להתגייס או לא???

להתגייס או לא???

טוב אנשים אני הולך לשפוך את עצמי פה קצת אבל לא נורא נכון? טוב נתחיל ככה אני חרדי, ועשיתי פטור בגיל 17 כי ככה רציתי ככה זה היה לי הכי נוח, טסתי הרבה לחו"ל עשיתי מלא דברים שפשוט ככה היה הכי טוב, וגם ובעיקר כי בכל מקרה לא הייתי מתגייס בגיל 18 (למרות שרציתי קצת) אבל ההורים והחברה בשום פנים ואופן לא היו נותנים לזה לקרות. עד כאן הכל מובן וזה היה מזמן... עכשיו 6-7 שנים אחרי ואני עוד מאט בן 25 נשוי פלוס, אני עומד בפני החלטה קשה, יש לי אפשרות להתגייס לאיזה תוכנית של חיל האויר של חרדים (לא שזה כל כך מעניין אותי חרדים או לא), ששם בעצם נותנים לי הרבה אפשרויות שדי חסרות לי כיום, כמו 2-3 שנים שקטות שאני יודע שאני מקבל משכורת שכר מינימום טיפה פלוס אבל משכורת בטוחה לשנים הקרובות, פלוס זה שאני ירכוש איזה מקצוע או משהו בטכנאות או משהו ברשתות מחשבים, פלוס זה שאני די רוצה לעשות צבא גם אישית וגם כי פשוט צריך. עכשיו תגידו אם זה משתלם? מה אתם חושבים שזה להתאמת בשביל זה? שווה להשקיע חזק כדי לבטל את הפטור והתגייס? לחייב את עצמי 2-3 שנים למישהו? אני עבדתי עד לא מזמן בQA או בדיקת תוכנה ופיטרו אותי אחרי תקופה, ואני לא מוצא עבודה בתחום ולא מוצא את עצמי מאז כאילו אני יכול למצוא עבודה בכל מיני תחומים ולקבל הרבה יותר משכר מינימום אבל אני לא זז לשום מקום ואני לא רגוע. Please help me סליחה על ההתפרצות :}

עמבה17

New member
שאלה קשה...

זו לא שאלה שצריך לשאול בפורום... אתה צריך לחשוב עם עצמך מהם הערכים שמובילים אותך בחיים- ולפעול על פיהם. בהצלחה בכל אשר תפנה! (=

למעלה