להתמתק לממכר

נעל

New member
להתמתק לממכר

נעל פשוט בשוק. לפני כמה ימים היא קלטה שאחרי כל הזמן הזה שאנחנו מכירים ומדברים עדיין לא הוצאתם מילה על מה שמחזיק אתכם בחיים כל הזמן הזה. הדבר היחיד שמנתק אתכם מהאינטרנט (מרצונכם החופשי). הדבר שאותו כל רופאי השיניים מתעבים (אך מגניבים למרפאות בהפסקות הצהריים). ממתקים. הרי כל אחד אוהב ממתקים, בין אם זה שוקולד, או גלידה, או מסטיק, או סוכריות, או וופלים, או צמר גפן מתוק (שערות סבתא?! לא הסבתא של נעל!), או מעדני חלב, או אפילו בקלאווה. יש אפילו שמועה על סקר שבו העידו הנשים הצרפתיות על העדפתן הברורה לשקולד על פני סקס. (יכול להיות שיש כאלה גם בארץ? או אפילו... בפורום הזה?) ובכלל להיות מתוק זו מחמאה? (מתוק זה מזיק?) להרבה מאיתנו קשה לקבל את זה כמחמאה, גם כאשר הכוונה טובה. מתוק זה כמו אוגר קטן ומסריח. מתוק זה ילדותי. ``מה אני, בגן?!`` אז מה ההעדפה שלכם, מה הממתק הכי שווה, מה הממתק שאתם המצאתם, נכון שבמבה זה דבר גאוני, מה צריך להתחיל לייבא לארץ, מה הייתם מעדיפים שייצא מהברז במקום מיים מעופשים, איזה שוקולד הכי טוב, ומתכונים - הממממ... תפרסמו אותם! ואם יש לכם סיפור עצוב על חודש שעבר בלי סוכר, או ניסיון לבתק את הקשר החזק הזה עם פצצות האנרגיה האלה, גם אם הצליח וגם אם לא, זה גם המקום. נעל, שרצה לקפיטריה של בי``ס להשיג משהו מתוק ;-) נ.ב. סיפורים וסיוטים על מחקרים שיהרסו לנו את התאבון תשמרו לסוף, ותשתדלו להזהיר.

גם יפה וגם אופה, הנעל שלנו

ועכשיו נדבר עלי: אני ממש אוהבת את השוקולדים האלכוהולים. לא שאני שתיינית או משהו, אבל השילוב של שוקולד וטיפה מרה... מרגש אותי (אין לי גנים צרפתיים). אז אם אפשר להמליץ על כמה דברים - יש את השוקולד האלכוהולי הקלאסי - כדור שוקולד מריר ובתוכו ליקר, בדרך כלל שרי. השני - שוקולדים קטנים בצורת בקבוק ובתוך כל בקבוק העשוי משוקולד יש משקה, כל פעם משקה אחר (כתוב על העטיפה). השלישי - ``פינלנדיה`` אחת החברות האיכותיות לוודקה הוציאה לאחרונה שוקולד חדש ובתוכו הוודקה שלהם. והרביעי והאחרון (ובדיוק מה שכרגע אכלתי) - שוקולד עם אייריש קרים בפנים. מ-ד-ה-י-ם. אה ושוקולד אחרון בהחלט שאני ממש ממליצה עליו - שוקולד בלגי אמיתי בעבודת יד (נוראאא יקר, אבל משהו) נקרא ``ג`וליאן`` (למרות שיש איזה חיקוי), והוא בצורת קונכיות. טוב, אני מקווה שאני לא היחידה שאוהבת שוקולד, ושוקולד אלכוהולי ושתהנו מההמלצות. בתאבון.

AshkA_

New member
אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה

טוב דבר ראשון יש לי שאלה למה כולם מתלהבים מהטובלרון הזה?? לעזאזל, זה לא משהו! כשהייתי בצרפת אז כל היום הם טחנו את זה. לא התלהבתי. מה שכן, הדבר הזה של הקונכיות באמת טעים אבל לא יודעת, אני תמיד אשמור אמונים לשוקלוד הפשוט ביותר - שוקולד מריר של עלית, כי אני מתה על הניגוד בין המריר למתוק. וחוץ מזה, לפני שאני אשכח, השוקולד הטוב ביותר בכל הזמנים (תלוי איזה) שוקולד תפוז! אני יודעת שחלק עכשיו יעקמו את האף, אבל הכל התחיל שנה שעברה כשמישהו שלח לנו את הקופסה עם הנפוליטנים של עלית, והיה שם בטעם רגיל, מריר, קפה ותפוז. אלוהי, דיוויני. מאז, כל סוג שאני רואה, אני קונה אני לא בררנית במיוחד, למרות שפסק זמן תפוז פישל בגדול למי שזוכר, פעם היה כיףכף תפוז במהדורה מוגבלת מושלם. פשוט מושלפ. אבל אם זה יותר טוב מסקס, זה ניתן לוויכוח

שוקולדדדדדד, אוי טעים...

אני אוהב שוקולד. אוהב זאת לא מילה, זה אוסף הברות. אבל עכשיו לענייננו- אני ממש אוהב את החומר השחור והמתוק הזה. שוקולד מתוק- רק מתוק- ואני בזמן האחרון פיתחתי טעם אקסלוסיבי משהו(אני לא אוהב להשתמש במילה אלטיסטי, זה לא אני) אני אוכל רק גרסאות מיוחדות של טובלרונים וכל מיני שוקולדים מוזרים ומובחרים. ועוד שבוע יש לי פסיכומטרי.. מה שאומר שאני הולך לבלוס כמות רצינית של שוקולד בשלוש וחצי שעות... שוקולד הוא חיי. לילה טוב והמשך צפייה מהנה.

yad

New member
אבות המזון שלי...

ערגליות שוקולד בטעם טעים מנטוס תות קולה (נו באמת, מי לא...) שוקולד ``השחר`` ואחרון והכי חשוב- אבטיח... זה הכי טעים בעולם. אני בקיץ חי מאבטיחים. גומר חצי ביום. אה והנה מתכון למשהו טעים נורא שבחישוב גס הגענו לזה שיש בו משהו כמו 5000 קלוריות. בלי להגזים. שימו 3 חבילות שוקולד נסטלה יחד עם 5 שמנת מתוקה. תקציפו ותקררו במקרר. יוצא מוס שוקולד נסטלה וזה פשוט פצצות לגבות (רסיסים לריסים)

בלה בלה

New member
טעם החיים

הוא ללא ספק שוקולד, אין מה לעשות.. אני לא מכירה אף אחד שלא אוהב שוקולד, אין פשוט אף אחד שמסוגל לשנוא את הדבר הזה.. בקשר לטעמים צורות וגדלים, מכיוון ששוקולד זה דבר שאנחנו בולסים בכמויות, חבל בדרך כלל להוציא כסף על היקרים ואפשר בהחלט להסתפק בזולים של עלית (שוקולד פרה עם פיצפוצי אורז..) אבל אף פעם אף פעם לא להתפשר על מאכלים עם טעם של שוקולד כמו שוקולד למריחה, זה מוריד מכבודו של השוקולד האמיתי! (תתביישו לכם כל חובבי ``שוקולד השחר``) שוקולד זה תמיד דבר טוב (גלידת שוקולד לעומת זאת לא כל כך..) גם אלכוהול זה דבר נפלא, אז למה לערבב לכל הרוחות? תאכלו שוקולד, אולי זה לא בריא אבל חיים רק פעם אחת.. נ.ב מה עם השוקולד הלבן? לפעמים הוא מתעלה על השחור..

למעלה