הסרט הכי יפה של הילארי? סיפור סינדרלה מה השיר שאני הכי אוהב/ת של הילארי? COME CLEAN\ SOMEONE WATCHING OVER ME

א י י ל 18

New member
אניייייי

שם: רועי גיל: 14 וחצי איך הגעתי: אחרי הסרט סיפר סנדרלה (לפני חודש בערך) עשיתי חיפוש וכל מה שהיה כתוב עליו הילארי דאף פשוט הורדתי (מורעל!!) וככה הדעתי לפורום דרך גוגל..
שיר שאני אוהב זה hey now כן תתפלאו.. ואת SOMEONE WATCHING OVER ME

Sweet SiMsIt

New member
עונה../images/Emo70.gif-שלום לכולםם../images/Emo70.gif

שם:רונה גיל:12 ו3 חודשים. איך הגעתי לפורום: דרך Mister Aviv במסנג'ר גילה שאני מעריצה את הילארי דאף ונתן לי את המספר של הפורום וחיפשתי בתפוז. מה אני הכי אוהב/ת אצל הילארי? ה=כ=ל=
מה הסרט הכי יפה של הילארי? "סיפור סינדרלה" מה השיר שאני הכי אוהב/ת של הילארי? אממ לא יודעת
כ-ו-ל-ם-
איסי :238511222 ומסנג'ר: [email protected]

דולב13

New member
אני....

שם:דולב גיל:13 איך הגעתי לפורום: חיפשתי בתפוז ומצאתי אחרי חיפושים להגיע לאתר ולהירשם!!1 מה אני הכי אוהבת אצל הילארי?: הכל מה הסרט הכי יפה של הילארי?: סיפור סינדרלה!!! מה השיר שאני הכי אוהבת של הילארי?: our lips are sealed מסנג'ר: [email protected]

MYHOT3

New member
עונה ../images/Emo108.gif

שם: גל
איך הגעתי לפורום: ראיתי שיש פורום בתפוז להיל לפני 4 חודשים ונכנסתי
מה אני הכי אוהב/ת אצל הילארי?הכל הילארי היא שלמות
מה הסרט הכי יפה של הילארי?הגבר המושלם
מה השיר שאני הכי אוהב/ת של הילארי? שאלללה קשה את כולם...

עונה.. ../images/Emo15.gif

שם: אסתי
איך הגעתי לפורום: חיפשתי פורומים על הילארי
מה אני הכי אוהב/ת אצל הילארי? את השירים ואת המשחק שלה
מה הסרט הכי יפה של הילארי? סיפור סינדרלה
מה השיר שאני הכי אוהב/ת של הילארי? אני אוהבת את כולם!
איסייקיו: 279538492
אסתי

אני =]

שם:לירז גיל:כמעט 16 איך הגעתי לפורום:פירסמו כשהפורום נפתח... מה אני הכי אוהב/ת אצל הילארי?הממ הכל
מה הסרט הכי יפה של הילארי?בקול גדול מה השיר שאני הכי אוהב/ת של הילארי?זה קשה...

ואני...

שם:קרן גיל: 15 וחצי איך הגעתי לפורום: סתם התחלתי לגלות עניין בהילארי וחיפשתי את הפורום המתאים מה אני הכי אוהב/ת אצל הילארי? כושר המשחק והשירה מה הסרט הכי יפה של הילארי? הגבר המושלם מה השיר שאני הכי אוהב/ת של הילארי? WAKE UP אי סי/ מסנג'ר=> שלחו לי מסרים

Fucking Gost

New member
עונה. ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif

שם:אביב אילוז. גיל:13 איך הגעתי לפורום:ישי. מה אני הכי אוהב/ת אצל הילארי?סוג המשחק. מה הסרט הכי יפה של הילארי?הגבר המושלם. מה השיר שאני הכי אוהב/ת של הילארי?Break my heart.

למעלה