להתחיל בקטן

נש22

New member
להתחיל בקטן

שלום רב. אני רוצה (אול) לפתוח חשבון מסחר על כסף אמיתי, אבל לא הרבה. מה שהכי חשוב לי הוא שגודל חוזה יהיה כמה שיותר קטן קרי 1000$ לחוזה או 10 סנט לפיפס. אני מחפש מקום שאפשר למצוא בו גם את האפשרות לסחור בסדרי גודל כאלה וגם יציעו עמלות הגיוניות. כמובן שכדרישת קדם צריך גם שיהיו הגונים... ולא , אין לי שום כוונה לקבל הצעות ל"מבצעים".

yuvi20

New member
נש22 הזדמנות חד פעמית

יש לך הזדמנות לא להכנס לזה בכלל,לא בחשבון קטן ולא בשום צורה(ראה מאמר של פסיכולוג דר קליין למטה)זה הימורים נטו ואתה תתמכר לזה אחר כך תעבור לחשבון גדול ותאבד את כל הכסף שלך תכנס לדיכאון,אם אתה נשוי אתה לוקח סיכון שתאבד את משפחתך,יכול להיות שתצטרך להשתמש בכדורי הרגעה....בסופו של דבר תראה שלא שווה את כל הסבל,אז יש לך הזדמנות לצאת מזה לפני שנכנסת....אני מציע שתשמור את הדף הזה במועדפים ותציץ בו כל יום

נש22

New member
תודה!

האמת היא שיש לי ניסיון (לא טוב אני חייב להודות) במסחר בבורסה ותמיד פזלתי לפורקס. אני מודע להשםעות הפסיכולוגיות ההרסניות שעלולות להגרם מכניסה לתחום כזה וכן לסיכוי המאוד גבוה לאבד בשניות את כל השקעתך + כל מה שחשבת שהרווחת במשך מסחר ממושך. מה שכן - יש לי אסטרטגייה שאני רוצה לבחון , ולכן אני רוצה להתחיל לאט , ובקטן.

שום אסטרטגיה לא עובדת בפורקס

חבל שתכלה את זמנך. עשרות אלפים ניסו ונכוו בישראל ואני חושב שיש סיכוי גבוה יותר לזכות בלוטו בפרס מכובד מאשר לגלות שהאסטרטגיה שלך עובדת באופן סיסטמטי.

נש22

New member
זה לא לגמרי נכון

כן 99% מפסידים אבל לא כולם. יש אפילו חברה בהרצליה (לא זוכר את שמה , חברה פרטית) שלא מזמן התפרסמה בתקשורת שהצליחה להכות כל מדד סטטיסטי. אני לא בונה על תשואה של מאות אחוזים ביום אבל מאמין שיש דרכים מגוונות להרוויח לאורך זמן (לאו דווקא בפורקס) - כמובן שכולן לא טריוויאליות ותמיד ישנו הגורם הסטטיסטי (ז"א שיתכן שהאסטרטגייה נכונה ומומשה בצורה נכונה אבל נפלה על ההסתברות הנאחס).

בוא נפריד בין פורקס לבין כל תחום אחר

החברה מהרצליה, Final, שאני במקרה מכיר אישית מקרוב לא רע בכלל, לא עוסקת בכלל בתחום הפורקס וגם לא שקלה להתקרב אליו מסיבה פשוטה: אסטרטגיות לא עובדות בפורקס. כל החברות שעוסקות במסחר אוטומטי בישראל, ויש רבות כאלה, עוסקות למיטב ידיעתי בתחומים של אופציות, מניות, חוזים עתידיים ואג"ח. הדרך היחידה להרוויח בקזינו עם תוחלת שלילית לאורך זמן, היא להיות הבעלים שלו
(ובהתאמה, אפשר גם לשדר סיגנלים למנויים, להיות סרסור שמפנה לקוחות לבתי הקזינו תמורות עמלות שמנות וכיו"ב פעולות)

ואגב 99%=כולם

גם אם יש מתי מעט (ואני מאמין שיש) שמרוויחים בכל זאת בפורקס, זה כל כך זניח סטטיסטית שאפשר להגידבגדול שכולם מפסידים.

