להתעורר בבהלה...

דובים הם מקסימים! ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo85.gif,

בניגוד לרב רובם של היצורים השטניים והסאדיסטים לגמרי- ששולטים בפלנטה המחרידה, הארורה והמקוללת הזו. " בני אדם " - רוע מהלך, שכל קשר בינם לבין " צלם אנוש " , מקרי בהחלט... |

זה לא מרגיז אותי, בסה"כ התבגרתי מאז...

יובל- אתה לא יכול לצפות ממני להתבגר בגיל ולהשאר בעל אותה ראיית העולם הדיכוטומית, אלא אם כן אתה מזלזל בי. בייחוד בגלל שאני גם משתנה די מהר...

brunoflexe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גדול - 5) אם יש פורץ אולי עדיף שלא תתעורר, יש גישה כזו בארניס

אדוני: בארניס חכמים

מבינים שהימנעות (
) היא ההגנה העצמית הטובה ביותר
(לדעתי יצאנו מזה)

ננדין

New member
כן נראה לי גם שהם אכלו את זה...

מזל, כמעט עשינו לעצמנו פדיחות

amir_aikido

New member
יש מצבים שבלתי אפשרי להיות מוכנים אליהם

הכל שאלה של תגובה אינסטינקטיבית כשהגוף מקבל מכת אדרנלין ואין שום מוכנות מראש. אין לך אפשרות לדעת כיצד תגיב, וגם התגובה הקודמת לא מעידה כלום על הפעם הבאה. התעוררתי פעם למשמע צעקות "גנב" ופשוט קפצתי החוצה מהמיטה לעמידת היכון בלי להבין מה קורה (אשתי שהיתה לידי, נדהמה), בפעם הבאה, יכול להיות שאגיב בדיוק כמוך. מאוד ייתכן שזה מושפע גם מעומק/שלב השינה באותו רגע. אולי אפשרי להתאמן על מנת לצור תגובה אחרת, אבל זו לא תהיה תגובה שקולה. ואני לא בטוח שתגובה אגרסיבית כאוטומט בקימה משינה, עדיפה על תגובת פאניקה. בפרט אם שחושבים על הקמת משפחה וחיים נורמטיבייים, ולא על חיי נזירות (ראה סיפורים שונים על טקאדה, המורה של אאושיבה). אמיר

d y s

New member
אפשר להתאמן על התעוררות משימתית

פשוט קובעים פעולה אותה עושים כשמתעוררים. כמו הכנסת יד מתחת לכרית כדי לבדוק אם האקדח שם. הדבר ישפיע על חירום.בשני אופנים 1-ביצוע הפעולה מפקס 2-אם הפעולה אותה תירגלנו תצמצם זמן התארגנות בחירום. הפעולה יכולה להיות בנאלית יותר כמו הדלקת נורת לילה(גם אם זה בבוקר) וכ"ו. אינני בטוח שאימונים מסוג זה נחוצים כלל לאזרחים. סוג נוסף של אימונים נחמדים דווקא הם אימוני חושך. מתחילים מפעולות בנאליות כמו עליה במדרגות מבלי להדליק אור ועוברים לפעולות מורכבות יותר בהדרגה. אימונים אלו מחדדים את שאר החושים ומעלים את החדות והמוכנות.

d y s

New member
אגב מומלץ מאוד לכל הלוחמים.

המיצג של העיוורים במוזיאון הילדים בחולון.שכחתי את שמו.

סיסטמתי

New member
חלימה מכוונת לעומת לחימה מכוונת...

אם כבר מנסים לבנות תגובות ערות, אז למה לא ללכת יותר רחוק לכיוון השמאני ולנסות לחלום תסריטי איום תגובה? ועדיין הייתי נזהר בשינה עם אקדח טעון, כדי ללא לדקלם את השורה הידועה "ההיית או חלמתי חלום"...

brunoflexe

New member
אם הייתי יכול לשלוט על מה שאני חולם

לא נראה לי שהייתי הולך על הכיוון של "תסריטי איום תגובה". אני חושב שהרבה יותר קרוב על ה To Dream List שלי היו חלומות של תגובה ותגובת נגד עם, הממ, נגיד, אליס (כן, כן, זאת עם הווירוס). לא הייתי מתנגד גם לחלום על כימיה עם האלמנט החמישי ...

סיסטמתי

New member
...כנראה שהיית מתעורר עם סדינים רטובים../images/Emo13.gif

אחרי גיל מסויים אתה מפנים, שגם חלומות על אליס או על האלמנט החמישי הם חלומות על איום תגובה.

למעלה