להתחבר לאיד

להתחבר לאיד

פשוט מתחשק לי לעשות שטויות. לצחוק, לקפוץ ולרקוד. בלי לחשוב ולו לרגע אחד על החיים ומשמעותם. רק לפרוץ את כל הגבולות בלי לנתח. זה טוב, זה רע, מה יגידו השכנים. די!!!!!!!! מגיע לי קצת מנוחה. הכל טוב ויפה אבל עכשיו בא לי להיות בסתם כזה, כזה, בלי ניתוחים, בלי אורות וזרקורים סתם לרדת מבמת המודעות להתחבר לאיד ופשוט להנות. היו שמחים

תהני בהצלחה :cool:

צרלי וחצי היי!!! מותר לך לעשות מה שבראש שלך. שאף אחד לא יגיד לך איך להתנהג. תמיד תזכרי שזכות הבחירה בידייך. אל תתני לאף אחד לכופף אותך לשום כוון. בא לך לצחוק תצחקי אפילו בהגזמה. בה לך לצרוח תצרחי הכי טוב מול גלי הים, זה עוזר להיות צרודים. בה לך לרקוד אז קדימה למה את מחכה. מי ששם לך את הגבולות לדעתי זו רק את לעצמך. את השופטת של עצמך. הפסיקי עם הבקורת וצאי לדרך. אוהבת אותך מאד מאד גם אם את מרגישה מוזרה. מיכל

מיכל היקרה@@@@@

את צודקת בענין השפיטה העצמית. מישהו חכם אמר לי פעם להיות יותר ותרנית ועדינה עם עצמי. אנחנו חבר השופטים הקשוח ביותר של עצמנו עם עצמנו. תמיד שופטים את עצמנו לחומרה. לפעמים זה פשוט מפוצץ את המח אני חושבת. היי ברוכה

את עדיין כאן? :cool:

צרלי וחצי??? הייתי בטוחה שיצאת לבלות. למה את מחכה? קדימה. או פשוט שימי שיר טוב במערכת שלך וצאי בריקודים. יאלה ביי. אוהבת מיכל.

עדין.....

נראה לי שההצעה שלך היתה פשוט מצויינת. תודה ולהתראות בלילה. באהבה ע.

למעלה