להתבגר - פרק 13

שיר m

Well-known member
להתבגר - פרק 13

רועי לא פה אז אני אקשקש לעצמי... אגב, אתם מפסידים סדרה מעולה

נעמה פוגשת את "הבריון" ומתנהגת כמו סתומה. לפחות בסוף היא מבינה את זה...
לאורן אכפת מאביתר! יופי, בדיוק כשהתחלתי לחשוב "מי נתן לו להיות מורה"

לדעתי עוד פרק או שניים ואיילה תבין כמה דברים... על הבן שלה ועל הפרוייקט שלה לשעבר...
סוף סוף רואים צד אנושי בנופר...
גל מעצבנת ממש. אפילו יותר מיעל.
ומה הסיפור של אלי/דור/מי שהוא לא יהיה. כאילו התחפושות עוזרות לו? עוזר לו לנסות להיות מישהו אחר?
היו לי הרבה דברים להגיד במהלך הפרק אבל כבר דיי שכחתי

ושוב, אתם מפסידים סדרה שלא מפחדת להתעסק בבעיות אמיתיות. השתכרות, הומוסקסואליות, אנורקסיה, כל הדברים האלו שאף אחד לא נוגע בהם אבל הם נמצאים בעולם האמיתי. מגיע להם כפיים

אני כמובן לא קוראת אותך...

כדי לא להרוס לעצמי כמובן.

אבל סתם תהיתי, כי נדמה לי שזו פעם שנייה או שלישית שאני רואה שאת ורועי פותחים את השרשור לא במוצ"ש. הם עברו לשדר ביום אחר ?

שיר m

Well-known member
יפה שאת לא קוראת:)

הם מפרסמים את הפרק באתר כבר מיום שישי

&nbsp
את יכולה לקרוא את השורה האחרונה, אולי זה יעודד אותך לראות כבר

אם אני מחליטה לא לקרוא - אני פשוט לא קוראת. רמז בשבילך במצבים והמקרים הדומים...

אה, יפה שעוד לפני השידור המקורי הם מעלים את זה קבוע לרשת. זה די נדיר כשנוהגים ככה.
גוללתי מהר לשורה האחרונה. אין מה לומר, את אוהבת סדרות בנושאים המקיפים האלה וזה בהחלט נשמע חשוב ומעניין לצפייה. מבטיחה ממש בקרוב להתחיל, אולי אפילו כבר השבוע...

שיר m

Well-known member

גם אני לא קוראת אם אני מחליטה שלא...

&nbsp
כן, אני מעדיפה נושאים מציאותיים על פני אוצרות מסתוריים...
&nbsp
השבוע? תופסת אותך במילה

Roei152

Well-known member
מנהל
הפתעה!!!!!
\אני כן פה ובגדול!!!!! לאום ויתרתי רק על "להתבגר".... על שוברי ויתרתי ואראה שאחזוגר לארץ.... כותב מהממחשב של אבי.. ראיתי את הפרק בחשיכה של סביבת פיטלאנו.... בהחלט להתבגר זו הסדרה היחידה שלא יכולתי לחכות איתה לארץ... מראה על מידת ההתמכרות שלי לסדרה ומאשר את דברי שיר : אתם מפסידים!!!!!
נעמה בהחלט התנהגה בטיפשיות לצד דור...
גל ממש שמחה שהתברר לה שדין עדין לא עבר את הנ שיקה הראושנה, השאלה היא מי יהיה הראשון שיזכה להניח את שפתיו על שפתיו של דין : מאור או היא? לא מוסיף את מאיה בגללל שברור שבינה לבין דין לא קורה כלום...
כיפאק לגלילה!!!! בספר ים היא לא נווגעת ככה ענוק בדברים....

שיר m

Well-known member

צודק זאת סדרה שקשה לוותר עליה:)
לשאלתך, אני בעד מאור ודין

&nbsp
מקווה שאתה נהנה! חיפוש מהיר בגוגל על פיטיליאנו הביא אותי לתמונות מדהימות

Roei152

Well-known member
מנהל
אמי כבר לא שם...
התארחנו אצל דודה שלי שגרה בחווה ועברנו לצפון איטליה לסביבת ונציה.....
אם כבר מדברים על פיטלאנו .... ידעת שהיא נקראת " ירושלים הקטנה" ויש שם מוזיאון קטן ליהדות ?
יש שם אף חנות שמוכרת כשר... מאפה שהם מכננים עוגה יהודית זה המאפה שמכבב שם....יש גם מצות ועוגיות ...
לגבי דין - לא שאלתי ... אבל ברור שכל מי שרוצה שהאהבה הטרוהה יותר תנצח יהיה בעד מאור... מי ששופט את הנטייה המינית... ירצה שדין יהיה עם בת....

