להתבגר-פרק 17

Roei152

Well-known member
מנהל
להתבגר-פרק 17 אהההההההה!!!!!!!!!! זה מה שיש לי להגיד על הפרק....
אביתר!!!!!!
מאיה!!!!!!!
או קיי בואו נרגע....
אביתר מחריף את השתייה עד איבוד ההכרה..... נופר מתייחסת ליחסים אתו כיחסים שוליים ולא חשובים...... אני לא אומר שזה בסדר מה שנופר עושה לאביתר אבל אביתר מגזים עם היחס אליה....
דין ומאיה- הדיבור של מאיה על התאבדות היה רק כללי אבל ברור שמשהו עבר לה בראש..... איך שדין חיבק אותה וניחם אותה - חמוד....
נופר ונדב - מה הסיפור שלך אבנר רימון?? ווטסאפ מעליב , מעקב אחרי המסעדה של אבא שלך.???
משפט ההפרק : "אני חייב להגיד לך את הקלשיאה הזאת, מארץ הקלישאות...אבל את נורא יפה שאת כועסת.." (אורן לאילה...)

שיר m

Well-known member
אהההההה איזה פרק!
רגע! אתה אומר שאבנר שלח את הווצאפ? כנראה אתה צודק...
בהתחלה חשבתי שאולי זה מאור אבל הוא לא היה עושה דבר כזה...
זה משגע אותי שאני לא מצליחה להבין את התוכנית של אבנר! הם ממש טובים בזה!!!

אביתר חזר להיות נורמלי לרגע בהתחלה... התגעגעתי... אוי אביתר מה מצאת בנופר...

אהבתי את הרעיון שאביתר ומאיה שהיו חברים טובים, שניהם עוברים תקופה קשה אבל כל אחד בנפרד... זה עצוב...

אני לא מבינה למה איילה לא מספרת לאמא של אביתר את האמת. בשביל מה את מורה, בשביל מה היא באה לדבר איתך, תספרי לה! מתנשאת

מאיה כזאת מתוקה... ודין כזה חמוד...

מאור מסכן... אבל הוא צודק, דין משחק בו, הוא לא טיפש....

אורן ואיילה קורעים כרגיל, וגם סבתא של נופר...

ונופר, מה את רוצה ילדה? מה המטרה שלך?

אהבתי את משפט הפרק!
המשפט שלי של אורן "אני טהור כמו פרסומת לטיטולים"

ומאור "(לדין) ביי מכוער! (לעצמו) עם קסם... וכריזמה..."

הפרק הבא נראה מעניין לא פחות... כבר אמרתי שאני אוהבת את הסדרה הזאת?:)

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי מאור....
דין חושש שאילה תגלה אותו.... מה יש לו להתביש ? הוא בסה"כ הבן של המורה שהתחבר עם תלמיד שלה... בלי קשר לנטייה מינית או לא... הם בני אותו גיל והם מתחברים כמו שני חברים טובים....
לגבי הנטייה המינית -לדין קצת מציק שמי שנמצא איתו בקשר (נופר,גל, מאור ) מצפה ממנו לקפוץ איתו למים... למאיה אין ציפיה כזאת שדין ישא אותה על כפים לעבר השקיעה... ולכן הוא משוחרר איתה.....

שיר m

Well-known member
אתה צודק לגמרי במשפט האחרון.
לא חשבתי על זה ככה...
&nbsp
בכל מקרה, מאור רוצה מדין הרבה יותר. ודין יודע את זה...

Roei152

Well-known member
מנהל
ציינתי את זה....
שמאור רוצה מדין יותר......
רק התפלאתי על הלחץ של דין לראות את אילה ... אז מה אם הוא תלמיד שלה? לתלמיד אסור להתחבר עם הבן של המורה? בללי קשר לנטיה מינית -סתם ידידות...

שיר m

Well-known member
נכון, אבל
הוא יודע שמאור סיפר לה שהוא הומו... והם לא חברים מבי"ס... אז יש כאן הסקת מסקנות מתבקשת...

Roei152

Well-known member
מנהל
לא קשר......
למעט פעם אחת שמאור דיבר ונגע בדין בצורה אינטימית בזמן שדין סיפר לו על האח האוטיסטיט שלו... רוב המפגשים שלהם היו מפגשים רגילים שמי שנכנס לחדר לא יכול לחשוד שמדובר במשהוו אינטימ.. הם דיברו על דברים רגילים דברים שאתה מדבר עליו עם חבר טוב... לא משנה אם אתה חבר מבה"ס או חבר מהחיים... זה שהם לא חברים מבה"ס לא אומצר כלו... יש כל מני מצבים בחים בהם אתה פוגש אנשים ונוצרת בינכים כימייה ידידותית.....

שיר m

Well-known member
בגדול אתה צודק, ובכל זאת אני מבינה את דין...
איילה היתה שואלת שאלות... ומאור היה אומר את האמת... והוא מתפדח, גם אם אין סיכוי שתגלה...
&nbsp
אה רועי! חשבתי קצת על התוכנית של אבנר... אז הרעיון הוא להרוס לנופר, אני חושבת. להראות שהיא לא השולטת ולא כל מה שהיא רוצה קורה כמו שהיא רוצה...
אני רק לא בטוחה מה ייצא לו מזה...
&nbsp
ולדעתי הוא לא שלח את הווצאפ על מאיה. זה מישהו אחר... (אולי בכל זאת מאור?)

Roei152

Well-known member
מנהל
יואו יואו
לא מאאמין איך בתור קורא סדרת הספרים... לא זכרתי שאבנר עושה "מחקר" מעוות על התלמידים בשכבה שלו.... ושולח שליחים (נדב ,דור -בספר גם יעל וקצת גל) ...
המחקר של אבנר הוא פסיכי לגמרי .... הוא כותב בתחילת השנה לכל אחד איך הוא יתנהל וחוקר דרך השליחים שלו , ויוצר דרךהשליחים מצבים כמו למשלהווצאפ כדי ליצור את התגובה הרצויה ....
אפששר סוג של להגיד שאבנר הוא הרע... למרות שבסדרות כאלו לא מקטלגים לצד הטוב ולצד הרע.... זה לא גאליס או החממה ודומיתיהן......

שיר m

Well-known member
אוהו זה חשוב!!
מעניין מאוד... השאלה היא מה המטרה שלו, ומה יקרה איתו בסוף...
&nbsp
לא נראה לי שהוא רע, הוא מנסה להוכיח משהו, רק שעוד לא הבנתי מה...

Roei152

Well-known member
מנהל
הוא מנסה להוכיח
שאנשים יגיבו ככה וככה למצבים חברותיים שונים....
זה המחקר שלו איך אנשים עומדים במצבים שהחברה מציבה לפנייהם וכדי להוציא תוצאות הוא משתמש בשליחים שמכוונים קצת את המצב לפי רצונו אלא שנדב באמת התאהב בנופר והוא קצת מתערער כשליח....

למעלה