להתחיל עם בנים?

shiranis

New member
להתחיל עם בנים?

היי לכולם!! שמי שירן ורציתי לדעת אם אתם חושבים שבנות צריכות להתחיל עם בנים ואתם הבנים -מה אתה חושבים על בחורה שמתחילה איתכם?

עזרה../images/Emo92.gif../images/Emo53.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

אז ככה: אני התחלתי לספר לכם שאני רוצה לעשות למישהו שאני אוהבת (שקוראים לו סתיו) משהו כזה יפה ביום האהבה ושהוא "יידלק עלי"! אתם לא עזרתם לי!!! אתם לא נתתם לי רעיונות.... אבל חוץ מזה יש לי big big בעיה! יש לי "חברה" שעם את אומרת לה את מי את אוהבת היא מתחילה לומר שהיא אוהבת את אותו ילד ואז יום אחרי היא מתחילה "להתחרמן" עליו. אני אמרתי לה את מי אני אוהבת בלי לשים
ויום אחרי היא באמת רשמה בכל מקום: סתיו הכוסון, אני אוהבת אותך וכאלה... יש לי חברה טובה בכיתה שלה והיא אמרה לי שהיא ממש התמרחה עליו ושבסוף היום הם החריזו על עצמם כחברים! אני יודעת שהיא עושה את זה מתוך רשעות וחברות שלי הציעו לי לריב איתה מול סתיו ולהוציא עליה הכל! אני לא יודעת מה לעשות! תגיבו לי! תעזרו לי! אני מיואשת!!!

nobodys girl

New member
הגבנו לך..

וחוצמזה אפילו אם הוא חמוד ומתוק ומקסים.. ואפילו אם היא כלבה ולאללה לא בסדר אל תתחילי ללכלך עליה ואל תריבי איתה מולו את החשבונות שלך איתה תסגרי בינכן. תגידי לה שהיא לא הייתה בסדר ושמצידך היא מוזמנת ללכת לקיבינימאט ואל תדברי איתה יותר אם תתחילי לריב איתה היא תריב איתך, ולכי תדעי לאן זה יגיע בינתיים, תנסי להשאר ידידה טובה שלו, אבל לא לסכסך בינהם זאת לא הדרך

dark angel666

New member
הילושי

אם היא מתחרמנת עם כל אחד שאת אומרת לה שאת דלוקה עליו פשוט תגידי לה שאת דלוקה על איזה יצורון אחד עב"ם מכוער ותתענגי על הרגע שכל הבית ספר יראה אותם מתחרמנים אנג'ל

../images/Emo6.gifאיזה רעין-../images/Emo59.gif פשוט אחלה! זה..

מה שאני יעשה ובאמת תודה...
זה פשוט מדהים! איך אני, שאני כל-כך תחמנית..., לא חשבתי על זה?
רעין יפה מאוד.... מחשבה טובה.... פשוט אני כל כך "נירגשת" מהרעין הניפלא הזה שאני יכולה לכתוב ממש מלא מחמאות... אבל אני לא ימשיך! תודה
הילה ה-

dark angel666

New member
הילושי

אין יותר תחמנים ממני ומג'ימי אני שמח שעזרתי לך ספרי לי איך הולך.... אנג'ל

האמת?.... אני בכלל לא......

צעקתי על הילדה הזאת והכל כמו שרציתי! זה פשוט לא הזדמן לי! אבל אני
- שמחה מאוד מאוד... למה? כי: 1. אני התחלתי להתעלם מהילדה הזאת ועכשיו היא מרגישה כזאת למטה....חסרת עונים....מסכנה
2. סתיוו'ש שלי כל ההפסקה הסתכל עלי ושלח לי מבטים.... זה ממש מתוק וה
שלי פעם בכל פעם שהיה בינינו מבט! אני לא יודעת מה יקרה בהמשך אבל אני מקווה שיהיה ממש טוב....

Dragon Death

New member
בטח שבנות יכולות להתחיל עם בנים...

אם הם לא יכלו אז לא הייתה לי חברה עכשיו כי עד שאני הייתי מצליח לאגור את האומץ להתחיל איתה זה היה לוקח שנים...

Queeny

New member
סופסוף הבנת איך עושים חתימה...../images/Emo15.gif

אוף! אני שונאת הודעות צ'אטיות! אז אני אוסיף משהו חשוב להודעה כדי לא לשנוא את עצמי... אני לא התחלתי איתך תכנית... אתה שאלת על מי אני דלוקה ואני עניתי... עקרונית זה לא נקרא שהתחלתי איתך...

GirlFriend

New member
../images/Emo45.gif

בניםת לפעמים יכולים להיות מאוד מאוד ביישנים, אז למה לא לקחת את זה צעד קדימה לבד|

למעלה