``להתחיל עם מישהי``

• פותח הנושא Ey@L
  • פורסם בתאריך

Ey@L

New member
``להתחיל עם מישהי``

קודם כל ההודעה הזאת כוללת גם בנות בהגדרה של ``להתחיל עם מישהו`` ואל תתחילו לפתח ויכוח אם בנות אמורות להתחיל עם בנים. כולנו נידלקים עם בנות כל הזמן, וכל הזמן אומרים לנו לך תתחיל איתה. בדוגרי, שכל אחד יגיד לעצמו, פעם הוא ממש התחיל עם מישהי ויצא לו מזה משהו.... תחשבו על זה ככה, 98% מהבנות שאנחנו בקשר איתם זה לא היה בצורה של ``תתחיל עם מישהי``. ואיך מתחילים עם מישהי, בטח לא שואלים אותה מה השעה?. אז מה, מתחילים לדבר, בד``כ זה יוצא שהיא לא שמה על מי שמתחיל איתה כי סביר להניח שהיא לא הכי נידלקה עליו - מלבד מקרים בודדים. אז סה``כ מהשיחה הזאת של להתחיל לא יוצא כלום. אז בעצם התחלתם עם מישהי? לא! או בעצם למה אתם קוראים להתחיל עם מישהי: 1. להתחיל עם אחת שפגשתם במסיבה. 2. או אחת שאתה מכיר מהבית ספר או ממקום אחר להפוך אותה לחברה שלך. הרי בסה``כ רוב החברויות הם לא מאלה שסתם פוגשים ברחוב או במסיבה ונופלים באהבה! תגיבו לזה... שלכם, אייל נגד המושג ``להתחיל עם מישהי``

אייל היקר!

אתה צודק ואני מדברת גם מהצד של הבנות , אני יכולה לומר לך שגם כאשר בת נדלקת על בן כולם תמיד אומרים לכי תתחילי איתו וכאלה אבל מה הסכוי שבאמת יצא מזה משהו ? אני בעד רמזים , דרך רמזים מבינים הכי טוב עם המישהו שעליו נדלקת גם נדלק ברגע שרואים רמז אז שני הצדדים יכולים לגשת כי אז בטוחים שנדלקים .... אופס אני מדברת שטויות בצורה נוראית אז אני אפסיק

AirOHead

New member
אולי גם נשלח שליחים?

נו באמת ואם נראה לך שזה רמז אבל זה בעצם לא?! באמת תפסיקי לדבר שטויות לא מתכוונת להעליב

לא התכוונתי לזה

לשלוח שליחים זה כיתה א!!!!!! אני מתכוונת ללשלוח רמזים למישהו שאת מעוניינת כדי שהכל ילך יותר חלק , ולא נעלבתי , זה בסדר , אני יודעת שאני טיפשה

Hell is beige

New member
סיפור האהבה הכי טרי שלי

בן שבועיים... יש מישהי שאני מעוניין בה... אז שלחתי לה רמזים... כן... אבל זה לא הלך אז הלכתי בגישה הישירה... קבעתי איתה איפה שהוא, אמרתי לה שאני אוהב אותה ונישקתי אותה... אחרי זה נראיתי בערך ככה: 8-p החמשוש נזכר

Black Star

New member
No koteret is available

אני אף פעם לא הבנתי את כל אלו שמתחילים ברחוב עם בנות. כאילו, כן, בטח! ניגשתם אליי ושאלתם אם אפשר לדבר איתי וזה, זה ממש ישבה את ליבי ואני ישר אתן לכם את הטלפון שלי, נכון? ועוד יותר מזה- כל אלו שסתם שורקים לבנות, או משהו. מה זה נותן לכם?!?! אף פעם לא הבנתי את זה, סורי. למישהו יצא אי פעם קשר שהתחיל ככה ברחוב או משהו!??

flowr..

New member
אממ... טוב, נו, האמת היא ש...

