להתאמן כל יום

lola08

New member
להתאמן כל יום

אני בת 25 מתאמנת חדשה בקונג פו. נמצאת בכושר לא רע ומתאמנת פעמיים בשבוע. האם הייתי יכולה (באופן תיאורטי) להתאמן כל יום? האם יש מסגרות כאלה?

לולה? לולה?

אני יודע שיש מאמנים שמאמנים כל יום (בן טל שחר, ספיר טל ולדעתי גם צחי שוחט, אבל זה רק מה Top of my head). לגבי האם תוכלי להתאמן כל יום, זה כבר עניין אחר. היו מקומות שבהם התאמנתי שבהם היית יכול להכנס לכל אימון, גם של מתקדמים יותר וגם של מתחילים יותר, או "לעבוד בצד" מחוץ למזרן, על טכניקות שונות, כאשר כמעט תמיד יש בחוץ כמה חגורות בכירות שיכולות לעזור. האפור

נכון, גם צחי שוחט מאמן כל יום

ואפילו יש לביה"ס שלו קבוצה חדשה. בנוגע לאימון כל יום, מדוע לא לאסוף אנשים שרוצים להתאמן ולארגן מסגרת לא רשמית לאימונים?

Pinky Tuscadero

New member
לולה

אימון יומיומי זה מעולה, רק אל תגזימי ואל תקחי על עצמך משהו שאת לא יכולה להתמיד בו. תתפלאי כמה זמן מתפנה כשמקדישים קצת זמן, כל יום, למנוחה, סליחה- אימונים. טוב, אני מודטת- שמעת פעם על תעופה טרנסדנטלית? אם את הולכת לבן טל שחר, שיש לי חברה שלמדה אצלו והיא אומרת שהוא מורה מעולה, ובמיוחד שווים שיעורי הבוקר שלו (זה רק נדמה לך שקשה לקום ב6 בבוקר לשיעור, אחרי שבוע את לא מבינה מה עשית כל הזמן הזה בלי לנשום בחוץ בזריחה).. אז אם תחליטי ללמוד אצל בן, אני ממליצה לך לקרוא ולהטמיע, לפני, את כל כתביו של קנוט המסון. לא ממש קונגפו. אבל מאזן את הטאו של בן. בהצלחה.

idv

New member
אני

כבר חצי שנה קם ב5:30 בבוקר ואני לא מבין מה אני עושה בחוץ לפני שהשמש יצאה.

Pinky Tuscadero

New member
../images/Emo13.gif יש לך את העונג

לומר לה בוקר טוב ראשון, נסה תרגיל מגלומני- אולי אפילו תבקש מבן חמש דקות אישיות בשביל זה- כשהשמש עולה, תפסיק כל מה שאתה עושה- ותתפנה לומר לה בוקר טוב.גם תדמיין שהיא עונה לך. כמו תפילת הודיה קטנה לשמש, לא שהיא צריכה את זה- כי היא תזרח ותשקע כל יום גם ככה, אבל ככה אתה תרגיש קשור אליה, ושהיא אליך. ואולי זה יעזור לחזק את המוטיבציה להתעורר כלכך מוקדם לאימון. כשלא יבוא לך לצאת מהמיטה בחמש וחצי בבוקר, תדע שאתה והשמש פיספסתם את הריטואל היומי שלכם.

idv

New member
אוקי אני אנסה את זה

ורק תיקון קטן אני לא תלמיד של בן, אני פשוט משכים קום לעמל יומי.

nitzano

New member
I love waking up before the sun

now when it´s winter and it only comes out after 7:30

kung fu

New member
בן טל-שחר

מלמד בכל השבוע, חוץ מחמישי ושישי
(כן, בשבת יש שיעורים)

nitzano

New member
The teacher only gives you

the tools ,and teaches you new stuff or corrects you it´s very good to practice what he had thought you during class by yourself.That way ,next time you go to practice you are able to study something new or ask questions about the old stuff.And you don´t waste the precious time you have with him for practicing stuff you have forgotten from the last practice My teacher always used to tell me ,that what he was teaching us in the Dojo ,we should go and practice again in our spare time

kung fu

New member
הי lola08

יש מסגרות בהם מלמדים כל יום, אבל זה לא אומר שלהתאמן כל יום זה הכי נכון, או הכי טוב, או מה שהכי נחוץ לך. לפעמים אנו אומרים לעצמנו - "אה, אם רק היו לנו יותר זמן, היינו לומדים 4 פעמים בשבוע, או כל יום" ואז יש לנו זמן, ואנן מגלים ש-3 פעמים בשבוע, כרגע, זה הכי נוח לנו, והרמוני לנו
היכן את לומדת קונג-פו? ואיזה קונג-פו את לומדת?

למעלה