להתחיל עם מישהו..

להתחיל עם מישהו..

התייעצות..
יש בחור שכבר תקופה ארוכה מאוד מוצא חן בעיני. כשרק הכרנו היתה לו חברה והוא גם טרח להגיד לי את זה בעקיפין "כן ח ב ר ה שלי קנתה לי את זה ליום הולדת.." בסדר.
תדירות המפגשים שלנו במהלך התקופה האחרונה היא פעם בשבועיים ככה ואנחנו סתם יושבים ומדברים קצת, בכלל לא בקטע פלרטטני, ובכל זאת הוספתי אותו לפיסבוק, שזה צעד (תגידו מה שתגידו!). באחד מהמפגשים ישבנו אני הוא וחברים שלו, והוא זרק, שוב כבדרך אגב, שחברה שלו והוא כבר לא יחד בהקשר לאיזו שיחה שהבנים דיברו. לפני כן באותו הערב, הוא גם ממש התעקש ללמד אותי איזה משהו שלא הצלחתי להבין והוא ישב שעות והסביר לי שוב ושוב עד שאבין. אני יודעת שזה לא אומר הרבה, אבל הוא עושה לי הרבה לייקים בפייסבוק.
השבוע הבנתי שהוא עבר איזה ניתוח אז ניצלתי את ההזדמנות ושלחתי לו הודעה דואגת ומקסימה. דיברנו קצת אבל הוא ענה בצורה כלכך יבשה ומבאסת, תשובות קצרות בלי שאלות בכלל, שאחרי כמה הודעות קצרות ולא ממריאות לשום מקום אמרתי לו "טוב תרגיש טוב ובהצלחה :)" ואפילו לזה הוא לא עונה.!
זה ממש ממש ממש מעצבן אותי ואני לא מבינה אם הוא פשוט לא בקטע, וזה מוזר כי היו את כל הסימנים לעניין מצידו! ויש עוד עניין...יכול להיות ואולי ויש סיכוי וייתכן ואחד החברים הקרובים שלו קצת טיפה מעט קורטוב של מתחיל איתי..שולח לי הודעות ומתעניין וצוחק במוגזם מדברים שאני אומרת, אבל אני לא מעוניינת בו. לא יודעת אם זה קטע של בנים לכבד את הראשון שהביע עניין או משהו..
אני יודעת שכן יכול לצאת משהו בינינו, אנחנו מתאימים ומגניבים ביחד. מה אני יכולה לעשות כדי כן לפחות לצאת איתו פעם אחת מבלי לוותר על הכבוד העצמי שלי?

היי יקירונת...

את תמיד נכנסת לכל סיכויון לקשר בכל בכח, ישר בטוחה שהצד השני סופר מעוניין, ישר נסחפת...
אני לא אומרת שהוא לא, אולי הוא כן באמת, אבל את חייבת חייבת לקחת דברים יותר לאט, להזהר לא להפגע ולא להתאכזב לאחר מכן
אם בסוף לא הולכים דברים כמו שחשבת.
הוא פנוי עכשיו, מעולה, זה פותח איזה סיכוי למשהו יפה, זה שהוא ענה בצורה קרירה אותה פעם, לאו דווקא אומר שהוא לא מעוניין, אולי סתם
היה בלי מצב רוח, ישנן המון סיבות, אל תקפצי ישר למסקנות שגויות, בין אם זה שהוא כן בעניין או זה שהוא לא.

קחי דברים לאט, הוא עבר ניתוח?
אוקיי, אז יש מקום לשאול אותו מה שלומו, הודעה קצרה ועניינית, אתם לא זרים, הייתם יחסית קרובים אפילו, אז יש מקום לשאול בצורה חביבה,
ולראות הלאה...
אם הוא עונה, מעולה, את לא נסחפת, את שומרת על "אש קטנה" מדברת איתו כל יום או יומיים, מתקרבת, כשהוא ירגיש יותר טוב, אז תוכלו
להפגש ואז תדעי באמת מה הכיוון.
אם הוא לא יענה גם להודעות קלילות מתעניינות, תדעי שהוא לא בעניין.
גם אם הוא לא, זה לא סוף העולם, סביר להניח שמראש הוא לא ממש היה, אבל כתמיד את נוטה מהר מאד להסחף למחשבות או רגשות
שיחד עם הכמיהה החזקה לקשר, לעיתים גורמת לך לפרש דברים בצורה שונה ממה שהיא באמת.

נשמע שהוא לא בקטע

"עושה לי הרבה לייקים בפייסבוק" זה לא ממש קריטריון למערכת יחסים רומנטים

למעלה