להתבגר-פרק 8

Roei152

Well-known member
מנהל
להתבגר-פרק 8
קודם כל נופר במהלך הסופ"ש קראתי את הספר שלה ... לפי הספר סבתא אלונה שונאת את אמא של נופר והיא בכלל בבית... והיא לא קוראת מיסטי אלא הסבתא ה"נורמלית" שמבשלת ועוזרת לנופר בכל ההבעיות ששל הבדידות בוילה לפעמים נופר בספר באה אליה הביתה והיא מבשלת לה ומפנקת אותה... גם בסדרה ראים שיש בינהן יחסים טובים אבבל לא נראה שהן כאלו קרובות.... לגבי הפגישה של אילה עם אבא שלה.. כל מילה בסלע לפי הספר .... אבל בספר אבא של נופר אף מתכנן להתגרש מאשתתו ובסוף מתחרט ... נופר ואחיה אף חושדים שיש לו מישהי מאחורי הגב יכול להיות שגם העלילה הזאת נכנסה לסדרה ? ואבא של נופר יוצא עם אילה ? כי בעערב מאור חושד שאיילה ייוצאת עם מישהו?
דבר שני : מעריצי שכונה :רציתם טום ? קיבלתם!! תומר וגל נחשבים לזוג הוותיק של השכבה ... ובאמת הם נפרדים.... מה שמווזר זה שאבנר הצטרף לדיייט .. לפי הספר בחור בשם אופיר הוא זה שיוצא לדייט והוא נחשב לטיפש של השכבהה ... גלילה כנראה חשבה שזה יהיה מעניין להחליף בין אופיר לאבנר המחונן.... מה שקרה בדייט בגדול קרהה גם בספר ... רק שבספר גל מתרגזת על אופיר הוא שהוא מעיר הערה שראה את נעמה מדברת עם אבנר שיחה יומיומית והסיק מזה מסקנה שהם זוג וגל צועקת עליו שהוא שובניט .....
דין בפרק הזה לא ברור אם הוא רוצה מממאיה יותר מסתם ידידוץץץ

שיר m

Well-known member
דבר אחד אני שונאת בסדרה הזאת
שצריך לחכות שבוע שלם עד הפרק הבא!

&nbsp
נראה לי שיש מצב שאיילה תצא עם אבא של נופר... אגב מי השחקן?
&nbsp
בקשר לטום, לא תודה... אני אחכה בסבלנות ל"שכונה", כי תומר פה זה לא משהו מעניין במיוחד

&nbsp
לא מסתדר לי אביתר. הייתי רוצה לראות יותר הסברים לשינוי שהוא עבר.
&nbsp
שני דברים שאני לא בטוחה לגביהם:
נופר שיתפה פעולה עם אבנר והכל במסעדה היה הצגה?
עכשיו כאילו יוצא שנעמה היא הבת של אורן?

Roei152

Well-known member
מנהל
אין לי מושג?
למה הסקת שנעמהה הבת של אורן?
זה נכון שיש בסדרת להתבגר הספרתיח מישהו שללא יודע מי האבא שלו -ירון....
אביתר זה פשוט ההוא חושב שהוא כובש את נופר בדרך בה הוא מתנהג גם הוא עצמו לא יודע מה הוא עושב....
אין לי מושג מי השחקן אברר

שיר m

Well-known member
יכול להיות שאני טועה
(אם זה נכון זה כבר ממש טלנובלה)
&nbsp
את מי החבר של אבנר מחפש? מידע על אורן?
כי הוא אמר לאבנר שהוא מצא את הבת שלו (של מי?) והוא מדבר איתה... וזהו הוא הבריון, לא?

שיר m

Well-known member
תודה מצאתי את השחקן, ניב רז

זכור לטובה מכל מיני סדרות אחרות...

Roei152

Well-known member
מנהל
ראיתי אותו לא מזמן בשיר שלנו
ראיתי את זה בVOD ... וזה צולם לפני 10 שנים .... הוא אכן נראה מוכר לי אבל בכל מקרה 10 שנים זה הםרבה...
ועוד פרט אחד חשוב נדב.... הוא שליח שלל אבנר ... הוא בעצם מאוהב בנופר ראית שהא סימס ? זה היה לנופר.... אבל אבנר העמיד אותו במבחן האם הוא יכול להתאפק ולהתחיל עם נעמה.... וכפי שרראית הוווא עמד במבחן...ץ

למעלה