להתאהב במישהו חולה

להתאהב במישהו חולה

שלום לכולם, אני רוצה להתייעץ איתכם במקרה שלי. לפני שנה וחצי יצאתי לטיול שבו פגשתי איש שיחה טוב, אך הוא לא משך אותי מבחינה פיזית. במהלך הטיול, כשהיינו בנחל, הוא נתן לי יד כדי לעזור לי ללכת (אחרי שמעדתי מאבן). זו היתה מחווה יפה, אך היד שלו היתה רפה, כמעט ולא הרגשתי אותה, ולמעשה זו היתה הסיבה העיקרית לחוסר המשיכה (אך לא רק). כמו הרבה נשים, גם אני אוהבת גבר חזק ויציב. בכל זאת, נתתי לו את הטלפון ודיברנו שתיים-שלוש שיחות, אך לא נפגשנו. לפני שבוע הוא התקשר אליי והתפלאתי על כך. הוא אמר לי שיש לו בנייד כמה בחורות עם השם שלי ושהוא התבלבל. צחקנו על זה, ושנינו הסכמנו שטעויות לא קורות סתם. בגלל שזכרתי שהוא לא הטייפ שלי ממש, הייתי נטולת עכבות בשיחה. אני בתקופה מאוד קשה (אבא שלי נפטר לפני חודשיים + יש לי בעיות נוספות) והוא עודד אותי מאוד, היה מאוד מכיל. קבענו להיפגש במוצ"ש. נפגשנו בבית קפה. השיחה שלנו היתה מאוד פתוחה, גם פה, כמו בשיחת טלפון, העזתי לספר לו תהליך שעברתי, ופעם ראשונה בחיי שבכיתי בפני גבר שאני כמעט ולא מכירה. הוא הביע רגישות ואמר לי שזה טבעי לבכות ושלא ארגיש נבוכה, שהכל בסדר מבחינתו. כשיצאנו מבית הקפה, הוא כרך את ידו סביבי ואמר לי שהכל בסדר. קבענו להיפגש שוב ונפרדנו לשלום. האדם האנושי הזה נכנס לי ללב, ולמרות המחסום הפיזי שיש לי כלפיו, חשבתי שלא כדאי לפספס בחור כזה בוגר, ערכי וטוב לב. כל הזמן חשבתי על זה שהוא קצת רזה, שיש לו פלולה על הפנים, ובזמן שחשבתי על ה"מגרעות" הללו, כל הזמן עמדו לנגד עיני הבגרות והבשלות שבו, העיניים המקסימות שלו, יכולת ההכלה שלו, החיוביות שבו. הרגשתי שיש לו הרבה דברים טובים שמחפים על הדברים האחרים, שהם שוליים יותר. החלטתי שאני רוצה להמשיך להיפגש איתו. אתמול הוא התקשר אחרי העבודה ורצה שנצא. הוא אמר שהוא רעב, אז הזמנתי אותו לאכול אצלי, וקבענו שאח"כ נלך לטייל בפארק. אני אף פעם לא מזמינה אליי הביתה בחורים במהירות כזו, אבל בטחתי בו ב-100% .