להתמודד

הדמעה הזאת ../images/Emo7.gif

יש דמעה קטנה ויש דמעה גדולה... היא מגיעה מאושר היא מגיעה משמחה וגם מעצב וכאב ואפילו כשנרגשים היא חמה ורטובה היא טובה בחוץ כשיוצאת ומשחררת כשמציפה בחום הדמעה המתוקה שגם היא מלוחה והדמעה העצובה שזורמת ללא הרף ושוב דומעת העין ושוב נוזלת לה העין ושוב דמעה ועוד אחת ושוב דמעות ועוד אין לעצור את הדמעה היא תצא גם ללא סיבה היא יוצאת מהלב היא יוצאת גם מאהבה של טוב של עצב ותקווה האם תפסיק דמעה לדמועה ?

amigor

New member
מזל, כותבים לדמוע לא לדמועה

עמי

ועכשו החיוך מבצבץ מעט

למרות התלאות למרות הכל לפחות נשתדל לעבור אותם יחד עם החיוך ואם כבר דמעות קצת אחרות.....

amigor

New member
תראי ניצת../images/Emo141.gif התיקון שלך מיותר

הייתי צריך לציין את שמך עם אורלי. אבל אני לא יכול עלייך, על זה נאמר. נשים חכמות יותר מהגברים, כי הן יודעות פחות ומבינות יותר. רגע... הלכתי להביא
... הבנתי... לכולם..גם ל..איך קוראים זה שהחליף שם.שחףףף עמי

עמי ,אתה שאלת שאלה ואני עניתי ../images/Emo3.gif

על איזה תיקון אתה מדבר? מה אני שיפוצניקית אני? על ההמשך אנ´לא עונה לך רק בגלל ה
נו יאללה תמזוג כוס
גם בשבלי

amigor

New member
כבר מזגתי../images/Emo72.gifלכולם, לא עונה למה?

אהבתי את הפרסומת של קופ"ח והילד, למה? עמי

מצוטטת

New member
הביטי

היותנו לבד היא מצוקתנו הגדולה מכולן והכואב ביותר בכל התהליך הזה (כפי שזה מרגיש אצלי) זה שיודעים לזהות איך ומתי זה התחיל.... אך לא יודעים כמה זמן זה לוקח...ומתי זה הסתיים. כמוני כמוך גם אני 3 שנים לבד! (לגמרי) כמובן שישנם ילדי הם איתי לצידי (אך זה עדיין לבד). ואני לא נתתי לעצמי לו"ז , (כן שומעת סיפורים) ואיני מבקרת , גם איני יודעת לומר מה טוב איך נכון ומתי זה הזמן!!!.... כל אחד וקצב ההתנהלות שלו... ואגלה לך...למרות שחלפו 3 שנים עדיין לא מרגישה כי הגעתי לסוף המסע כי אני מספיק חזקה עם עצמי קודם כל כדי שאוכל להתמודד עם קשר חדש. וזה בסדר לי ככה (לא שנעים), אבל שלם לי ככה!!! גם אצלי מתפרצים הכעסים הכאבים (ולעיתים די קרובות) ואני מתכרבלת לי עם הכאב (ואיחס לי מאד) ולא פעם נותנת לכאב לגדול ולהיות וכן זה קשה (אמ-אמא של´הקשה), אז מה בעצם רצתי לספר לך בכל הברברת המבולבלת שלי שלהתגבר על......אינה נמדדת בזמן!!! ואין מבחני גמר! (אולי נשמעת לך מחורפנת) מקווה שלא וגם אני איני אוהבת להיות לבד, (בעצם לפעמים כן) אז מה, זה לא מספיק הביפנוכו לא הבריא, וכשזה יקרה זה ירגיש כך אני מאמינה בדיוק כפי שמרגישה עכשיו שעדיין לא!!! יצא לי מבולבל (מתנצלת, המתבגר מטרטר לי....) אני כאן, כל יום פוסעת עוד צעד (לפעמים נסוגה) מרגישה קצת יותר חכמה, קצת יותר חזקה. ומאמינה שבסוף זה יגליד!!! גם לך שולחת מכאן
לעידוד וברכת שנה טובה.

