להתאמן עם בנות...

• פותח הנושא RnRn
  • פורסם בתאריך

RnRn

New member
להתאמן עם בנות...

יש לי שאלה ואני אשמח לתשובה כנה - אני מתאמנת בקארטה, ותהיתי אם קשה יותר לבנים להתאמן עם בנות, כלומר אם הם משתדלים יותר שלא לפגוע, או מרגישים שזה מבאס כי לא עובדים עם אותה כוונה ועוצמה? נראה לי מעניין לדעת...

kunga

New member
תשובה לשאלה

זה תלוי לפעמים הם רואים שדוקה הבנות לא מרחמות עליהם אז הם דוקה כמו שהם עובדים אם בנים , בדרך כלל הבנות גם יותר גמישות מהבנים. אפשר להגיד שלבנות יש יתרון כי הבנים נוטים לא להתאמן חזק מידי עם בנות והבנות פשוט לא מרחמות עליהם

כן, זה קשה יותר עם בנות...

קשה להתרכז...
אריאל..שחושב שחוש ההומור שלו נפגע מבעיטה מסובבת...

RnRn

New member
באמת?

באמת קשה להתרכז? מה, בנות שמתאמנות באמנויות לחימה הן לא "גבריות" כאלה? (;

תשובה לגבי עצמי

בכל מה שקשור לקרב, אני מעולם לא התייחסתי שונה לאדם בשל מינו הביולוגי. ברמה החברתית היה לי יותר כיף להתאמן עם בנות, בגלל שלרוב יותר כיף לי עם בנות באופן כללי, אבל זה כבר עניין אחר. נראה לי שלכל מי שחושב שבנות חלשות יותר, או שגבר צריך להתנהג בג´נטלמניות כלפי בנות, יש איזו מידה של "הפרעה" בעניין... וזה טבעי לגמרי בעיניי. ועוד דבר קטן, קצת מביך להגיד, אבל לעזאזל, למה לא: כאשר עשיתי קרבות היאבקות (כלומר, קרבות בלי מכות, אלא סוג של היאבקות כגון הפלות, או הכנעות, או הצמדה לקרקע וכולי), יותר נהניתי להתאמן עם בנות... אני לא אפרט למה... עד כאן... שלך, בן

aiki-freak

New member
תסלחו לי רבותיי..

אבל להעמיד פנים שאין הבדל בין גברים ונשים זו הלצה תפלה. לכסח באימון מישהי ששוקלת שלושים קילו פחות ממך זו גסות רוח וטמטום. נשים וגברים לא שווים... נשים טובות יותר.. פחות אגרסיביות ויותר מתוחכמות והן לא זקוקות לכוח פיסי כדי להסתדר בעולם. הלוואי וגם אנחנו היינו כאלה. כל כך מצער אותי לראות נשים שמחפשות להיות אגרסיביות ותחרותיות כמו גברים...אנחנו צריכים ללמוד מהן!!!

למי יש עדיפות באמנות הלחימה?

לי נדמה שלנשים יש עדיפות קלה באמנות הלחימה. ליתר דיוק, בתחילת הדרך נדמה לי שיש עדיפות קלה לגברים, אבל ככל שהקרב נוסק מתחום ה"הולכים מכות" ועובר לרמה מקצועית יותר ויותר, נדמה לי שאני מבחין ביתרון הולך וגובר בצד הנשי. האם זה רק נדמה לי? לא יודע. ההבדלים קטנים - ובסופו של דבר הכל אינדוידואלי לחלוטין בעולם אמנות הלחימה, אז קשה לי מאוד להיות פסקני. מה דעתכם? למי יש עדיפות באמנות הלחימה - לנשים או לגברים? שלכם, בן

mga-abir

New member
לא בדיוק

איני מסכים אתך אך יש חן רב יותר בתנועתן של נשים.מאחר והינן מבצעות ביתר רכות התנועות מושלמות יותר.כמו כן הקרב נראה יפה יותר מבוצע על ידן. בברכה אביר

אסף2

New member
טוב אחותי

ניראה לי שאתה לוקח דברים יותר מדי קשה א. לא כל הגברים מנייאקים אלימים שמחפשים למי להרביץ. ב. לא כל הנשים הן גראציות תמימות מהמיטולוגיה היוונית. ג. לא כל אומנות לחימה חוץ מאייקידו בנויה כדי שהמישתמש יהפוך לרוצח שכיר. ד. אם אתה כלכך שומא כל דבר חוץ מאייקידו למה אתה פה? הרי כבר החלטת שכולנו אנשים רעים שרק רוצים להרוג כל אחד(חוץ מהאייקידואיסטים שבנינו) ה. אתה באמת מאמין שלנשים אין אגרסיות?(החברה שלי מיתפוצצת מצחוק עכשיו דרך אגב)מיצטער להודיעך אבל נשים רבות לא מנסות להיתנהג כמו גברים הן מנסות להיתנהג איך שבא להן! כל התדמית הזאת של הנסיכה התמימה שיש לך כניראה באה מחוסר היכרות אם המין הנשי.

aiki-freak

New member
אל תדבר כמו ילד קטן...