הוא מאוד שמח שהזמנתי אותו. במהלך הארוחה ראיתי שהוא מסתכל עליי במבט אוהד. בגלל שיש לי כאבי גב לאחרונה ולו יש תעודת מטפל, הוא עשה לי רייקי. בזמן שהוא התקרב אליי שמעתי קול תקתוק, כמו של שעון. בכל הזמן שהוא נגע בי, התקתוק הזה היה במחשבות שלי. אחרי שהוא סיים, שאלתי אותו מה זה הקול הזה, והוא סיפר לי שבהיותו ילד עשו לו ניתוח לך משום שהוא נולד עם בעיות במסם. בגיל ההתבגרות הוא עבר עוד ניתוח. התחשק לי לבכות. הסיפור הזה ריגש אותי, הן מהצד שלו והן מהצד שלי. מהצד שלו בגלל שהוא כל כך פעיל, עובד בעבודה ערכית, נוהג, שוחה, מטייל. פשוט הערכתי אותו מאוד, הסיפור שלו נגע לליבי. מהצד שלי משום שקשה לי עם פגיעות פיזיות (אמר שיש לו צלקת לא סימפטית על החזה) וגם ריחמתי על עצמי שעד שאני מוצאת גבר כלבבי, עם אופי נהדר, אז הוא עם מום. חשבתי על סיכוי למוות מוקדם (אולי), על כך שאפילו תקתוק של שעון קשה לי לשמוע בלילה, אז איך אוכל לשאת אדם שיחבק אותי עם קולות כאלה. הוא אמר שאסור לו להתרגש מידי ומיד חשבתי על סקס. כשנפרדנו התנשקנו והתחבקנו. באיזשהו שלב שמעתי שוב את הלב שלו ונרתעתי. אחרי כשעה היתה לנו שיחה גלויה בטלפון. העלתי בפניו את החששות שלי. הוא התייחס לחששותיי בטבעיות, כשעלה נושא הסקס הוא צחק ואמר לי שאין לי מה לחשוש כי אין לו בעיה בעניין הזה ומותר לו לעשות הכל. הוא סיפר לי על יחסים קודמים שהיו לו. הוא אפילו הציע שנוכל להיות ידידים או שנקח את הכל לאט יותר כדי שאכיר אותו. הוא פשוט מקסים!. אני ממש לא יודעת מה לעשות. אני מעריצה אנשים שיכולים לגדל בע"ח עם אוזן חתוכה (חתולים שעוקרו/סורסו ע"י העיריה), עם עיוורון או פגם כלשהו. פעם חשבתי על זה שאני לא מסוגלת לחיות עם משהו פגום פיזית. יש לי חברה שנשואה עם נכה חלקית, אמא שלי נשואה בשנית לנכה. ואני לא מסוגלת לחיות עם אף פגם. אני בן אדם רגיש וטוב, אך יש לי חיסרון בכל הנוגע לפגם פיזי. אף אחד מאיתנו לא מושלם, בטח לא אני, אבל קשה לי עם פגמים פיזיים. לא יודעת אם אוכל להנות מינית עם חזה מצולק ועם תקתוקי לב. הלוואי ולכולם היה לב ואישיות כמו שלו. אני ממש לא יודעת מה לעשות. אתמול בכיתי וגם היום אני בוכה. לא כל יום יוצא לי לפגוש אדם כזה מיוחד. אגב, אבא שלי נפטר מהתקף לב, לאמא שלי היה חבר שמת מדום לב, ולאחרונה גם לי היו דפיקות בלב וכאבים בחזה ועברתי כמה בדיקות לב. ולפתע, להכיר מישהו עם מום מולד בלב. זה הימם אותי וגרם לי לבכות. אני כבר מעל גיל שלושים, למרות היחסים שהיו לי, מעולם לא חשתי פתיחות כזאת עם גבר. מה הייתם עושים במצב כזה?

