להתבגר-פרק 9

Roei152

Well-known member
מנהל
להתבגר-פרק 9
אוקיי פשוט וואו!!!!!!!
כל הסיפור של אורן והבת שלו מוכר לי מסדרת הספרים רק שבסדרת הספרים זה יותר טלנובלי ממה שזה בטללויזיה... זה מעותק מ"להיות בריא -סיפורו של ירון ".. בספר זה בן שקוראים לו ירון... עד שהווא חולה במחלת סרטן הדם, הוא חושב שנולד מתרומת זרע, אבל אז מסתבר שאימא שלו היה לה רומן עם גבר בשם אריק שומרון והם נפרדו בדיוק שהיא נכנסה להריון... מתברר שאח"כ אותט אריק שומרון יוצר עוד שתי בנות. משתי נשים שונות ירון מאתר בעזרת אבישג הידידה שלו את אחותו מור, ומור הזאת היא זאת שלוחצת על אריק להסכים לפגישה עם ירון.....וזה בדיוק מה שקורה עכשיו ..... רק בכיוון שונה....
גל חמודה אבל קצת ג'קרית כזאת..... לא ככה דמינתי אותה....
מאור ודין דווקא חמודים .......

Roei152

Well-known member
מנהל
ועוד כמה דדברים בקטנה...
אורן דורש מהם ליצר דרמה .... אילה צודקת תצלם את עצמך תההיה לך דרמה לשתתי עוונות ארוכות של מחוברים......
הדרמה האמתיתת מתרחשת דווקא שלא מצלמים, למשל את הסצינה של אבנר ודור מישהו היה חייבב לצלם ... ולא את סבתא של נופר מתאמצת ליצור דרמה...מה שבטוח .... "הצופים" של "הריאללטי " הולכים להיות בעד נעמה ולא להבין את אביתר.. ובנות רבות ידזהו עם נעמה .... אם אני היתי מפיק התוכנית הייתי דואג להתמקד במשולש נופר-אביתר -נעמה ...זה כבר הוכיח אתת עצמו... היתי דורש מאורן חומרים בבעיקר של נעמה .........ועורך את התווכנית ככה שהיתה מראה בעיקר את ה \מריבות של נופר וונעמה ונעמה מתבייכנת

שיר m

Well-known member
לא כל כך הבנתי את הסיפור...
אבל לא משנה

&nbsp
מאור קורע אותי כל פעם

&nbsp
המריבות של אורן ואיילה גם קורעים, והסוכריות על מקל

&nbsp
וגם החבר של אבנר, דור קוראים לו? קורע

&nbsp
איך דין השתיק את יעל

&nbsp
כבר אמרתי שאני אוהבת את הסדרה הזאת?

Roei152

Well-known member
מנהל
מה לא הבנת ? אשמח להסביר......
העלילה של הפרק בגדול סיפרה על ארבע עלילות ....
עלילה ראשונה: אביתר מרוצה מעצמו לאחר הדייט המשושה מהפרק הקודם(6 השתתפו בדייט אביתר, נעמה ,תומר,גל,נופר ואבנר ) נעמה פגועה מנופר לאחר שנופר פגעה בה בפרק הקודם בדייט המשושה וגל מנסה לנחם אותה...... יעל אבן טוב מפיצה את הרכילות שבין אביתר ונופר קורה משהו, וחושדת בטיב הקשר שבין מאיה לדין לאחר שדין מתעצבן עליה (יעל) כאשר היא פונה אליו לקבל תגובה על הקשר שבין אביתר ונופר ופונה ברוך אל מאיה ......
עלילה שניה אורן כועס על הרביעייה שהם לא מביאים לו חומרים עסיסיים מספיק לטענתו..... בעקבות כך קורים שני דברים: רותי סבתא של נופר ששומעת ממנה על הדרישה של אורן מנסה ליצור דרה בצורה מעוררת גיחוך ותוך כדי כך עולה על המיקרפון שאבנר שתל שם בפרקים הקודמים...... דבר שני דין המרומר משתף את מאור בדרישה של אורן..... מאור מפרש זאת בצצורה כזאת שבעצם אורן מנצל את דין .... מה שנכון.... ודין פורש מהפרויקט.....
עלילה שלישית רותי משכנעת את אבנר לקרוא לו בכף היד... היא טוענת לפי ראיתה שאבנר מאוהב....... אבנר מכחיש זאת גם לאודי אביו וגם לדור.....
עלילה רביעית אורן מתמודד עם קשיו הכלכלים והמשפטיים.... גרושתו ובתו דורשות רק דבר אחד...... שאורן יפגש עם בתו אך אורן לא רוצה בכך.......
מקווה שעזרתי

שיר m

Well-known member
תודה רועי אין עליך:)
הבנתי את הפרק, התכוונתי שלא הבנתי מה שכתבת על העלילה בספרים... את הסיפור של ירון, ואיך זה בעצם משתלב בסיפורים שאנחנו מכירים מהסדרה...

Roei152

Well-known member
מנהל
גלילה בחרה להפוך את הסיפור של ירון לסיפור של אורן בסדרה
כלומר לתאר איך האבא מתחמק מפגישה עם ההילדים ... למה הוא מתחמק ולא לתאר רק את התחושה של ילדים שהם פוגשים הוורה בילוגי.... אלא גם את ההתנגדות של ההורה .......התחושות של ההורה ..
שלא תהיה לך טעת אני לא פוסל את זה שאורן הוא גם אבא של ירון אם תהיה עונה שניה ללהתבגר ושבעצם יתברר שיש לו שני ילדים.....

שיר m

Well-known member
הבנתי
רועי אתה חושב שאורן הוא אבא של נעמה?
כי כאילו דור הוא הבריון... או שהבריון הוא מישהו אחר?
&nbsp
והאמת, הדמות של אורן לא יותר ממשעשעת, אני לא חושבת שהבנתי (אולי יסבירו בהמשך) את ההתנגדות שלו לפגוש את הבת...

Roei152

Well-known member
מנהל
ממש לא!!!!!!!
אין שום קשר בין כך שדור מתכתב עם נעמה לבין כך שהוא איתר את הבת של אורן..... נעמה מכירה את אורן ואימא שלה מכיירה אותו ...... ואלו שרודפות אחרי אורן ברחוב הן ממש לא נעמה או אימא שלה....
אני אסביר הוא פשוט פחדן שבורח ממחויבות בדיוק כמו אריק שומרוון אבא של ירון בסדרת הספרים....

שיר m

Well-known member
אוקיי
מי אמר שאמא של נעמה מכירה אותו? אנחנו לא יודעים...
אני לא חושבת שמי שרודפת אחרי אורן היא הבת שלו, היא סתם שליחה...
כן אתה צודק, הוא פחדן...
&nbsp
אז מי זה הבריון?!

Roei152

Well-known member
מנהל
שלחתי לגלילה הודעה בפיס
היא ענתה שאין שום קשר בין עלילת אורן ובתו לעלילה של ירון......
שזה לא בא להחליף.... היא ענתה גם שנצטרך לצפות עד הסוף..... כדי לקבל תשובות......

שיר m

Well-known member
וואו, מגניב שהיא ענתה

אז נחכה עד הסוף.. אני עדיין חושבת שיש סיכוי שנעמה היא הבת של אורן

למעלה