להתאהב מחדש

אני באלפית

זה Failariël Tulcakelumë שלא ממש הבנתי מה אלה הנקודות למעלה.. ובהוביטית: Mira Danderfluff

יש לך מורה למת' שקוראים לה בלה? ../images/Emo12.gif

איפה את לומדת?!!? כי גם לי בשכבה יש מורה אחת למתמטיקה שקוראים לה בלה! חיחי
ובקשר ליומולדת (ולטבעת) יהההההה, תתחדשי!!
וגם זה יהיה יום נראה לפני שאני יקבל (מקווה מקווה מקווה) את הדיסק שלי שאני מחכה לו כל כך......................

ThisIsJustME

New member
אמממממפ

אין לי מה להגיד רק רציתי להשתתף בהשתלטות על השירשור
והנה אורלי המקססססססססססים!

תצ1

New member
חחחחחח אני חייבת לציין

שעזרת בהשתלטות השרשור בעודף חינניות!!!! הוא פשוט כזה מקסים בתמונה הזאת!!! די, זה כבר עובר כל גבול עניין היופי הזה!!!

הגעתי למסקנה..

והיא נורא ארוכה: שאלוהים תמיד בורא את האנשים בחיצוניות חצי יפה וחצי מכוער אז את אורלנדו הוא ברה עם מרילין מנסון (
) ואז את כל היופי הוא נתן לאורלי ואת כל הכיעור הוא נתן למרילין.. חח.. גם הגעתי למסקנה נוספת שאלוהים ברה את אורלנדו כמו בסימס, הוא בדק את כל האפשרויות (לחמצן, עיניים בצבע אחר וכו' וכו'..) והוא ראה שלא משנה איך הוא יראה מ-ו-ש-ל-ם... והוא צדק.. הוא באמת נראה מושלם!!

moran14h

New member
לצערי כןן

והיא לא מרשה לנו לחייך בשיעור "עוד חיוך אחד ואת עפה מהכיתה" אני לומדת בקציר א' רחובות ואת?

moran14h

New member
זה גם מה שאני אמרתי

ואז התחילה לצרוח עלי שאסור לחייך בשיעור מתמטיקה ולא לומדים מתמטיקה עם חיוך ואז אני כזה מתפוצצת לה מצחוק מול הפרצוף והיא מסתובבת ואני ממשיכה לצחוק והייתי ממש צריכה להדק את היד שלי לפה כדי שלא ישמעו איך אני צחוקת בהיסטריה.. מסקנה: בלה מפגרתתתתתתתתת

חחחחחח ../images/Emo6.gif

טוב, דבר ראשון זאת לא אותה מורה, לא בגלל הדבר הזה של הלחייך כי היא אפפעם לא לימדה אותי אבל בגלל שאני לומדת בנהלל..
וחחחחח איזה מורה סתומה!

למעלה