תיקון לכותרת

לא אהבתי את הכותרת שנתתי. קשה לי להגיד על אדם כזה "חולה". הלוואי וכולם היו בריאים נפשית כמוהו. יש הרבה אנשים בריאים שלא עושים רבע ממה שהוא עושה. הייתי מתקנת את הכותרת ל- "להתאהב באדם עם בעיה לבבית".

נסיה 5

New member
הולכת על זה

עד הסוף ואחרי הסוף. ענתוש, קיבלת מתנה כל כך נפלאה משהו שכל כך נכספת אליו מישהו רגיש, בעל לב זהב ורחב, מכיל אותך בחום אנושי ומדהים יש לכם רגשות מאוד עמוקים אחד כלפי השניה. נכון, יש את הפחדים האלה ונכון יש את הפתגם הזה שאומר שהספקות של היום הם החששות של מחר. ונכון, את מוקפת אנשים עם בעיות לב/נכות מכל כיוון אבל את חייבת לקחת את זה בצורה אחרת, הפוכה. חיובית יותר. אין אדם אחד מושלם ושלם ביקום כולו. לכל אחד ואחת יש פגמים ומעלות והחשוב הוא ללמוד להתקרב ולהתפשר ולהגיע לעמק השווה. פה עומד לפנייך גבר שבגברים, גבר שאנחנו חולמות... גבר רגיש, עדיין, כנה, רומנטי, טוב לב, מוכן להכניס אותך לחייו, מכבד, אוהב, מבין ומתחשב ועוד המון תכונות טובות ולמרות הכל יש רק פגם אחד. הבריאות שלו. אבל גם את לא הכי בריאה נכון? ובכל זאת הוא בא לקראתך.... עזבי את הבריאות, אתם ביחד תבנו את הלב מחדש, לוקחים קצת תרופות, משנים את התזונה יותר בריאה יותר אגוזים/שקדים או כל דבר אחר והכל מסתדדר הכי טוב שאפשר. אל תזרקי את המזל שלך לפח!!!! יש הרבה שיש להם מומים מסוימים לא רק בלב והם חיים יפה מאוד עם אנשים רגילים וגם חיים חיים מאושרים וארוכים. ברגע שטוב לך בנשמה ובלבך מבחינה נפשית הלב מתרפא והנשמה מאירה ורואים את זה דרך העיניים.

וואוו, ריגשת אותי!

התגובה שלך מאוד ריגשה אותי כי היא מסתדרת עם תחושות הלב שלי. אני רוצה לנסות, אבל מתה מפחד. אני גם מאוד מינית ופוחדת שהפגם הפיזי שלו יגרום לי לעכבות (גם מהחשש שיקרה לו משהו, למרות שקראתי שחולי לב יכולים לעשות סקס כמו כולם, זה אפילו מומלץ). עלו בי פחדים לנסוע איתו כשהוא נוהג. אני יודעת שזה טפשי ושאין גרנטי לכלום בחיים האלה - גם אדם בריא לחלוטין יכול להיות חולה מחר או למות מאירוע כלשהו, אבל החשש הזה הוא גדול יותר כשלמישהו כבר יש בעיה בריאותית כרונית. לא יודעת מה לעשות. הלב אומר כן, השכל מתנגד. מאוד קשה!

נסיה 5

New member
נכון...

אני מבינה מאיפה את מביאה את המשפט האחרון... הפעלת על מערכות היחסים האחרונות יותר מדי רגש וכל סביבתך אמרו לך שפעם הבאה תפעלי לפי הראש אבל פה כאילו החיים לקחו לך משהו ועשו מיקס והלב צורח כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בגלל הרגשות העמוקים שיש לשניכם והראש זועק לך לאאאאאאאאאאאאאאאאא בגלל הבריאות והמסביב יותר מדי טרגדיות בגלל המחלה הזאת. ואת בדילמה. במקרה הזה אני כמו מקסים אמיתי, אומר לך לכי על זה לא חווית המון זמן מקרה טהור של אהבה כל כך אמיתית וחזקה ואני במקומך לא הייתי חושבת ומרגישה שכדאי לי לזרוק את זה לפח רק בגלל שברשימת המכולת שלי רשמתי לי "גבר בריא" יכול להיות גבר בריא אבל כמו שכתבת פוף יום אחד הכל נהרס לו... אז מה? במקרה כזה אותו גבר שכל כך אהב אותך פתאום ישנא אותך ויגיד שהכל בגללך.... והלאה.. יודעת מה? תשתפי אותו בדילמות אבל בעצם שיתפת אותו והוא כל כך אוהב אותך שאמר שלא איכפת לו ללכת לקראתך לאט יותר זה מראה על גבר שבאמת אוהב אותך ואיכפת לו מאוד ממך. אני חושבת ומרגישה ששימי בצד את כל המחשבות והרגשות שבי עם עצמך עשי לעצמך כמו מדיטציה פנימית. תנשמי נשימות עמוקות וארוכות ותנשפי תרפי את כל הגוף והמחשבות והרגשות ודרך זה אולי תקבלי את התמונה שהכי מתאימה לך... ברגע שתתחברי אל האני הפנימי שבך, אל נשמתך יכול להיות שתמצאי את התשובה. ותפסיקי לחיות בפחדים זה רק מעכב וחוסם אותך. מגיע לך להיות מאושרת ושלמה ואיתו יכול להיות שכן תרגישי טוב. ויכול להיות שלא... הכל תלוי באמת בשניכם. אבל אהבה אמיתית וחזקה אני רואה לפי התשובות שאת נותנת לי משני הכיוונים. וזה מצרך נדיר היום!

