להתגלח...

דילמת הזקן

בד"כ כל שנה אני מתגלח רק בצהרי ל"ד לעומר והייתה שנה שאפילו לא התגלחתי עד שבועות .
השנה כשאני מחשיב את עצמי כלא דתי אני בדילמה מסוימת . קשה לי סתם להתגלח וגם בטח זה לא יעשה טוב לאבי .
קשה לי גם לפגוע במסורת שאני שמרתי והגנתי עליה תקופה רבה מחיי . אני מרגיש שאם אתגלח זה יהיה דווקא , כי ת'כלס אני מתגלח פעם בשבועיים- שלושה ואפילו לפני שהחלה הספירה היה לי זקן של איזה חודשיים .
כרגע אני עוד עם זקן , חושב אולי להתגלח בעצמאות או שאולי אחכה שוב ליום שאחרי ל"ג בעומר .

באופן כללי אני אוהב זיפים , יש תקופה כזו של זיפים שהאריכו לשלושה מילימטרים ועדיין רואים את הפנים , לא אפור של זיפים ולא שחור של שיער - באמצע.
תלוי למי , יש כאלה שעדיף להם להיות מגולחים , אני אישית לא אוהב להתגלח .

ראיתי שכמה דיברו על זקן צרפתי , משום מה אותי הוא ממש דוחה , אולי מפני שהוא נראה לי גברי מדי .
אם הזקן של ג'יימס פרנקו נחשב זקן צרפתי אז אני כן אוהב , למרות שזו לא חכמה כי הכל מתאים לו ..

כל הכבוד על העלאת הנושא , זה נחמד מדי פעם לגוון .

Nחמן

New member
לא ממש

כמדומני, שראיתי מנהג להתגלח בערב שבת שחל בו ר"ח אייר (כלומר: פסח יחול ביום חמישי).
כמו כן על פי החלטת הרבנות הראשית מותר להתגלח בערב יום העצמאות סמוך לשקיעה.

מממ... באמת אינני מרגיש חיבה מיוחדת לזיפים. הרי אינני נמנע מלהתגלח מתוך תענוג אלא מחמת אבלות.

Siberian tiger1

New member
דבר מוזר קרה לי השנה

אני לא אוהב את ספירת העומר עם כל הדיכאון הזה והזיפים המעצבנים והזקן שגודל.
היה לי קשה לקבל את הגילוח שלי בהתחלה את השערות שבאו פתאום בכל מיני מקומות. עם השנים דווקא התחברתי אליהם.
את הזקן אף פעם לא אהבתי.
על עצמי. על גברים אחרים בהחלט כן ואף יותר מכך.

איכשהו עכשיו אחרי כמעט חודש ללא עור פנים חלק אני דווקא מרגיש טוב עם זה. מתחבר לגבריות שלי מתחבר למיניות שלי מתחבר לבגרות שלי.
מרגיש יותר טוב עם המראה החיצוני שלי ואפילו מרגיש קצת סקסי
(נישקתי את בבואתי במראה אתמול
)
אני נהנה מהצמיחה שלי, כי אני ממש מרגיש את ההתבגרות וההתגברות שמתרחשת כל שנה, ממש כמו לראות צמח שגודל בפאסט מוושן.

למעלה