להתבגר-פרק 2

שיר m

Well-known member
תהנה:)

שיר m

Well-known member
מאיה...
בקשר לדיבור עם ההורים, כמו שאמרת זה אמיתי ואהבתי שנתנו לזה מקום.
מה שכן קצת מוזר זה היחסים בין ההורים והמורה החדשה. זה משהו שלא נראה לי קורה בחיים האמיתיים (או שכן, אבל נדיר מאוד).

Roei152

Well-known member
מנהל
גל זו החברה של תומר
וכפי ששיר אמרה היא לא קשוה לאביתר.....

Roei152

Well-known member
מנהל
כן אה? אנשים לפעמים שוכחים שהם צריכים להיות בני אדם...
ולכבדד גם את הב אדם השני....
לא צריך לנצל ראת הסמכות כדי להוכיח שאתה מעליו .... לפעמים צריך להתנהג אליו לא כמו אל חבר אבלל כמו מישהו עם רצונות משלו , רגשות , ותאמינו לי ככה מגיעים להסדרים מצוינים....

שיר m

Well-known member
מה? למה?
מי אתה אורן?
&nbsp
סתם נו... הוספת המון, אל תשכח לחזור

Roei152

Well-known member
מנהל
תוודה לך!! זה לא שלא עולים כל מיני רעיונות לגבי מי אתה?

Roei152

Well-known member
מנהל
להתבגר-פרק 2
אוקיי אז זה ממש לא "להתבגר" המקורי שבספרים.. זה יותר דרמה אחרת... שגלילה לקחה בשבילו רת דמיות הספרם ויצרה עבורם עלילה חדשה ומרעננת שבעיקר תפקידה הוא לבקר את עולם הריאלטי ..... אם זה לא היה בא להתבסס על סדרת הספרים הקיימת היו קוראים לזה "חיים בריאליטי " או משהו בסגנון .....
נכון שיש דיאלוגים שלל הדמעייות על בעיות ההתבגרות השונות... אבל זה ממש לא העיקר העיקר הוא מסגרת הריאלטי....

שיר m

Well-known member
זה מעולה
מי שמשחק את דין- כבר אבדוק מי זה- הדמות מעולה מעניינת ומסקרנת. (בדקתי. זה הבחור שאמור להשתתף בשוברי גלים!)
&nbsp
הקשר של נופר ונעמה מוצג ממש טוב לדעתי. היחסים האלה על הקו הדק שבין חברה ל"מתעללת"...
&nbsp
אבנר מעולה. גם החבר שלו.
&nbsp
הסיפור של אביתר הולך ונהיה מסקרן, עם הסיפור של החבר שלו רון...
&nbsp
אמנון וולף- משחק את אותה דמות בדיוק כמו ב"כוכב הצפון". אפילו הבגדים אותו דבר. ממש העתק-הדבק.
&nbsp
דבר קטן הפריע לי, שבקטעים שהם מצלמים רואים את העריכה. זה לא באמת משמעותי אבל קצת הפריע לי, כי זה צריך להיות "אמיתי"...
&nbsp
רועי, הסיפורים האישיים של כל אחד מהם, זה הסיפורים של הספרים?

Roei152

Well-known member
מנהל
להיות מגיב

נכון דורון ביטון.....
איך בשתי סדרות דרמות הנוער של מור ( משפחה שולטת זו קומדיה ..) היא משחקת את השפוטה של המלכה קודם יולי בגאליס... ועכשיו נופר כאן... לפי הספרים נופר אמורה להתידד עם תומר (טום) לאחר שתומר יעבור טלטלה בבית (אבא מעשן שחולה בסרטן הריאות ונפטר....) לא שזה קשור לנעמה אבל זה הולך להוריד לנופר את האף...
לגבי אביתר ... מאיה היא לא החברה שלו תרגעי!!! לפי הספרים הם רק מבלים ביחד ... מאיה היא בכלל כמו יובל מהחממה, דמות שמשחקת כדורגל אבל לא טוםבוי כמו רחלי למשל.. ואביתר הוא כמו דניאל בשבילה למרות שגם מאיה קצת נדלקת עליו ... אבל בסופפו ש לדבר לפי סדרת הספרים הולך להיות לה חבר שהוא חייל בצה"ל
יעל אבן טוב- דמות מאוד מרכזית בסדרת הספרים... חבל שהיא לא מופיעה בסדרה עד עכשיו.....
כן הסיפורים האישיים הם פחות או יותר כמו הספרים בסדרה.....
לגבי אמנון.. כן הדמות שלו באמת מזכירה את גיל אבל גיל עובד באיזו חברה ואילו כאן מסעדה....

שיר m

Well-known member
אוו ספויילרים:) תודה
זה בסדר לרגע לא חשבתי שמאיה חברה שלו:)
&nbsp
מי זאת יעל בספרים? מה התפקיד שלה?
&nbsp
ואגב, אבנר הוא גם דמות מספר?
&nbsp
האמת שממש בא לי לקרוא את הספרים... אולי יום אחד אפשוט על הספריה

Roei152

Well-known member
מנהל
יעל זת תלמידה שם...
היא מגודרת בתור הרכלנית של השכבה ... .... יותר כמו סופי נוימן למשל...

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי אבנר כן....
הוא מספר את הספר "להיות מחונן" זה הספר שלו.....
בכלל הספרים של גיבורי סדרת הטלויזיה :
נעמה-"להיות אני"
דין-"להיות הכי מקובל"
נופר "להיות הכי מקובלת"
אביתר-" להיות שונה"

למעלה