להתחבר עימה או לא..?

princesa4

New member
להתחבר עימה או לא..?

אני לא מצליחה להבחין מהי דיסלקציה ומיהם אוטיסטיים. בזמן השירות הצבאי שלי , יצא לי לעבוד כמה חודשים עם ילדים[ בין הגילאים 15-25] מוגבלים שנקראו בשם "האוטיסטים" . היו באים אלינו למחלקת העודה 2 קבוצות . הצעירים בני הנוער . קבוצה שנייה הייתה מעל גיל 18 . עכשיו התחבתי שם לילדה אחת בת 18 . התרשמתי ממנה עמוקות. בניגוד לשאר "הילדים" שנדף ממנם ריח גוף בלתי נסבל , ושהיו נראים באמת מוגבלים כאלה שמדברים לא לעניין , כאלה שנוטלים תרופות הרגעה היא לעומתם היתה נראית בחורה די פקחית . היה שם אחד שרצה לקחת ממני טלפון והיא אסרה עליי לתת לו . הדרך שבה הציגה לי את פניי הדברים והדיבור שלה גרם לי לחשוב שהיא הייתה צריכה להיות המדריכה ולא האוטיסטית ושאולי היא לא כזאת [זה גם מה שהיא אמרה]. מה שכן . כבר השתחררתי ואני בקשר עימה באייסי והבחנתי בכך שיש לה מלא שגיעות כתיב .למש היא כותב לי "הרובי" במקום ארובי . היא טוענת שהורידה 20 ק"ג , כשלמעשה היא שקלה 60 ק"ג וכעת 50 . הייתי אצלה פעם בבית . ככשאלתי אותה למה היא לומדת בהוסטייל היא אמרה שאמא שלה שלחה אותה לשם כי בעיר שהיא גרה יש מלא עסקים של סמים , גניבות וכאלה שמהם היא רצתה למנוע ממנה . כמובן שזה נראה לי מן סתירה כזאת מהאמת .. אמא שלי מסרבת לי להיות בקשר עימה ולבקר אותה [פעם פעמיים בסוף בשבוע כי היא בהוסטייל]. ניסיתי להסביר לה שהילדה לא נראית מוגבלת והכל ושיש לה רק כמה שגיאות כתיב אך היא מסרבת לשמוע. אמרתי לה שאני אחליט מה לעשות איתה אך אני מרגשיה אבודה . מה אתם אומרים..?

למעלה