להתחיל מחדש....

ebony

New member
להתחיל מחדש....

אני לא כותבת כאן בכלל.... או לפחות לא כתבתי עד עכשיו... שנה חדשה התחלה חדשה סיום קשר ארוך של חצי שנה וביטול של חתונה. נכון על פניו זה נראה לא סיפור כזה גדול גם אני כבר עברתי את זה זה כבר לא מטריד אותי אני רוצה להמשיך הלאה להמשיך לחיות. אבל כל פעם מגיע מישהו אחר ומנסה לנתח את העיניין הזה. איך עושים את ההפרדה...? אני לא רוצה לנתח את זה כבר ניתחתי הכל בראש אני לא רוצה לחזור , לא רוצה להסביר לכל העולם ואחותו שזה לא קשור אליהם ולדברים מסויימים אלה שזה רק קשור אליי ולא לאף אחד. זה ששיחה אחת פתחה לי את העיניים זה לא אומר. יש לי דוגמאות של שבועות שרציתי לעשות את זה. אוף. רוצה פשוט להשאיר את הכל בעבר ולשכוח מזה ולהתחיל מחדש . איך מפסיקים את הניתוח של כולם

את בטח לא רוצה לקפוץ ישירות לגיל 40

פלוס ולהבנה שבאה עם הגיל, שמה שאת עושה זה מה שמתאים לך. אמנם נחמד לקבל עצות מועילות, אבל לא עצות שמתאימות למישהו אחר. תהדפי באסרטיביות (איך? ככה: תודה ושלום, לא רוצה לשמוע!) את כל הנשמות הטובות ותנקי את הנשמה מהרעל שהצטבר וממשיך להצטבר מדורשי טובתך. סגרי את ערוצי הקשב לכל דבר שאינו סתם מוזיקה טובה, המיית גלים, רשרוש עלים, קשקוש טלויזיה. גם אוטובוס חולף משמיע רעש מבורך יותר מנשמות טובות.

ebony

New member
ניסיתי באמת שניסיתי.....

לקחתי את עצמי לחו"ל לשבוע כדי לא לשמוע אותן וכשחזרתי הן התחילו שוב הפעם בנסיון נואש לסכסך ביני לבין אמא שלי....
אני כבר לא יודעת מה לעשות ניתקתי חסמתי ומחקתי אותן והן ממשיכות..... מנסה להיות חזקה ולהתעלם אבל לפעמים זה נורא קשה.... אבונית

עושה רושם שזה יותר במחשבות שלך

מאשר במציאות. תראי להן את הדרך החוצה גם מהראש. לא תמיד תוכלי לעשות זאת לבד.

noa128

New member
ערב טוב לך , וברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

קשה המאבק שלך, ומאחר ולא סיפרת הרבה פרטים, אני מניחה כמו מחשבות - שחלקו עם הסובבים אותך וחלקו בתוכך. כל כך מובן לי הרצון שלך להתחיל מחדש, לעבור הלאה - ומשום מה עושה לי רושם שקשה לך לעשות זאת בכוחות עצמך. לא יודעת אם הניתוחים סביבך הם פרי כעסם של הסובבים מסיבותיהם, או אולי רגשות אשמה שאת נושאת - מדובר בהחלטה לא קלה שלך, אבל כולם, כולל את עצמך - ילמדו בסופו של דבר לכבד את ההחלטה שלך ואת רצונך, ובכך לסיים את הפרשה ולאפשר לך להמשיך הלאה ולהתחיל באמת מחדש, כי ככה זה בחיים. מעגלים נסגרים בסופו של דבר והזמן צועד קדימה. אם המלחמה שלך היא בתוכך - מצטרפת להמלצתו של מחשבות לגשת לטיפול, על מנת לברר עם עצמך איפה נשארו הדברים פתוחים אצלך, לפתור אותם ולהגיע לשלום עם עצמך בעניין הזה. באשר לסביבה - מה שתשדרי את - יזכה לתגובת הסביבה. אם תבהירי שכל העניין סגור וחתום ואין לאיש זכות להתווכח עם החלטתך - כך יהיה. לכי קדימה יקרה, ואנחנו כאן תמיד כדי לשמוע איך הולכת לך הדרך ומה את פוגשת בה. בהצלחה,

ככה אני עושה

כנראה הנטיה לנתח לנו בלי שנרצה או נבקש היא תחביב של הרבה אנשים. וככה אני עושה - איך שמישהו מתחיל, אני מפסיקה אותו/ה ואומרת:"סליחה אבל אין לי ענין לדבר על זה". ומיד פותחת בנושא אחר כמו להראות את התמונות מהטיול האחרון שלי וכמה טוב לי עכשיו. או לדבר על צחי הנגבי או המטאור שאולי יפול על פלורידה בשנת 3125. אלה סביבך צריכים להבין שהחיים שלך הם שלך וכל דיון איתך בענינך ייעשה אם את בוחרת ולא כשהם בוחרים. ויחי ההבדל הקטן. ככה מתחילים.
ושתהיה לך שנה טובה מאד

למעלה