להתבגר -פרק 4

Roei152

Well-known member
מנהל
להתבגר -פרק 4
פרק טוב ...
מאיה לפי הספר היא לא לסבית.... טוב זה קשה לכתוב על סדרה שאתה כבר מכיר אותה קצת ואתה יודע מה הסיפורים האישיים ....
אביתר -אני חייב להתווטת לא קראתי את הספר שלו (להיות שונה) ואין לי מושג אם זה באמת מקביל לדרה ..ץ. אשתדל להשאיל אותו במהלך השבוע ולקרוא אותו סוף סוף....

שיר m

Well-known member
זה נראה ככה גם בסדרה
שזה סתם שמועה.
&nbsp
רועי, הבנתי ממך שדין מאוהב במורה שלו, אבל זה נראה כאילו הוא נדלק על הבן שלה, אז מה נכון? התבלבלתי פה...

Roei152

Well-known member
מנהל
אני צריך לקרוא ג את הספר שלו .... "להיות הכי מקובל"
של דין .... קראתי רק את הספרים של תומר ומאיה... ושךל גל.....

Roei152

Well-known member
מנהל
כועס על גלילה
שלא מטפלת בסיפורים יותר מרתקים... לספר את הסיפור של נופר,דין ,אביתר ונעמה אפשר למצוא בכל סדרה.... "שוברי גלים" "החממה" אני מדבר על הסיפורים העסיסיים הסיפור של ירון שהוא סיפור יחודי על חולה בסרטן שהבריא ועם אמא ד הורית שמתגלה שיש לו אבא....

שיר m

Well-known member
כמו שאורן אמר
צריך להשאיר משהו לעונה השניה

&nbsp
או שאולי זה עוד ייכנס? כמה פרקים יש לסדרה?

Roei152

Well-known member
מנהל
לפי סדרהת הספרים

נעמה כפי שכבר ראינו בתקציר הפרקים הבאים הולכת להפגע מהדייט של הרביעייה נופר הולך להתגלות שניצלה את הדייט כדי להכיר את אביתר "לעומק" אבל בשונה מסדרות אחרות... בו נסיך ונסיכת הסדרה בסופו של דבר ביחד נעמה הנסיכה של הסדרה הולכת להיות עם תומר (טום -שכונה )
ססדרת הספרים בעצם מחולקת לשנים סוף ט' ותחילת י' אני מצפה שבעוה השניה גלילהה תבפר על תחילת י בו אמורים ללהפרד מהסדרה אבנר ודין ...

שיר m

Well-known member
לא רוצה

להיפרד מדין:(
&nbsp
ואני סקרנית להכיר את תומר כמעט לא ראינו אותו עדיין.

Roei152

Well-known member
מנהל
הסיפור של תומר

הוא הכי עסיסי מבין כל הסיפורים של הדמויות שראינו בסדרה (טלויזיה ) עד כה אני לא מתכוון לדמיות שלא משתתפות בסדרה וכן זה כולל את יעל למרות שהוזכרה בקטע קצר סדרה
הסיפור של תומר הוא סיפור שבאמת מתמודד עם דברים שלא הינו רואים בגאליס ודומתיהן.... עישון.... ילד מעשן עם אבא גוסס מסרטן הריאות...
חבל שגלילה כרגע עושה את הסדרה יותר מדי דומה לגאליס ....עם כל ההתמקדות המרובה במרובע של אביתר,נעמה,נופרא ודין אאפילו שלפי הסדרה המקורית המרובע הזה הולך להתפרק ....

שיר m

Well-known member
זה באמת מעניין
לא מסכימה עם ההשוואה לגאליס, זה ממש לא דומה...

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי מספר הפרקים
אני משער זאת לפי שולחן לששה סדרה קודמת של גלילה שולחן לששה היתה ארוכה אם משדרים אותה רק פעם בשבוע 22 פרקים היו בסדרה הזאת... לא יודע מ ה עם "להתבגר"
דרך אגב משההו מצחיק ששמתי לב אליו ... תותי וטום שחקנים בדרממות של גלילה והם משחקעיים זוג בשכונה
התעשיה קטנה .....

שיר m

Well-known member

מקווה שיהיו הרבה פרקים:)
&nbsp
ותראה בכל זאת אנחנו תמיד מכירים שחקנים חדשים...

למעלה