להתאמן עם דמות ברמה גבוהה

somebodddy

New member
להתאמן עם דמות ברמה גבוהה

בזמן שעות העומס, כשאין שום סיכוי שבעולם שאני מצליח להיכנס לPQ של לודי, ואין לי שום דבר יותר מעניין לעשות, אני עובד על השודד שלי - כרגע רק גנב ברמה 15. בכל אופן, היום אימנתי אותו על פטריות כתומות מרמה 13 עד לרמה 15 בתחתית של אתר הבנייה מדרום לקרנינג(המקום הכי טוב למי שרוצה להתאמן על פטריות כתומות) וראיתי שם מתנקש ברמה 58 מאמן גנבת ברמה 14 - על פטריות כתומות. במבט ראשון הכל נראה סבבה - המתנקש הורג את הפטריות הרבה יותר מהר ממה שהיא הייתה יכולה, כך שהיא אמורה להתאמן הרבה יותר מהר. אבל חשבתי לעצמי - ברמה 14 הגנב שלי הורג פטריה כתומה במקסימום שתי מכות - אם יש לו מזל במכה אחת. בגלל שלוקח זמן לפטריות להיווצר, המתנקש יכל להרוג אותן רק בקצב כפול מהקצב שלי - אתם יודעים מה, נהייה לארג'ים - בכל זאת מתנקש, אז נגיד שהוא הורג שלוש על כל אחת שאני הורג. פטריה כתומה מביאה לי 15 נקודות נסיון. עם הפרשי רמות כל כך גבוהים, אין סיכוי שאותה גנבת מקבלת יותר מנקודת נסיון אחת בודדת על כל פטריה שהוא הורג. גם כשהיא עצמה הורגת את הפטריות אני לא חושב שהיא מקבלת יותר מנקודת נסיון אחת על כל פטריה כשהוא נמצא איתה בפארטי באותו אזור. יוצא שקצב האימון שלי הוא פי חמישה מקצב האימון שלה! גם אם היא הורגת מפלצות ביחד איתו(וקצת קשה להרוג מפלצות כשיש מתנקש 48 רמות מעליך בסביבה) היא הייתה הורגת מקסימום בקצב שלי - כלומר על כל פטריה שאני הורג, הוא היה הורג שלוש והיא הייתה הורגת אחת. בואו שוב נהיה לארג'ים - נגיד שהיא מקבלת שתי נקודות נסיון על כל פטריה שהיא הורגת בעצמה. אז בזמן שאני הורג פטריה ומקבל 15 נקודות נסיון, הוא הורג שלוש ונותן לה שלוש נקודות נסיון, והיא הורגת אחת ומקבלת שתי נקודות נסיון - ביחד חמש נקודות נסיון. אני עדיין מתאמן בקצב מהיר פי שלושה ממנה... כאן מדובר על הבדלי רמות מטורפים, אבל לדעתי גם עם הבדלים של 15 רמות יותר מהיר להתאמן לבד. מה שגורם לי לשאול - למה לעזאזל אנשים כל כך רוצים להתאמן עם דמות ברמה גבוהה? למה יש אנשים שאפילו מוכנים לשלם על זה?(הרבה יותר חכם להשקיע את הכסף הזה בתרופות כחולות). זה מצב של LOSE-LOSE - גם הדמות ברמה הנמוכה מתאמן יותר לאט, וגם הדמות ברמה הגבוהה נאלץ להתאמן על מפלצות יותר נמוכות. לא יכול להיות שאני הראשון ששם לב לכך - אז למה כולם רוצים להתאמן עם דמות ברמה גבוהה?

מסכימה מאוד ../images/Emo45.gif

וזה גם דיי מעצבן שאני צריכה להסביר לכל אדם ברמה עשר שרוצה להתאמן איתי שזה רק יזיק לו. אפילו שאני קלריק אז הוא מקבל היל, אבל הרבה טוב אם אני אפילו אתן לו עשרה שיקויים כתומים או משהו כזה....=\ אני מניחה שלא כולם בקיאים ב"חוקים" של אימון בקבוצה. אני עדיין מחפשת איזו משוואה שתעזור לי >_>;

16Jazz

New member
יש לי שאלה באותו נושא..

זה בכלל שווה להתאמן עם מישהו, בלי קשר לרמה שלו?

MR Lordi

New member
אני חושב שלא ../images/Emo12.gif

עשיתי פארטי עם חבר שלי והוא סתם ישב ורצה שאני אעלה אותו

הממ../images/Emo87.gif

יחסית לאחד חדש כאן אתמול יצאתי לסיבווב עם יעל (נו. המנהלת פה) בתוך פארטי. זה עזר לי קצת

למעלה