"להתחיל מאפס".

"להתחיל מאפס".

להתחיל מאפס כל המשמעות שמובנת מזה, גם כפורום, וגם כקהילה פיזית, וגם כמושג בארץ, נכון שקלנועיות קיימות כבר כמה שנים בארץ, ובכלל לא רק למתקשים בהליכה מבינינו, קלנועיות היו תמיד במגרשי הגולף, וגם כרכב שירות במקומות רבים, הסקוטר החשמלי, ששם אחר אין לו בעברית, כן זה יצור כלאיים בין אופניים, קורקינט חשמלי וקטנוע, קשה להגדיר אותו, ובכלל חוץ מכייף מה עוד אפשר לעשות עליו? להשתמש בו אפשר רק במקומות כמו מושב/קיבוץ/פארקים לאופניים, הוא איטי מידי לכביש, בטח שלא מיועד למי שרוצה לקפוץ לסופר (למרות שאני עושה זאת
) השלישי בתור הוא הקורקינט החשמלי, משהו שנועד גם כן לשימושים מוגבלים, כמו בתוך קמפוסים של אוניברסיטאות ומכללות, נוחות הנסיעה במקומות קטנים פלוס משקלו הקטן והקומפקטיות שלו אחרי קיפול עושים אותו מושלם למטרה זו. הרביעי הוא הקרטינג החשמלי (קארט-גו) או מכוניות מתנגשות, ברור בהחלט לשם מה משתמשים בהם
בשורה התחתונה אנחנו מדברים על כייף ואולי גם ליגת ספורט, אבל אסור לשכוח את המגמה הגוברת בעולם לרכבים נקיים לאיכות הסביבה שלנו, יש את ההייבריד (מנוע כפול - חשמלי+בנזין) ברכב אחד) או חשמליים לגמריי, ואלו קיימים במכוניות ארבע גלגלים עם כל הפונקציות וכל הנוחות של רכב משפחתי עירוני פלוס יתרון איכות הסביבה, או קטנועים ואופנועים הייבריד או חשמליים לגמריי, או תא דלק על בסיס מימן, כרגע עדיין אין כאלו שאפשר להגיד שהם מתחרים על הביצועים מול מנועי הבעירה, אבל מי יודע מה צופן המחר? אז אני מתחיל מאפס גם בידע וגם בקהילה ומקווה שתצטרפו אלי מאיזה סיבות שתרצו, בין אם זה הכייף או איכות הסביבה או התחרות בליגת קרטינג או מה שתרצו. אני פה בשביל הכייף ואתם?

למעלה