להתעורר לתוך ווילד

_Itay_

New member
להתעורר לתוך ווילד

היום בצהריים ישנתי קצת ואז כשהתעוררתי אז לא ממש התעוררתי הייתי בשיתוק שינה והרגשתי רעידות כאלה בגוף (בטח הוויבריציות) ושמעתי דברים שלא היו קימיים ואז ניסיתי לעשות חלום צלול אבל לא הצלחתי וראיתי מה שראיתי פעם שעברה כל מיני תמונות כאלה, אבל לא בדיוק תמונות אני לא יכול כל כך לתאר... כמו הדפסים כאלה של דיו של כל מיני צורות כמו: שעון, גולגולת וכל הדפס כזה הופיע למשך שניה ועדיין לא הצלחתי לעשות חלום צלול. אה וגם ניסיתי לצאת מהגוף ואז ראיתי שהכל רועד (הייתי עם עיניים חצי פקוחות) אז נבהלתי והפסקתי ואחרי כמה שניות התעוררתי לגמרי.

BladeRaider

New member
אני יודע למה אתה מתכוון

היו לי "תמונות" כאלה כשניסיתי להרדם אחרי שראיתי את הסרט "מגרש השדים" The Exerocist...

אלון ב

New member
ניסית את שיטת הסיחרור החדשה שלנו ?

כשהיית בשלב הרעידות ניסית את שיטת הסיחרור כדי להיכנס תוך כמה שניות לחלום צלול ? או שעדיין לא התעדכנת בקשר לשיטה החדשה והמדהימה הזאת ?
רשמת "להתעורר לתוך ווילד" , האמת שווילד ( WILD ) זו שיטה לכניסה לחלום צלול ישירות מתוך עירנות ( WILD = "יצירת חלום צלול מתוך עירנות" ) , זה שאתה מתעורר ומרגיש את הרעידות וכל השאר זה לא אומר ש"התעוררת לתוך ווילד", למרות שכולנו הבנו למה התכוונת, אבל זה פשוט נשמע קצת מצחיק כי זה כאילו שאתה אומר "התעוררתי לתוך יצירת חלום צלול מתוך עירנות" ... וכן ! יש לי קשר לאבשלום קור ! סתם ... ובפעם הבאה אין מה להיבהל, זה הכל רק בתוך הראש שלך. אלון

_Itay_

New member
עוד לא...

קראתי על שיטת הסחרור רק עכשיו, וזה נשמע אחלה, אני אנסה את זה

למעלה