תודה נסיה, רק תיקון קטן

אף אחד מהסביבה שלי לא אמר לי שבפעם הבאה אפעל לפי הראש כי במערכות היחסים הקודמות שלי הפעלתי יותר מידי רגש. אני פועלת מהראש כי אני בן אדם חושב מטבעי, לטוב ולרע. מצד שני, אני גם מאוד רגישה, ולא אחת יש אצלי קונפליקט בין השכל לרגש (ככה זה להיות מזל מאזניים
). מסכימה איתך שאהבה אמיתית היא מצרך נדיר היום, ולכן אני גם לא מרימה ידיים ומוותרת. היום אנחנו יוצאים. מקווה שלאט לאט אוכל להיות יותר מגובשת.

נסיה 5

New member
מגניב, גם אני מאזניים !!

וגם אני בדיוק בסיטואציה דומה לשלך, פעם חושבת ופעם רגישה אבל בתוך תוכי מאזניים...
המון המון בהצלחה!!!!

ענתי

לא יכלתי לכתוב זאת טוב יותר. בשביל שקשר יבשיל לקשר רציני ובעיקר בוגר, על אדם לצעוד בכך וכך נתיבים... חלק מבגרות זוגית זה לאהוב דוקא את המגרעות של בן/ת הזוג., כל חייך קיבלת את ההכנות הנחוצות כדי שכאשר יגיע המאושר תלמדי לקבל ולאהוב אותו, הקב"ה מציב לנו תמרורים והנחיות בדרך ועלינו ללמוד להביט ולפענח נכון אותם. מצד שני, החשש שלך ברור ותודה לאל שאינני במקומך כי יתכן והפרוש הנכון של התמרורים יהיה דוקא לוותר מלהקשר לאדם שיתכן ויסים חייו אולי אפילו מוקדם מהצפוי כפי שאחרים אהובים בחייך. מצד נוסף, אולי דוקא בשל ההיסטוריה שלך את תשאירי אותו עצוב ואולי שבור בעולם הזה ? מצד נוסף למה לחפור כל כך הרבה, קיבלתם מתנה להכיר בני זוג שמבינים כה טוב אחד את השני אז לא תנסי ??? אין לראות בתגובה זו משום המלצה לנהוג בדרך זו או אחרת
זיכרו: לעולם לא נוכל לדעת כיצד עלולות המילים שלנו להשפיע על אחרים.
http://www.youtube.com/watch?v=hAX2ku9ifEs עם כל הגעגוע לחיבוק, לחיוך ולשיחה, כשבצד השני, אין גם צורך וגם רצון אמיתי בחיבור, לא משנה מה נעשה, זה לא יעבוד.

תודה מקסים אמיתי

לא הבנתי אם מה שכתבת מהמילה "זיכרו" והלאה היה מיועד לי (או שהוא לכל הקוראים), אבל לפני שבוע, בדיוק ביום שדיברתי עם הבחור שכתבתי עליו (אחרי שלא דיברנו שנה וחצי), שמעתי את השיר של ריטה שצירפת. פשוט שיר יפיפה! כבר מעל עשור שלא למדתי מילים של שיר ושרתי אותו, אבל באותו יום ששמעתי את השיר של ריטה ביוטיוב, פשוט שרתי. הדפסתי את המילים משירונט והתחלתי לשיר עם ריטה, אח"כ התאמנתי בלי שהיא ברקע :) ואח"כ אחד השכנים דפק על הקיר שאפסיק. לא רק שהיה 23:30 בלילה, גם הקול שלי לא משהו, בלשון המעטה. הכי מצחיק הוא שמילות השיר מתאימות ביותר למצב שלי: "יום אחד זה יקרה בלי שנרגיש, משהו ישתנה משהו ירגע בנו, משהו יגע בנו ולא יהיה ממה לחשוש". אמנם במצב שלי יש לי ממה לחשוש (כל הפוסט שלי מבוסס על חשש ופחד), אבל השורה הזאת מתאימה לי מהבחינה הזאת שאני מרגישה שאני לא חוששת להיות אני ליד הבחור, אני הכי טבעית בעולם. תודה על התגובה!

