להתאפר?

להתאפר?

"אני חייבת להתאפר קצת" "לא את לא!" "כן! אני כן! נו תביני זה יותר יפה ככה!" "איזה שויות! לא צריך תחומרים האלה! זה סתם זבל!" היא כבר ניגשת למראה ושולפת את כל השטויות שלה. אני רצה אחריה בשניה האחרונה אני חוצצת בינה ובין המראה וידי תופסות את שלה בכוח. אני מביטה בה עמוק ובעקשות תופסת את האיפור מידיה ומושכת אותו הצידה. אין לי הרבה זמן לחשוב מבטה מבולבל. גופי נוקשה מהמהירות בה תפסתי אותה. הדופק שלי כבר מתחזק. אני מסובבת אותה ומשעינה אותה על השייש. ואז שפתי נצמדות לשלה. אט אט היא משתפת פעולה מנשקת חזרה והנשיקה מעמיקה לה. וככל שהנשיקה מעמיקה שפתיו חוקרות טועמות נוגסות ומלקקות אחת את השניה, כך אנו מתרכחות והאחיזה הופכת לחיבוק חזק חם ועותף תוך כדי שאנחנו נושמות אחת את השניה ביחד, דרך השניה. אחרי כמה דקות שפתינו נפרדות ואנחנו לוקחות אוויר, מצמידות מצח אל מצח. "ככה אני אוהבת אותך בטעמך הטבעי ובמראך הנקי והמשגע! עבורי את אף פעם לא צריכה להתאפר ובטח שלא עבור אף אחד אחר כולל עצמך!" "הבנתי אותך" היא משיבה בחיוך. __________________________________________________________________________________________________________ הבנתן בנות? אי לא אוהבת אתכן מאופרות! במיוחד תוספי שפתיים ושטויות. צריך להתנשק אתכן ולא עם כימכלים וצבעים! מוקדש לכל מי שמטילה ספק בדברי!

אהבתי..

נחמד לפנטז על אחת שחושבת כמוך - בחיי האישיים.. שבת טובה לכולנו.. :)

אוססונה

New member
להתאפר?...כן, כן, כן!

שבת שלום!. זוגתי ואני, בעד. כן, כן, "להתאפר", אם כי, "בקלילות". שתינו מקפידות על "הופעה" נאה, מחוץ לביתינו. הופעה נאה ומטופחת, בין לגברים לבין הנשים, עושה לנו את זה. מה גם, "ההופעה המטופחת", עוזרת גם בעסקים. אם קיימים בעולם, מוצרים מלאכותיים, אשר עוזרים לטיפוח את "החן והיופי" הטבעי הקיים בכולנו, מה טוב. זה רק מוסיף ואינו גורע. בכל מקרה, באותם רגעים "אינטימיים", שתינו משילות מעלינו, את "האיפור" ואנו האחת לשניה, נטו. בכל זוגיות, תהי אשר תהי, תמיד יש לדאוג "לטיפוח". כמו "גינה" מטופחת ומושקעת. בזוגיות, "הפיזית והרוחנית" חייבות אנו להשקיע, יום יום ושעה שעה. לצערי, יצא לנו שם, כי אנו הלסביות, זנוחות ומוזנחות. תראו את הגברים "ההומיים" איך הם לרוב, מטופחים. כן, בעד להתאפר. כן, אני בעד להשקיע במראה הפיזי שלנו.

למעלה