להתחבר

r e d head

New member
ממחר בבוקר אני מתחילה להסתובב

במקומות לא צפויים....
גם אני מקוה שכך יקרה לי, וזה הכי יפה אבל צריך לעזור קצת למזל.

נכון לעזור למזל לעזור לעצמך

כמו שתמיד אמרו לי איך תכירי אם את בבית כל הזמן, אז התחלתי להסתובב התחלתי להרים את הראש ואז ראיתי, אין דבר כזה שחיקה באהבה, אהבה מתחדשת שוב ושוב ושוב אין לזה גיל אין לזה מחיר, אהבה באה ואהבה הולכת אם היא התבררה כלא נכונה, בכל פעם שוב מהתחלה זה קורה לא להאמין פשוט ככה. (מזל שמוקסמת מאיזה בחורון מהצ'כונה)

וזאת הסיבה

שאני אישית לא אוהבת הכרויות מהאינטרנט הן פחות ספונטניות מקריות סביבתיות וכו.. אני לא שוללת להכיר אדם במפגש שגם זאת מקריות שלא תוכננה מלכתחילה, הבעיה בהכרות באתר לדוגמא היא התכנון מראש הידיעה הזאת מראש שגם היא בסוף מובילה לפמעים לבלוף אחד גדול ולא תמיד מה שנאמר נראה ונקרא קסום. אני מאלה שעריכים אהבה מיוחדת, התחלה מיוחדת, חיזורים זעירים, לא באימייל אלא בזר לא רק במילים אלא במעשים, אני מאלה שאוהבים את הקטנות האלה בסרטים, כן כן מאמינה באהבה מאמינה בכל מה ששם רואים הרי אם לא היה במציאות לא היה עולה גם למסך. גם במכולת גם בסופר גם בכיתה גם בשכונה גם מחברים אהבות לא מתוכננות בהחלטה שמגיעים סתם כך מאי שם.

כמו בשיר ..

ואם רק נאמין ובלי שום דאווין... תאמיני לי רק האמונה מובילה אל מה שהלב באמת רוצה.

כשהוא שאל אותי...למה אני???

אמרתי לו... הפשטות האמת הישירות זה היה ב"שיחה" באנטרנט...לפני קצת יותר משבועיים... ומאז...גיליתי כמה שצדקתי במילים אלו שבועיים אנטנסיבים... אבל אז...מגיעים הפחדים הפרשנויות התהיות אז החלטתי להסתכל לפחד בעיניים ולהמשיך הלאה להנות מהעונג מהציפיה מפגישה לפגישה מחייכת עכשיו... הפרפרים סופשבוע בלי ילדים בפתח מחמישי ועד שבת.... כיףףףףףףףףףףףף יעל (שהולכת עכשיו לישון...בחלומות הזויים)

כמו שצריך חופשיה

להסתכל לו בעיניים ולא לתת לו להכניע אותנו זאת הדרך הנכונה | ניצת שמתבוננת לפחדים בעיניים יום יום |

גמ'אני כול יום

מתבוננת לו בעניים. אבל הוא, הפחד.. הוא תחמן, כול יום משנה פרצוף. עד שהתרגלתי למראה אחד בא אחר.

michaly43

New member
לכולכן שם למעלה.....

הסכמתי עם כל הדברים שלכן והנה אני באתר הכרויות ניזהרת מחזירה אימיילס ופגשתי אחד, רחוק, ישראלי,ומצא חן בעיני הפרופיל שלו, כתבתי לו כתב לי,שיחת טלפון, כמה שיחות, והמרחק הרתיע אותנו, כי מראש שאלנו שאלות קשות, וניתקנו מגע.... החזיק מעמד שבועיים..... ושוב אנחנו בקשר,,,ובנתיים רק בטלפון, וכל אמצאי תקשורת שיש. ומה שחסר זה הפגישה עצמה.... ויש פחדים, והיסוסים אבל אני הולכת לתת לנו צ'נס זו רק טיסה .... והאיש? הכל ניראה מתאים, על פני השטח

angel151

New member
../images/Emo18.gifבזהירות חמודה בזהירות

ומאחלת לך המון הצלחה הלוואי הלוואי ואשמע שהקשר יותר חזק ומחזק.. הוא מגיע אליך? אני צריכה יותר פרטים.

להתחבר...

להתחבר דווקא קל לי, להקשיב, לקשקש, לשפוך את הלב,,,לא מבין מזה מה שאין בזה. לא רואה בזה, כלי אם מטרה...מתחבר למילים, ולרגשות שאני באופן אישי, מחבר להם. מתחבר יותר מהכל,דרך האחר,לעצמי.אין לי ציפיות, של מה זה שרוצה. לא מחפש, שום דבר. כבר יודע,שגם בלי שום קשר למדיה, כזו או אחרת.זוגיות איננה רק שאלה של למצוא, זה את זו. האחד הנכון. זה להיות מוכן.להביא איתך לנקודת המפגש, אדם שלם, שמחפש עוד נידבך,,,לא יסודות, שיעזרו לעצב.שיאפשרו למשוך עוד יום. להיות מוכן, הינו הכלי היחדי, שאדם זקוק לו, על-מנת להתחלק בגורלו...אינטרנט...זה לא זה.

angel151

New member
אני שמחה שאתה חושב כך אינטרלוד

אבל אינטרנט זה גם דרך להתחברות מול העולם, אנשים, חברה.. כאשר אתה שלם עם עצמך באמת ומוכן לפתוח זוגיות בחיים שלך אז הדלת פתוחה ונפתחת ,הדרך אליו קלה יותר וזורמת יותר. לא כל אחד בשל לזה . לא כל אחד מוכן עדין לזה. וכל אחד בקצב ובדרכו האחת שלו. אהבתי את אשר רשמת.

ophra

New member
ומתי מוכנים?

ואיך יודעים שמוכנים? ואם אני חושבת שאני "מוכנה", האם זה באמת אומר שאני כזו? וגם אם אני מאמינה שהגעתי למקום שבו אני "אדם שלם" למצוא את הנדבך שבדיוק מתאים כדי "להתלבש" על ה"מבנה" שלי, ואני על שלו... זו משימה לא קלה. התחברתי למילים האלו הסכמתי איתן כמעט לחלוטין רק כמה שלא קראתי שוב ושוב, לא הבנתי את הסוף...
עפ
(מה התכוון המשורר: "אינטרנט... זה לא זה...")

angel151

New member
../images/Emo6.gif גדול גדול ../images/Emo6.gif

וזה מה קורה שאנחנו מדברים באינטרנט יושבים בבית ומחכים. חכו חכו אתם כבר לא תראו אותי יותר במחשב הארור הזה.. אבל אז איך אני ידבר איתכם? בנתיים אני נותנת לכם : תראו איזה יפה

למעלה