וקודם כל וחשוב מכל- אני ממש לא כזאת שרמוטית כמו שאני יוצאת בהודעה הזאת, טוב? לפני שנה וכמה חודשים, חזרתי מחברה שלי, ובדרך עצרה מכונית אדומה לידי והבחור שבתוכה שאל אותי איפה זה רחוב פלמ``ח. אמרתי לו שאני לא יודעת והמשכתי ללכת, ואחרי שהמשכתי קצת ללכת שוב פגשתי את אותו בחור עם המכונית, והוא שאל אותי איפה זה רחוב הרוא``ה ברמת-גן (איך לעזאזל הוא הגיע מרח` פלמ``ח בפרדס כץ לרח` הרוא``ה בר``ג??... נו, טוב..). אז אמרתי לו שאני יודעת איך להגיע לשם, אבל שזה די מסובך מכאן... אז הוא אמר לי שאני אכנס למכונית ואראה לו איפה זה, ושזה גם יהיה טרמפ בשבילי. אני, בהחלטה ספונטנית ומטומטמת מיותר להגיד, נכנסתי למכונית.. אז הוא נסע ושאל אותי כל מיני שאלות (``איך קוראים לך?`` ``בת כמה את?`` ``איפה את גרה?`` (לא אמרתי לו, מה אתם חושבים שאני?...) וכל הזבל הזה... אז בסוף הוא עצר את המכונית ועוד דיבר איתי והחזיק לי את היד, הוא אמר לי שהוא בן 17. אמרתי לו שאני צריכה ללכת והוא אמר לי שאני אשאר עוד קצת. בסוף הצלחתי ללכת, אחרי סירובים לתת לו את הטלפון/כתובת שלי, ולא שמעתי ממנו יותר. עד לפני כמה חודשים. חזרתי הביתה ופתאום ראיתי אותו יושב במכונית שלו (לבנה, הפעם) עם עוד חבר שלו, והוא שאל אותי: ``סליחה, את גרה בסביבה?`` ואז שאל אותי אם אני זוכרת אותו, ושנסעתי איתו פעם במכונית.. דיברנו ממש קצת והלכתי, וזאת באמת הייתה הפעם האחרונה שראיתי אותו, אבל, את חבר שלו שישב איתו במכונית, אני עדיין פוגשת לפעמים ברחוב והוא תמיד מדבר איתי ואנחנו מפתחים שיחה, זה התחיל בזה שבפעם השנייה שהוא ראה אותי הוא שאל אותי פתאום: ``מה נשמע? מה המצב?`` כאילו שאני החברה הכי טובה שלו, אפילו לקח לי קצת זמן לזהות אותו... אבל מאז אני פוגשת אותו די הרבה ובפעם האחרונה שפגשתי אותו דיברנו די הרבה ונורא התפלאתי לשמוע את מה שהוא אמר לי, שאותו אחד שנתן לי טרמפ אז, לא בן 17, אלא בעצם בן... 32!! בחיי, איך שאני הייתי המומה... הוא באמת לא ממש נראה בן 17, אבל 32?! לא הייתי מנחשת, הייתי חושבת שהוא בן 25 או משהו... טוב, אני סוטה מהנושא... אבל אותו אחד שאני פוגשת לפעמים ברחוב הוא בן 18 בטוח, זה בדוק... טוב, בכל מקרה, זאת בערך התשובה לשאלה שלך, Black Star, אם למישהו יצא איפעם קשר שהתחיל ככה ברחוב... אז לא בדיוק קשר עם אותו אחד שהתחיל איתי, אלא עם חבר שלו.. אז זאת בערך תשובה... מסקנה: ילדים, אל תנסו את זה בבית! אל תיכנסו לטרמפים, הטרמפ הזה היה החלטה מטומטמת וספונטנית שלי... ואני אף פעם לא עושה דברים כאלו... טוב? flowr..

בחיים שלי לא התחלתי עם מישהי

בנות מכירים דרך חברים .. או דרך ידידות .. או שסתם נוצרת איזה שיחה ואז מתחילים לדבר ולהכיר ... אבל בחיים שלי לא מצאתי את עצמי רואה מישהי שנראית טוב ברחוב וניגש להתחיל איתה. למרות שזה גרוע מאוד, אין לי שום דבר נגד זה. זה יפה מאוד.

Hell is beige

New member
לדעתי

הראשון זה להתחיל והשני זה לחזר והייתי לי ``פורמולה`` פטאתית שהשיגה לי 5 מספרים למסיבה בערך.. ``את פה מהאזור?`` ``את נמצאת כן הרבה?`` ``את יודעת שאת ממש פצצה?`` כמה קלישאה שזה נשמע זה עבד... אבל כל המספרים שהשגתי ככה היו של בנות מאעפנות בטירוף (מדובר באופי, שיהיה ברור)... אז יש במה לזלזל החמשוש חית מסיבות

hasaroot

New member
אחת הפעמים היחידות ש...

