יש ויש !!!! לי יש !!! ואם זוכרת יש גם !!!!
Y yafit75 New member 25/8/02 #21 שלך לא ממש עוזר לי,,,, אני אוהבת טוסיק יפה! לא .... טוב לא משנה... בננה,,, מה עוד לא אכלו לך אותה? מה, היא עוד אצלך מאז,,, U בטח היא כבר רקובה! לא תודה,,, יש לי את הבננה שלי!
שלך לא ממש עוזר לי,,,, אני אוהבת טוסיק יפה! לא .... טוב לא משנה... בננה,,, מה עוד לא אכלו לך אותה? מה, היא עוד אצלך מאז,,, U בטח היא כבר רקובה! לא תודה,,, יש לי את הבננה שלי!
C CHUCHU New member 25/8/02 #23 היא עוד אצלי!!!! ועדיין לא רקובה!!!! וחמודה היא לא בשבילך!!! כי אני יודע שיש לך אחת!!! אבל רק שתדעי שהיא באה טוב עם תות בשייק!!!
היא עוד אצלי!!!! ועדיין לא רקובה!!!! וחמודה היא לא בשבילך!!! כי אני יודע שיש לך אחת!!! אבל רק שתדעי שהיא באה טוב עם תות בשייק!!!
Y yafit75 New member 25/8/02 #24 מותק, אמרת תות,,, אמרת הכל! אני מוותרת על הבננה שלך,,, אבל על דבר אחד אני לא אוותר בחיים: על הפרחים שאתה שולח לי,,, כמה פרחים קיבלתי על הבוקר,,, אין, אין, זה הכי כייף שבעולם,,,,
מותק, אמרת תות,,, אמרת הכל! אני מוותרת על הבננה שלך,,, אבל על דבר אחד אני לא אוותר בחיים: על הפרחים שאתה שולח לי,,, כמה פרחים קיבלתי על הבוקר,,, אין, אין, זה הכי כייף שבעולם,,,,
W Windbluesea New member 25/8/02 #27 זה אומר...... שאת מכירה את כל הכוכבות האלו ממש טוב....חחחחחחחחחח