finstage

New member
אתה פשוט בן אדם שלילי

מזל שיש אנשים שלא חושבים כמוך. GOOD LUCK

שוב תודה על הקומפלימנט

אני שוב מודה לך על האבחנה. אני מעריך כל מחמאה של סרסורי פורקס שמורידים משפחות לשאול כלכלי, כך שכשזה מגיע ממך, זה ממש כבוד עבורי. את הסכומים שאתה מפסיד בפורקס בשנה, אני תורם בממוצע ליום. תאמין לי שאני לא צריך ממך תעודות על שליליות.

finstage

New member
נחשב בסוף שנה כמה הפסדתי וכמה רווח

וחסר לך אם אתה תורם פחות מהפדסדים שלי. אני גם בטוח שאתה תורם !!!! אבל אין לך זכות להגיד דברים שאתה לא יודע. אתה יודע מה רוצה התרבות????

amiro22

New member
עדיף בבורסה

אני עסקתי במט"ח וכעת אני סוחר בבורסה וזה הרבה יותר רווחי ופחות מסוכן

webguy

New member
10 סנט לפיפס ..

החלטה נבונה ...תתחיל בקטן ותראה איך הולך ... עדיף קודם תקופת זמן בדמו ...אם אין לך שיטה חבל על הזמן .. 2 חברות גדולות ...ומיוצגות בארץ .. 1.FOREX.com אחת החברות הגדולות בעולם ועטורת פרסים ... מיוצגת בארץ ע"י ...http://supertrade.co.il/ 2. חברה שניה פינקסו שמיוצגת בארץ ע"י ..http://www.finexo.co.il/ בהצלחה ...תנסה תחילה את הדמו ....אני אישית מעדיף את התוכנה של פורקס קום ...מאטה טריידר 4 .. יש שם גרפים מעולים ... העברת פעולה קלה ..ועוד ..!!

webguy

New member
ואתה מוזמן לדווח לפורום ..

אם אפשר לעשות כסף בפורקס לאורך זמן ..? בהצלחה .. גם אני בתחילת הדרך עובד בדמו ....ולפעמים ב10 סנט לפיפס ...

נש22

New member
תודה רבה אבל איפה 10 סנט?

לפי מה שאני רואה שם (בפורס קום) הגודל של חוזה בחשבון מיני הוא 10000 דולר. זה דולר לפיפס. אני מחפש גודל חוזה של 1000$.

נש22

New member
,תודה!!

בתוכנת WEB שלהם אין גודל עסקה פחות מ10000$ אבל אכן יש את זה בתכנה METATRADER שצריך להוריד (תכנה זוועתית אני חייב לציין - יש שם הכל חוץ ממה שבאמת חשוב). האם ידוע לך אם יש להם אפשרות אף לחוזים יותר קטנים מ1000$ , ז"א גודל סל של 0.01 על סל של 10000$ אמור לצאת 100$ , משום מה בחשבון דמו גודל הסל הוא 100000$ כמו בחשבון רגיל ולא מיני. לעבוד בחוזים של 100$ (או 1 סנט לפיפס) נראה לי אידיאלי בשביל מתחילים. מה גם שרק ככה באמת יש משמעות להפקדה של 250$ (בלי שהפסד של כמה פיפסים יקח לך את כל המרגין....) תודה על ההכוונה. ודרך אגב - אתה סוחר דרכם בפועל? הם בסדר?

webguy

New member
לא ידוע לי ...

אגב תוכנת מטה נחשבת כתוכנה מצוינת ... מענין שבניגוד אליך אני דווקא אוהב אותה על האחרות ...כי ניסיתי כבר כמה ..!! אני סוחר דרכם ובנתיים אין שום בעיות אני סוחר ב 10 סנט לפיפס וגם בדמו לבדוק מצבים חדשים ולא מוכרים ... גם סוחרים וותיקים יש בהם שמשתמשים בדמו כדי לבחון אסטרטגיות שונות ולבדוק שיפורים בביצועים .. בהצלחה ..!!

נש22

New member
דרך אגב - מצאתי

interbank - fx. גם להם מסתבר שיש נציגים בארץ יש להם "ננו-לוט" ל 100$ = 1 סנט לפיפס!. נראה מתי יפתחו חוזים של 10$.... (לי מספיק 100...)

למעלה