באמת התחלתי עם מישהי היתה בחופש הגדול. אני ועוד שני חברים הלכנו ברחוב הראשי וראיתי איזו בת אחת, לבד, נראת טוב, אז למה לא? תמיד רציתי ``רשמית`` להתחיל עם משיהי. אז באתי אליה וגילית שהיא זה הן, שתי בנות, אחת נראת טוב והשניה לא כ``כ... כבר לא יכולתי לפרוש אז התחלתי, לא מה השעה, אלא איזה משפט בנאלי ושחוק אחר... אחרי כמה זמן אמרתי משהו כמו ``אתן נראות ממש טוב...`` דבר שהביא לחיוך ול``תודה`` יפה... טוב בדרכי חזרתי לחברי (מה? אני אבקש טלפון של בת אחת ליד השניה?....) באותו ערב ראיתי אותן עוד 3 פעמים שכל פעם ההי נהיה יותר ויותר מפוחד... נראה לי שהן חשבו שעקבתי אחריהן... habarnash אופס....

kirk hammet

New member
עכשיו ברצינות

בחיים לא התחלתי עם מישהי , גם לא עם ידידות שלי וכאלה , הייתה לי חברה רק פעם אחת בחיים (פעם אחת יותר מדי) כשהיא כתבה לי מכתב , משהו כמו בסרטים ...... אבל אני בחיים לא מה לעשות אני טיפוס ביישן ואף חסר בטחון עצמי

*may*

New member
נורא.

במיוחד עם המשפטים של הערסים הכ``כ לא מקוריים למיניהם: ``אבא שלך גנן? אז איך יצא לו כזה פרח?`` בעעעעעעעעעע מה אתה מתחיל לדבר על אבא שלי לעזאזל ?! ``תגידי מה השעה?`` נדוש נדוש ו.. נדוש. ``היי את זוכרת אותי?`` ואחרי שאת לא מבינה מה הוא רוצה מהחיים שלך או שאת מתחילה לנחש מי הוא (פעם קרה לי במסיבה שחשבתי שהוא מישהו אחר.. לא ראיתי שם כלום אבל לא משנה..), בסוף הוא עוד אומר לך - ``אני בטוח שאני מכיר אותך. איך את לא זוכרת אותי??`` והולך. משאיר אותך עם הבלבול ונקיפות המצפון.. (או שלא...) עוד מצב מוכר זה פשוט כשאת הולכת ברחוב או בכל מקום אחר, רואה חבורה של ערסים (ובמקרה הרע מאוד הם בני 13 בערך, כאלה מתלהבים ומציקים), את מנסה את הטכניקות איך להתמודד עם ערסים מעצבנים כאלה - והם עדיין רצים אחריים כמו אידיוטים ושואלים אותך מאיפה את/ בת כמה את / אם יש לך חבר.. ואת כל מה שאת רוצה זה להגיע כבר הביתה ושיעזבו אותך בשקט המציקים האלה.. אז זהו להפעם ומקווה שלא שכחתי אף משפט מעצבן כזה או אחר.. אם אתם מכירים עוד אתם מוזמנים להוסיף. :)

טרנט

New member
אני אף פעם לא ``התחלתי`` עם מישהי

את החברה הראשונה שלי, נסעתי איתה לטיול לאירופה. זה היה אני, היא, חבר ועוד ידידה (images_and_words). במהלך הטיול די התקרבנו (תחשבו מה זה לראות כל יום מישהו שלושה שבועות ברציפות... אין מה לעשות, מתקרבים). וכשחזרנו לארץ, הייתי בא אליה לערבי סרטים ובאיזה ערב אחד באמצע משחק מפגר (שהיה אני מוציא לשון והיא אומרת תכניס אותו או שאני אנשך לך אותו :)) התנשקנו. אני בכלל לא ידעתי שקורה בינינו משהו... דבר אחד אני זוכר מהטיול, שבסוף הטיול אחד ערך יומן מסע, ושאל אותנו מה היחסים בינינו. כמובן ששנינו ענינו אפלטוניים :). אבל כמו לכל דבר גם לסיפור הזה סוף. בגלל כמה דברים טיפשיים שעשיתי, נגמר הסיפור ונשארנו ידידים. וחברה שנייה שלי, אם מישהו זוכר, זה זאת שפגשתי באינטרנט. ;-) אבל לא נראה לי שזה יעבוד (שעה נסיעה ו30 שקל הלוך חזור! מוגזם). אבל להתחיל עם מישהי... אף פעם לא עשיתי את זה, ואני די בטוח שאני גם לא אעשה את זה. אין לי מספיק ביטחון אישי, ואני ביישן ענק.

AirOHead

New member
איזה כיף זה...

להיות בחו``ל עם חברים... זה בדיוק מה שהיה איתי ועם ידיד\חבר אין לי מושג מה אנחנו עזבו סיפור מתוסבך ואני לא אכניס אותכם לסיפורי הדוסון קריק שלי כי אתם תרדמו...

באמת היה כיף...

ואייל התשובה לשאלה שלך היא... יש את הקטע של לפלרטט (נראה לי שכך כותבים את זה בכל מקרה) וזה נראה לי הקטע של ה``להתחיל עם מישהו\י`` אני עשיתי את זה באותו טיול עם אחד שמבוגר ממני בהרבה שניםם (לא יותר מידי) וטרנט אל תגלה יותר מזה!!!!!!!! שלכם אני:]

למעלה