ת ו ד ה

תודה לכולכם לא יודעת אך לכתוב את זה שלא ישמע מתקתק מידי, אלא אמיתי עזרתן לי המון היום שנה טובה

maof

New member
הלבד.........

אני לא יודע מה לכתוב.....מצחיק נכון??? אני הבנתי ואולי קצת מאוחר מידי שלמעשה......... כל השנים היתי לבד !!!!!!!! לבד היתמודדתי מול כל דבר...... לבד עשיתי דברים....... לבד לקחתי החלטות...... לבד דאגתי לעצמי...... למעשה הכל עשיתי לבד......האשה שגרתי איתה באותו הבית אמרה לי כל הזמן תידאג לעצמך אתה ילד גדול !! אני לא אמא שלך !!! ואם ההחלטות או המעשים היו מצליחים אז אחלה הכל היה נחמד התוצאות תמיד יתחלקו לשנינו אנחנו בני זוג לא ???????????? אבל כשהתוצאות לא היו מצליחות אז.........
חבל על הזמן..... מה אתה טפש ?? למה אתה לא חושב !! היכן הראש שלך ?? פישלתה תישא בתוצאות !!!!!!! למעשה כל הזמן לבד !!!אבל לא בודד תמיד היה את היועצת שאמרה מה טוב לי....מה רע לי..... יועצת שלעולם לא לקחה על עצמה טעות !!! שיא השלמות........ כשיצאתי מהבית וסוף סוף הבנתי שאני באמת לבד ואני יכול לקחת את ההחלטות שמתאימות לי ואת ההחלטות הנכונות בלי לחשבן לאחרים הבנתי שכיף לעשות את הדברים שטובים עבורי....... ואני אוהב שאני דואג לעצמי נושא בתוצאות לבד וקוטף את הפרות לבד...... גם היום כשאני נימצא עם בת זוג...... אני מקשיב לדברים שיש לה לומר ..... מקשיב לדעות ולרעיונות שלה (ויש לה אני יודע) אבל את ההחלטות מה טוב לי אני מחליט לבד..... לימונית יקרה אני מקווה שלא חל שיבוש בין הלבד והבדידות..... כי זה נכון טובים השנים מהאחד....... וגם שהראש עובד שעות נוספות אני נהנה מהרגע שבת זוגתי נימצאת לידי ולפחות התחושה שהנטל מיתחלק לשנים עושה לי טוב מעוף

amigor

New member
מעוף לבד..באמת אין לך מה לכתוב!

כתבת הרבה איש.. אתה לא חשתה שהנעל היפה, לוחצת את הרגללללל, מזמן. עמי

maof

New member
האמת ורק האמת

חשתי הרגשתי כאב לי....... אבל רציתי להאמין...... שבמשך התקופה אולי היא תיתרחב....... מעוף

amigor

New member
איך הנעל תתרחב, יש נשים אחרות

תראה כאן כמה חמודות, דואגות ותומכות רק תשים סמיילי
...חמודות נכון.
אתה לא תהיה לבד. אל תחשוש מסיומם של החיים, אלא מאי התחלתם עמי

maof

New member
עמי

רק לידיעתך אני מעדיף להיות לבד אני סומך על עצמי ויודע שאני יעשה עבור עצמי את הדברים שטובים ונכונים עבורי..... לגבי הבדידות יש אחת שמחכה לי היא תאיר לי את חיי..... היא תראה לי את הקשת בענן..... מעוף

בעבר ניהלנו כאן דיון

על לבדות מול בדידות, בגלל שאני עם רגל אחת בחוץ,אנסה להביא קישור ואם לא אספיק אז כשאחזור. נראה לי שיעניין אתכם,מעבר לכך שלפעמים צריך תזכורת .

למעלה