להתלבש ולתת יד :

להתלבש ולתת יד :

"מתלבשות על זה!" מרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית ולנפגעי תקיפה מינית בתל אביב מקיים אירוע התרמה בסגנון שוק המעצבים האירוע יערך יום שישי ויום שבת, 29-28 לנובמבר 2003 במתחם מגדלי זיו (ראול וולנברג 24 ) בקרית עתידים, רמת החייל, תל אביב. השעות: יום שישי, 28.11.03, בין 10:00-18:00 יום שבת, 29.11.03, בין 11:00-21:00 במקום: מבחר רחב של מוצרים ובגדי מעצבים, כיבוד קל ויין ופינת יצירה לילדים! הכנסות: כל ההכנסות מהאירוע קודש למרכז הסיוע. רקע על המרכז: מרכז הסיוע לנפגעות תקיפה מינית ולנפגעי תקיפה מינית ת"א, הוקם לפני 25 שנה בכדי לסייע ולתת תמיכה מעשית ורגשית לנפגעות ונפגעים וללוותם בדרך הקשה שעליהם לעבור בעקבות הפגיעה. המרכז משרת את כל אוכלוסיית גוש דן, ומעניק שירותי סיוע 7 ימים בשבוע 24 שעות ביממה. בין המעצבים שמשתתפים: רונן חן גרטרוד יעל לב סיגל דקל לולו ליאם "בנות" כתומנטה דורין פרנקפורט הגרה ששון קדם ילדותי ליזטה סה לה וי דורי צ'נגרי מתאים לי COMME IL FAUT Amaro רזיאלה (מפרסמת את ההודעה כפי שהגיעה אליי במייל)

colourful

New member
עוד לא יודעים מתי

יש מליון עניינים וסיבוכים... אחד מהם הוא, שהשבלולה טסה במוצ"ש לשבועיים שלושה לארה"ב... אז לך תדע...

פרח7

New member
../images/Emo160.gif נסיעה טובה חמודה

תהני....

וככה מפקירה אותך בדד?

איך? איך? אויש, אני לא יכולה לדמיין לעצמי כזו פרידה. אבל זו כנראה הדפיקות הפרטית שלי. שתהיה לה נסיעה טובה והכי חשוב - שחזור מהר עם מלא מתנות בשבילך!

אבא גאה

New member
מותק זו דפיקות ציבורית

זה כבר לא כ"כ קורה לי עם הבעל....אבל סבתא של הפרעוש הציעה לקחת אותו איתה לפלורידה לכמה ימים ואני אמרתי בעדינות "או איתי או בכלל לא".... לאיודע, לא יכול לחשוב על להיות רחוק ממנו לשבוע..... ישבת איתנו מכרה משותפת שגם לה יש ילדה בת ארבע ומיד הציעה את ביתה....

colourful

New member
ברור לכם

שהיא נוסעת בענייני עבודה... לא? אחרת מפיתום שהיא תנטוש אותי לשלושה שבועות... והיא הולכת לקרוע ת'תחת!!! אבל אין בעיה תרחמו עלי, יותר עדיף |אייקון של ערמה של אומללות|

een ogenblik

New member
../images/Emo32.gif בקשר לפורום חו"ל

אם את עדין מחפשת תשובות, אז כדאי שתעלי את השאלה עצמה, ולא תשאלי האם יש מישהו מדנוור. א. איני חושבת שיש מישהו הנמצא כרגע בדנוור בפרט, או בקולורדו בכלל ב. לפעמים גם אנשים שאינם מתגוררים במקום מסויים יודעים תשובות עליו. ג. בכל יום יש כמה וכמה שנכנסים עם שאלת "יש פה מישהו מ....?", ולמשתתפי הפורום נמאס לענות, מה גם שאין להם מושג מה בכלל ידרש מהם. (אני שונאת שהאיש עוזב את הבית לזמן ארוך, ולא חשוב כמה מוצדקת סיבתו.)

איך אפשר לעמוד בפני שילוב כזה?

לקנות בגדים, במחירים נמוכים יחסית (יש לקוות שזה כמו שניראות ציינה), לתרום לנפגעי תקיפה מינית, וזה לא רחוק ואפשר להגיע באוטובוס בשישי בצהריים? פיגי ודוביבת ממש יוציאו את האף שלהן מהבית לכבוד האירוע. אם מישהי מתכוונת גם להגיע - תודיעו פה. יכול להיות חביב.

אדמה- מתי נראה אותך?

אני לא בטוחה אם את מכירה אותי בניק הזה... אבל כמה לסביות עם ילדים את כבר מכירה? אז תתאמצי קצת ובטח תגלי מי אני. עוד לא יצא לי להגיד לך מזל טוב (עוד רמז), ומאוד נשמח לפגוש אותכם בקרוב (ורמז אחרון: לארוע המדובר לא נגיע
)

אמא יקרה של פינוקי!

אה... לא מזהה
אם כי, לפי הרמזים, יש לי השערה
בדבר פעוט צהוב בן שלוש. הייתכן? האמת שאני מכירה כבר ארבעה זוגות של לסביות עם ילדים - ולא סתם הכרות - הן חברות שלי ואנחנו מבלות הרבה יחד עם הילדים. טוב, אז נצטרך להתראות בהזדמנות אחרת... חבל.

נ. ב. אם אני צודקת

אז ד"ש לאשתך היקרה שלא החזירה לי טלפון אחרי ההודעה האחרונה שהשארתי לכן לפני עשרה ימים בערך...

פעוט צהוב הן שלוש אנלא מכירה ../images/Emo11.gif

אבל פעוט צהוב בן שלוש וחודש- זה בדיוק אנחנו
והד"ש ימסר+נזיפה

למעלה