להתחתן ביפן

Puppy1915

New member
להתחתן ביפן

הגעתי ליפן לפני חודש. אני גר אצל החברה שלי, יפנית שהכרתי בטיול אחר. אנחנו נמצאים בעיר בערך חצי שעה מיוקוהומה. אנחנו עומדים להתחתן כדי שתהיה לי ויזה ואישור עבודה. השאלות שלי הם: אם יש איזה בית ספר שמלמד יפנית ונותן ויזה ואישור עבודה, ועדיין הוא עולה פחות מאלפים דולר לשלושה חודשים? מה חשוב לי לדעת לפני שאני מתחתן? ( יש לי תעודת רווקות ) במה ואיפה אני יכול למצוא עבודה? אני עדיין לא יודע לדבר יפנית תודה אנשים

Satou

New member
תנסה לברר בשגרירות ישראל בטוקיו

בהצלחה ומזל טוב (אפשר כבר נכון?)

Ryo

New member
מאיפה אתה ביפן?

עבודה - באיזה תחום ומה ההכשרה שלך? זה מאוד תלוי.

Puppy1915

New member
מעיר בשם שיגסקי chigasaki

שיגסקי נמצאת בערך חצי שעה ברכבת מיוקוהומה, ושעה מטוקיו. אני מעצב גרפי במקצועי, יותר קרוב לביצועיסט מאשר למעצב. מסוגל להפעיל מחשב וללמוד כל תוכנה שתידרש. אני עדיין לא מדבר יפנית אז אין לי בעייה להתפשר בנושא של עבודה. דרך אגב, תודה על התגובות והעזרה.

yaron013

New member
ממש שכנים

אני גר בתחנה אחת אחריך בהירצקה . בקשר לחתונה דבר איתי במסרים אני יכול לתת לך את כל הפרטים. בקשר לעבודה זה ממש מורכב במיוחד עם אתה לא יודע יפנית.

Ryo

New member
אני רק שעה מכם :) עדיין שכנים במובן

מסויים. לגבי עבודה אתה צודק, זה יכול להיות מורכב אם אין יפנית, ביחוד בתחום מאוד ספציפי כגון עיצוב או ביצועיסט. אבל עם סבלנות אפשר למצוא משהו. אפשר לעשות מפגש פורום ביפן :)

tals56

New member
כלבים

אני לא יכול לבוא למפגש בארץ אתם באים למפגש ביפן?!?!

Ryo

New member
טוב .. נו, דווקא אני? מכולם בחרת

אותי לארגן? :) יאללה! נראה אם יש היענות!

adish ani

New member
אשמח להצטרף

אהלן, אמנם קצת פסיבי בפורום הזה, אבל אשמח לפגוש אתכם. אני גם בטווח החצי שעה. (יוקוהמה)

Puppy1915

New member
מתאים לי מפגש רק ש...

שמישהו יארגן משהו כי אני לא מכיר פה כלום עדיין

שרית(^_^)

New member
אתם יכולים לצרף גם את Manty

אם אני לא טועה, היא גרה ביוקוהמה. ואם בא לכם לחכות עד אוקטובר, אז אפילו אני אוכל להצטרף למפגש

Ryo

New member
אז מי מעוניין לעשות מפגש ביפן?

אני יכול להפגש בד"כ בסופי שבוע, אם בטוקיו אם ביוקוהאמה. מי מעוניין? שרית - אפשר לעשות עוד מפגש באוקטובר

lilah2006

New member
קורסים ביפנית

יש הרבה מאד קורסים ביפנית שאפילו שמים פליירים בדלת בבית בחינם כמו פעמיים בשבוע - רק תחפש אפילו באינטרנט או באינפורמיישן- לגביי עבודה תמיד תוכל בתור התחלה לעבוד אצל ישראלים בבאסטות למשל שזו שיטה מצויינת ללמוד יפנית מדוברת דרך אגב ההצלחה

למעלה