להתבגר-פרק 16

Roei152

Well-known member
מנהל
להתבגר-פרק 16
פרק מלא דם חם ..... והדם החם הולך ונטען ......
חוקרים ברצינוות את נושא השתייה והגייז
אביתר מגיע שתוי. מתי כבר יעצר הטירוף הזה ? בפרק ההבא נראה שזזה מחריף והוא ממש מגיע לרמות של התאבדות... [
גם מאיה מתמודדת עם אנונימית שהפיצה עליה Aשהיא עעוברת ניתוח לשינוי מין...
מאור מתמוזד עם אילה שלא מקבלת אותו......כהומו .....ברגע שמאור מתחיל לדבר על הנטיה. אילה מתחמקת..
משהו קרוע שאילה אמררה לאורן שאני חייב לכתוב " מה קרה ? נגמרו בורקס תפוחי האדמה בקפיטריייה ?"
פ(פעם ראשונה שאני מתשמש בסמילים ההישנים בגרסה החדשה)
אין ספק שלהתבגר עולה עעל מתחרתה מהערוץ הראשון עמוק במים נכון שיר?

שיר m

Well-known member
אההההה הם תמיד עושים את זה!
תמיד תמיד כשנגמר הפרק, הם משאירים אותי המומה עם התקציר לפרק הבא!
&nbsp
עכשיו סוף סוף הבנתי את הדבר היחיד שמפריע לי בסדרה הזאת- כאילו יש דילוגים. לדוגמא כשאיילה יצאה נסערת כשהיא שמעה על אביתר- כאן זה נגמר. לא ראינו לאן היא הלכה, עם מי היא דיברה, ומה היא עשתה בכלל... וזה קצת מעצבן.
&nbsp
כרגיל פרק מעולה.
אביתר הולך ומתדרדר... וסוף סוף גם אמא שלו מודעת לזה.
תומר ונעמה צוות טוב
מאור ואיילה מדברים פתוח ואני אוהבת את זה. הם ממש טובים.
איילה ואורן קורעים כרגיל... הדינמיקה ביניהם מעולה:)
מעניין אם אבא של אבנר יעלה עליו בסוף.
נעמה מותק אבל כשהיא אמרה "אם תכתבו אני אצטרף גם" זה היה עלוב... תכתבי את ילדה! תצילי את מאיה!
&nbsp
לשאלתך רועי, אני לא משווה ביניהם..:)
כל סדרה מדברת על נושאים אחרים (וכולם חשובים מאוד)... ואת שתיהן אני אוהבת מאוד:)
&nbsp
לא יכולה לחכות לפרק הבא!

Roei152

Well-known member
מנהל
אומנם "פתוח" אבל אילה לא פתוחה למה שעומד מאחורי זה....
השיחה.....

שיר m

Well-known member
נכון, אבל היא גם לא אטומה
כל מה שמאור מטיח בה, זה נכון אבל לא לגמרי, כי הנה הם כן מדברים על זה... זה לא שהיא נגד או חושבת שזה לא בסדר או "חולני" או משהו כזה, היא פשוט חושבת ש "לא כדאי" ושזה הופך את החיים שלו ליותר קשים.

Roei152

Well-known member
מנהל
ולגבי הדילוגים.....
גם בשכונה, דיברנו על כך בפורום של נתאי..... קולנוע לא מספר לנו כל מה שקורה לדמיות ..
זוכרת את הסצינה שאיתן מדבר עם טדי אאחרי שבדק מה קורה במסיבה של אגם בבית ההקפה של הגולףף ומדווח לו שהם זכו באקס בוקס ושהכל בסדר? היו כאלה בפורום של נתאי שהתפלאו " אבל לא ראינו את איתן נכנס?" איך הוא ראה שה זוכים באקס בוקס?... אני אתן לך את התשובה.... לא ררוצים להתעיעכב על כל דמות ודמות...
ברור שאילה רצה כדי לטפל בעניין של אביתר.... או שהיא היתה מיואשת.... כי א ראינו שאביתר נתפס או שקרה משהו....

שיר m

Well-known member
יש הבדל
כי שם אפשר היה להניח מה קורה והכל זרם.
&nbsp
אבל פה, רגע אחרי שאיילה יוצאת בריצה אנחנו רואים את אביתר בבית. אז מה יצא מזה? אורן יכל לספר לה והיא יכלה להגיב לו, וזהו. אם היא יוצאת לעשות משהו אחרי שהיא החליטה לא להתערב, אנחנו צריכים לראות... כי יוצא שהיא לא עשתה כלום.
אחרי שהיא דיברה איתו, והסתירה מאמא שלו... אתה מצפה לראות עימות.
&nbsp
וזה לא רק זה, זה קורה בכל הסדרה, הרצף נקטע לפעמים בצורה מבלבלת, לא חלקה.
&nbsp
אבל זה באמת לא כל כך חשוב:)

למעלה