להתאהב מחדש

להתאהב מחדש ../images/Emo99.gif

למה להסתפק ב - 15 דקות של תהילה כשאפשר לקבל 24 שעות? yesZone, פורטל הצעירים של yes (ערוץ 68) בשיתוף עם תפוז אנשים, מציע לכם להופיע בפינת ה- Mix & Match בערוץ. אם עדיין לא הגעתם לגיל 20, וגם אתם רוצים שיתחילו איתכם, יכירו אתכם ואולי אפילו ינסו להתחיל איתכם באמצעות תא קולי שיפתח במיוחד עבורכם, אתם מוזמנים להשתתף בפינת ההיכרויות של ערוץ yesZone. כל שעליכם לעשות הוא להיכנס לכתובת: mixnmatch.tapuz.co.il ולמלא את פרטיכם. מי אמר שצריך להיות לבד בחורף?
תפוז אנשים וערוץ הקולנוע הישראלי של יס פתחו היום אתר אינטרנט חדש המוקדש כולו לקולנוע הישראלי. כל הסרטים, כל הכוכבים וכל הפרטים הקטנים באתר אחד ומיוחד! yes.tapuz.co.il
אוונסנס נכנסים הישר למקום הראשון ב"קופסא" של תפוז אנשים, ומורידים משם את...עצמם. האם ג'סטין טימברלייק יצליח לקחת את זה מהם בשבוע הבא? ואולי "בלו"? כריסטינה? בריטני? מדונה? - אתם תקבעו!
ו... עדיין יש הזדמנות לקבל כרטיסים להופעה של "נקמת הטרקטור"... הכנסו עכשיו לפורום רוק ישראלי ועקבו אחר ההוראות.

פרפר15

New member
יאללה להישתלט על השירשור

אוףףףףף אין לי מה לירשום ומשעמםםםםםםםםםםם לי אהה יש לי מה לירשום אמא שלי קונה לי את הטבעת
ביום הולדת שלי שחל עוד 14 יום

תצ1

New member
חחחחחחח אהבתי את עניין

ההשתלטות על השרשור!!! ואני אנצל זאת לשאלה מתורך החתימה שלך... מאיפה את יודעת איך אומרים את השם שלך באלפית???

פרפר15

New member
הנה כאן ../images/Emo26.gif

שמתי את האתר הזה כבר 10 אולי 20 פעם ביומיים!!!!!!!!! לא נורא אני שמחה לשים

תצ1

New member
אממממממממ ../images/Emo4.gif

מצטערת על הבורות
אבל איפה כתוב האתר?

תצ1

New member
תודה רבה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ואני לא מבינה משהו!!! כאילו זה לא שבאמת יש שפה שלמה כזאת.. נכון??? איך יכולים לתרגם את זה???

תצ1

New member
חחחחחחח יש בדברייך

משהו!!!!!! בואו נאמץ את המשט הזה!! תחשבי זה משפט חכם לחיים!!!

פרפר15

New member
חחחחחחחחח נשו איך קוראיםלי בהוביטי

ת Iris Frumblefoot of Bywater איזה כף איריס זה עוד יפה לאח שלי קוראים till לחברה שלי את לא תאמינו קוראים לה משהו באגינס איזה כיף לה

יאפ. עלפית זאת שפה..

עלפית זאת שפה שטולקין המציא והיא כאילו ממש שפה אמיתית. יש את השרופי טולקין האלה למשל שיודעים איך לדבר אותה. גם הוא המציא עוד איזה שפה אבל אני לא זוכרת איזה זאת..
ואיזה כיף לך! איריס זה שם מדהים!

Galadriel 3000

New member
חחח... כמוני?

Nai valaraukar tie matar נחשו מה אומר? ויש לי את טבלת הטנגוור על לוח המודעות, שכשמשעמם לי אני מנסה לכתוב ממנה כל מיני דברים (את שמי למשל, אני יודעת בלי הטבלה) מממ... אז מי שרוף?

•aniviel•

New member
...

הוא המציא מספר שפות.. העלפית זה בעצם הטנגוור בו יש את הסינדארין והקווניה... (לי יש קעקוע בקווניה) חוץ מזה יש את שפת הגמדים, האנטים.. ועוד מספיק חח

adi11111

New member
היי ניסיתי את העניין

מאווד מאאוד נחמד העניין נראה לי אני האמץ למרות שיצא לי קצת מוזר....... Elwing Celebrindal (באלפית )בכל מקרה תודה על האתר.............

Galadriel 3000

New member
הממ...

האלפי שלי זה Inwë Calmcacil (עשיתי העתק והדבק... בתכלס אין לי מושג איך עושים ת'שתי נקודות מעל ה E. ) אה וההוביטי זה Esmerelda Danderfluff of Willowbottom . טוב לדעת!

חחח ../images/Emo6.gif

לי קוראים בהוביטית Ruby Chubb חיחי, זה שם של בת?!!?
בכל מקרה קצת מצחיק כי השם שלי הוא יסמין טרוגובוף והתרגום הוא פשוט כל כך... קצר! חיחי ובעלפית הוא: Náriël Melwasúl איך שלא אומרים את זה...
חיחי אבל זה נשמע דווקא כזה חביבי ויפה לא?

Galadriel 3000

New member
הנקודות למעלה אומרות

שמבטאים את האות כמו שהיא, למשל בA יש לבטא אותה כ"אה" ולא"איי" למרות ששתי אותיות אחריה יש אות ניקוד. פשוט מאוד!

למעלה