1.לא אמרתי שבאייקידו אין אנשים אלימים! 2. רוב הגברים כן מניאקים אלימים כשניתנת להם האפשרות. 3. לא כל הנשים הן גרציות אבל נשים באופן כללי פחות אגרסיביות מגברים! זה גם עניין פסיולוגי של רמת הטוסטסטרון. מה לעשות...אי אפשר להתעלם ממליון שנה של אבולוציה אנושית!!! 4. אייקידו היא אומנות הלחימה היחידה שמלמדת איך לא להזיק ליריב אבל עדיין להגן על עצמך... 5. אני לא שונא כל דבר חוץ מאייקידו ואם היית טורח לקרוא את ההודעות הקודמות שלי היית מבין זאת. 6. ברור שלנשים יש אגרסיות אך יש להן דרך שונה להתמודד איתן מגברים (ותרגיע את החברה שלך...) 7. בחברה שלנו יש בהחלט תהליך של "התגברות" מלשון גבר והחברה מאמצת בשמחה את הערכים הגבריים ולא את הנשיים... 8. תלמד לשוחח בנימוס ובדרך ארץ ואל תתנהג כמו "גבר" ממוצע...

aiki-freak

New member
ועוד דבר...

החברה שלי באמת נסיכה... אולי שלך לא, אבל אל תסיק מזה מסקנות.

אסף2

New member
אחותי

שוב פעם אני לא יודע ולא מעניין אותי מי או מה החברה שלך אבל דבר אחד בטוח זה לא המקום אם אתה רוצה עלבונות בבקשה שלך לי ICQ לאימייל אני מבטיח לרדת עליך פעם ביום לפחות.לגבי החברה שלי נכון נסיכה היא לא אבל היא הבחורה הכי ניפלאה נהדרת (ואני יכול להמשיך פה די הרבה אבל זה יהיה ארוך) שיש בזה אני בטוח. ואם אני מרוצה מאישה שיש לה מה להגיד לי ולא רק להיתלונן או לישתוק ולבשל (ואני די שוביניסט אני מודה) אז אולי לך יש כמה מסקנות להגיע אליהן

אסף2

New member
אחותי

לא מכיר את חברה שלך ולא מעניין אותי אני ממליץ שאם אתה רוצה לריב שלך לי דוא"ל אם אי סי קיו ואני מבטיח לך עלבון כל שניה וחצי (שום דבר אישי אבל זה עדיין פורום אמנויות לחימה ולא פורום מי יותר מכוער).לגבי החברה שלי מה לעשות נסיכה או לא אני אוהב אותה היא אוהבת אותי אני באמת לא צריך משאבת כסף שמתלוננת כל הזמן או מדוכאת חצי מהזמן בגלל משהוא שאמרתי אם לצטט מדתנו הנחמדה אז"אשת חיל מי ימצא" אני את שלי מצאתי

אסף2

New member
שיט המחשב שלי לא מראה את

ההודעה הקודמת סליחה על ההודעה הכפולה לא יקרה שנית

aiki-freak

New member
בוא לא נסחף...

אני מתנצל. אל תפגע. הדברים שאמרתי נאמרו ברוח טובה למרות שנימת הדברים שלך הייתה מעליבה ביותר... אני בטוח שהחברה שלך היא בחורה נהדרת ולא ניסיתי לפגוע בכבודה חס וחלילה. אגב, במהירות שבה אתה שש לקרב, אתה רק מחזק את הדברים שלי. בברכה...

אסף2

New member
אני לא שש לקרב

אבל אני באמת לא מבין מישהו שרואה את העולם בצורה כל כך שחור ולבן מה לעשות זה גורם לי להיתנהג בצורה לא ידידותית בעליל

אסף2

New member
כמה דברים

1. גם לא רוב הגברים הם מנייאקים(אני במיקרה מכיר כמה כך שיש לי חוות דעת מסוימת בנושא) 2. אמנם יש נטיה להפוך נשים ליותר גבריו כיום(זה ניקרא פמניזם)אבל זה לא קשור להיתנהגות אגרסיבית כלכך לפי מה ששמתי לב אלה יותר בשינוי גישה שלעיתים הוא מוגזם לטעמי. 3. החברה שלי רגועה עכשיו לגמרי(עבר עליה יום קשה בעבודה אז תשאיר אותה מחוץ לעסק) 4.יכול להיות שאייקידו היא האומנות היחידה שמלמדת איך לא לפגוע ביריב בכלל אבל מה לעשות היא לא מתאימה לכולנו לא מבחינה פילוסופית ולא מבחינה גופנית ואין לך זכות לטעון "שהגברים הרעים לומדים מכות מוות כדי להרביץ לילדה שמתאמנת לידם" לא מוצא חן בעינך קרטה או איגרוף או קונג פו סבבה אל תילמד רק אל תגיד לי למה אני או מישהוא אחר לומד את זה לכולנו יש סיבות שונות להיתאמן ולכולנו יש את הזכות ואין לך שום אבל שום זכות לתת כזו ביקורת אנטי על משהו או מישהו שאתה לא מכיר מקרוב. 5. מה לעשות גבר(אתה בטח שמעתה על זה גדול,שעיר,הורג מקקים) זה מה שאני וככה אני מדבר במיוחד כאשר אנשים יוצאים לי בהצהרות אנטי גבריות מול הפנים.

על מה אתם מתווכחים?!

הרי שניכם מסכימים שצריך להתייחס לנשים בכבוד. שניכם מסכימים שבשיעור לא צריך לכסח את בן/בת הזוג. שניכם חושבים שאמנות לחימה זה הרבה יותר מ"ללכת מכות". ושניכם מחליפים עלבונות סתם
לכו לישון, תחזרו מחר ותקראו את ההודעות שלכם... ואז רוצו למנהל הפורום שיימחק!

אסף2

New member
כאשר אבדנו...

יאללה צודק עוד שעתיים שחרית לילה טוב דוד הליקופטר

למעלה