להתאמן עם בנות...

• פותח הנושא RnRn
  • פורסם בתאריך
דווקא הליקופטר מתאים לך..

תמיד חשבתי שאם תעשה את החימום (הסיבובים מצד לצד?) מהר יותר, תוכל להמריא באוויר... סתם בצחוק...

אסף2

New member
אהם

דמות טלוויזיונית עתיקה מזמנים שלפני הכבלים שבסיום כל תוכנית היו שם שתי דמויות שאומרות לילה טוב דוד הליקופטר

KOBODO

New member
אסף היקר

קראתי את הדיאלוג שלך עם AIKI ויש לי מה לומר דבר ראשון הדעות של שניכם הן דו כיווניות והכל יחסי לכל אחד המין הנשי המין הגברי זה לא משנה אבל יש לי תשובה הכי מתקבלת מדוע אנו בעולם המערבי נוטים למהר לשפוט אחד את השני מבלי להתרכז בעיקר המודעות העצמית שלנו..אני הייתי במזרח הרחוק אני לומד את התורה של המזרח יש לי רקע ויש הבדלים משמעותיים מאד מבחינה מנטאלית בין העולם המערבי למזרחק הרחוק שאחד מהם זה הייחס בין המינים אם תלך למרכז אומנות לחימה לא משנה איזה בסין או ביפן או בתאילנד אתה תראה שמבחינת משמעת הדבקות הרצון היכולת הנפשית ההכרה העצמית של כל אחד מהתלמידים שם הוא עולה בדרגות של פי 10 מתלמידים במערב וזאת מכיוון ששם אין להם עניין של זכויות במי מסוגל יותר או מי נוטה להיות יותר אגרסיבי גברים או נשים..לא אצלם הייחס הוא שווה והכי חשוב הם אינם מתעסקים בלהיות חזקים או יוצרים קיצורי דרך כדי להגיע לתוצאות באופן מהיר שכן זה ממש לא ככה להפך אם במערב היה לאנשים את הסובלנות להתמקד גם ברוחניות כמו במזרח היינו מייחסים מעמדים אלו של גברים ונשים באותה מידה מכיוון שאדם שיש לו את המודעות לנפש שלו ולא רק לגוף אז לא משנה אם הוא גבר או בחורה היכולות הפיזיות והמנטאליות יכולות להיות בדיוק באותה מידה שווה ..לכן לסיכום אומר לך ידידי המנע מוויכוחים מיותרים אלו כי הם אינם מובילים לשום מקום אתה תהיה מה שאתה בזכות עצמך וחברתך שאני הבנתי שאתה מאד אוהב והיא אותך אני מאחל לכם רק אושר וזה מה שחשוב עזוב מה אחרים אומרים גם לי יש חברה שאני מאוהב בה והיא בי וטוב לנו ואנו לא נותנים לאף אחד לשפוט אותנו במעשינו אנו מתרכזים רק בשנינו וטוב לנו עם זה ..לכן אני מאחל לך הצלחה בחיים וכל טוב שלום

אסף2

New member
רק דבר אחד נוסף

אחת התורות החביבות עלי היא וינג צ´ון והיא פותחה בידי אישה(קחו רגע לחשוב על זה או אנשים שמאמינים שנשים אינן יכולות לנצח בקרב)התורה עצמה היא דבר יעיל למדי ושימושי בתנאי רחוב

אם תקרא שוב את מה שכתב אייקיפריק

ידידנו, תראה שהוא לא אמר בשום מקום שנשים לא יכולות להילחם - הוא רק אמר שיש להן מבנה גוף שונה וצורת חשיבה שונה - לא נחותה! שונה! ושוב, אם תקרא את דבריו, תראה שהוא אמר זאת לזכות הנשים ולא לרעתן. לגבי ווינג-צ´ון, שמעתי טענה שהסיפור על הנזירה שפתחה את השיטה הוא במקור מעשיה שנועדה להסוות את המייסד האמיתי, שכנראה היה מהמתנגדים לשושלת מינג המנצ´ורית, שהפילה את שושלת צ´ינג וכבשה את סין מצפון. חלק נכבד מאמנויות הלחימה הסיניות קשור לנושא הזה, מצד זה או אחר, אבל בעצם זה לא לענינינו... אני אחפש את המאמר שבו קראתי על וינג-צ´ון ואנסה להביאו כאן.

אסף2

New member
לא בנחיתות המין הנשי

רבנו אנוכי האייקי אלה בנחיתות המין הגברי דווקא נחיתות לא פיזית כי אם מנטלית על פי ההאייקיפריק.לגבי הנזירה שהמציאה את ווינג צ´ון ישנן כמה גירסאות(מה שאתה מדבר עליו זזה לגבי כל אמנויות הלחימה הסיניות הדרומיות שלגביהן יש ספקות של מי בדיוק עשה מה) ישנן דעות שונות בנושא ואני מכיר גם את הטענה הזאת מה לעשות שגם בתאוריה הזאת יש כמה חורים למיטב זיכרוני (ווינג צו´ן הופיעה בזמן אחר בהיסטוריה עד כמה שאני זוכר) ובאופן רישמי לפחות אז ככה השיטה יוסדה.

mga-abir

New member
מי שאינו מתחשב

מי שאינו מתחשב בבן זוגו ומכה מעבר יכולת הספיגה של בן זוגו(לא בתחרות) לוקה בחסר או בעל הפרעה ולא להיפך. בברכה אביר

liron_fine

New member
מנסיון, מנסיון...

בנים? בנות? הסכיתו נא. אנחנו זוג נשוי, ושנינו עוסקים בהיאבקות. לא מקצועי, לא קרבי, אבל כחלק מחיינו, לספורט, כושר, הרמוניה ופיתרון סכסוכים ביתיים... למעשה, אפילו התאמנו תקופה אצל בן (אהלן, שמחים שמצאת מקום ברשת), כך שהמדיניות שלו מוכרת לנו היטב. אכן, האשה ביננו מעדיפה להתאבק עם בנים, הגבר ביננו הפוך, והסיבות מובנות לחלוטין - ומתקבלות בטבעיות. אמ-מה? למרות הבדל של 20 קילו ו-15 ס"מ ביננו, האשה מנצחת כמעט 50% מהקרבות ביננו, בהכנעה זו או אחרת. ולא, הגבר לא מוותר באינץ´. וכן, הידע התיאורטי שלנו זהה, וכן גם הכושר. איך זה קורה? היא פשוט ה-רבה יותר טובה ממנו. ומרוב הגברים האחרים איתם היא התאבקה. אין כאן מחקר מדעי, אבל הניסיון הכפול שלנו הביאנו למסקנה שכשמשווים את גורם הגודל והכוח, לנשים יש יתרון קטן על גברים. הגבר ביננו חושב שזה בגלל שאצל גברים הקטע של האגו גדול יותר מאצל נשים, ומפריע להם בהיאבקות פיזית - כמו גם רוחנית ונפשית, בכל תחומי החיים. ולשאלה שלא נשאלה: כן, החיים אחלה. אנו חשים בטוב, חודש חמישי (זו בת! זו בת!), ומשגרים כדור לבן זוהר של אושר וחום, לכל מי שזקוק לו.

liron_fine

New member
חחח... שופטת...

אבל כבר מזמן הפסקנו לספור נקודות.... רק אהבה והרמוניה. (תודה!)

למעלה