שיר m

Well-known member
החכמתי

נשמע ממש נחמד המקום הזה. תודה על המידע:)
תמשיך להנות!

Roei152

Well-known member
מנהל
אכן חלומי....
אתמול עזבנו את החווה של דודה שלי שגרה בחווה מבודדת וירוקה ליד פיטאלנו....זה היה שקט....
אבל את יודעת מה אומריים: אין כמו בבית

rubmue1234

New member
אוקיי..

אני זוכר שלפני איזה 3 חודשים ראיתי את הפרק הראשון ששודר ממש בהתחלה בטלוויזיה אחרי שהתלהבתי מהרעיון, ומאז לא שבתי לראות את הסדרה.
אולי משכחון ממנה...
אני רק זוכר שבאמת הייתה התחלה טובה..
אני אמשיך עכשיו לראות מפרק 2 עד....13 בעצם..
תאחלו לי בהצלחה

Roei152

Well-known member
מנהל
דין הוא לא היחיד
שנודנד בין נופר וגל ..ובסופו של דבר מתידד עם מאיה....
בתחילת השנה של כיתה י' שאם תהיה עונה שניה , כמעט בטוח שתעסוק בתקופה הזו, מגיע לבה"ס תלמיד חדש, נבו אמיר שנראה טוב וחתיך הורס שהורס בעיקר את נופר.... לנבו הזה יש עבר כואב מהבחינה החבורתית... היה שמן, והתחיל תוכנית ספורטביית עם מאמן אישי שהמליץ על מעבר לבה"ס חדש, על מנת להתחיל מחדש. נבו מתידד עם אביתר ושומע מאביתר עלל מה שנופר עשתה לו.. נבו מחליט לנקום את נקמתו של אביתר בנופר ולהתחיל איתה על מנת לזרוק אותה בהמשך. אך אביתר פוגע בו. הוא מחליט ליצור קשר עם מאיה שכבר לא לומדת בב"הס הזה, כי לברר איתה מיההו אביתר. מאיה והוא נפגשים והשיחה בינהם איכשהו מתגלגלת לזו שנבו היה מאוהב בה, רונה. נבו ומאיה מחליטים להעמיד פנים שהם חברים, בשביל שרונה תחשוב שהוא שכח ממנה.. אבל נבו מתאהב במאיה... הוא שמע שמועות שאכן יש אמת בהן שלמאיה יש חבר חיל. אבל מאיה מבקששת מננבו להעמיד פנים שהוא בן זוגה כאשר הם פוגשים את דין ברחוב. דין ומאיה יצאו ברביעיה עם החיל ועם השוערת של הקבוצה שלה... מה שמעורר שאלות : האם מאיה נפרדה מהחיל סע

שיר m

Well-known member
פשש... איזה סיפור

הלוואי שתהיה עונה שניה...
בכל מקרה כרגע אנחנו לא ידועים כלום על מאיה, אנחנו מכירים אותה רק דרך החברים שלה... וזה קצת חבל, היא מסקרנת:)

Roei152

Well-known member
מנהל
למאיה אין סיפור גדול....
כל מה שאנחנו יודעים עלייה מהסדרה מופיע גם בספר... יש לה משפחה "נורמלית" האימא מתנגדת למשחקי הכדורגל ומקטרת על הנשיות של מאיה שהיא צרייכה להיות יותר "נשית" כדי שגברים ימשכו אליה. י כול להיות שאימא שלה תבוא בהמשך לאילה להתלונן על כל הדברים שפירטתי בסצינהה עם שחקנית אורחת.... אבל כפי שכתבתי אימא של מאיה לא צריכה לדאוג... למאיה יש לפחות שנני מחזרים במהלך סדרת הספרים סער ונבו .....
אם כבר דמות שממש מענינית בסדרת הספרים ועבררה לסדרת ההטלוזיה בגרסה שונה לגמרי ואפילו טמבלית זו תומר....

למעלה