פרח0קיר

New member
וואו

היי ענתי, הסיפור שלך מאד מרגש. אני מבינה שזאת התלבטות מאד קשה, כי באופן רציונלי אף אחד מאיתנו לא רוצה להתאהב במישהו שחולה פיזית, זה מאוד קשה וכואב בלב. אבל, תסתכלי בעצמך על איך שכתבת את הסיפור שלכם. בסופו הרגשתי שאני קוראת את תחילתו של סיפור אהבה, וזה אומר המון. המחמאות שאת מחלקת לבחור הן לא שטחיות ובודאי לא מחמאות שמחלקים לכל אחד, אלא לאנשים שהצליחו להכנס לך ללב. כמו שלפני שנה וחצי לא חשבת מעולם שתגיעו לדרגת הקרבה שהגעתם אליה בתקופה האחרונה, את לא יכולה לצפות את העתיד, אם כי ההחלטה בידך. כל ההתלבטויות שאת מתארת מעידות על כך שקיימת פה התחלה של משהו, אין ספק, ועכשיו את צריכה להחליט האם לתת לעצמך להסחף ולראות לאן זה יתפתח או לעשות החלטה עם עצמך, שבהתחשב במה שעברת, את לא יכולה לחיות עם מישהו חולה. אני לא חושבת שיש כאן החלטה נכונה ולא נכונה, בסופו של דבר אף אחד לא בנעלייך. עם זאת, העצה האישית שלי היא לקחת את זה לאט, עוד לא לנתק את הקשר, ולראות האם התחושות שאת חשה כלפי הבחור מתחילות להיות יותר חזקות מהמחסומים שהיו לך בהתחלה. לעולם אין לדעת. המון המון בהצלחה, תעדכני אותנו. :)

זה מה שאעשה, פרח.

אני מתכוונת לקחת את זה לאט לאט, ולראות איך הדברים מתפתחים. לא יודעת מה יקרה, לא יודעת... היום אנחנו יוצאים. אני יוצאת עם רגשות מעורבים - רצון חזק לעומת חשש גדול. איך לובה היתה אומרת "קשה, קשה" תודה על תגובתך הכנה, המושקעת והחכמה

אני ממש מבינה אותך... אני מתחילה להתאהב

במישהו שיש לו בעיה רגשית\נפשית יותר (לא אפרט כאן) וזה מאוד קשה לעיכול, למרות שהוא ביום יום מתפקד ומתנהג נורמלי לחלוטין וגם לוקח תרופות במשך הרבה זמן, עדיין יש חשש (מצידי) שחס וחלילה הבעיה תעבור יום אחד בתורשה או שתגיע איזושהי התפרצות ויש הרבה בלבול אני יכולה רק לחזק את ידך ולהגיד שאני מבינה... מעבר לזה אני בעצמי עדיין לא יודעת מה לעשות אז אני לא יכולה ממש לייעץ לך. גם אני מרגישה שזה אחד המצבים הלא פשוטים שהייתי צריכה להתמודד איתם בחיי, וגם במקרה שלי הבחור מאוד לבבי, טוב לב, איש שיחה, מקסים ויש לנו המון דברים משותפים... אבל כשגיליתי את ה"מגבלה" (שהיא מגבלה יותר על הנייר, ביום יום כמו שאמרתי לא מורגשת, גם יש לו מעין קבוצת תמיכה פעם בשבוע והוא לוקח תרופות) זה ממש הכניס אותי לבלבלות וחששות... אבל כמו שאמרו לך כבר פה, יש היום מחסור באנשים טובים ושגם מתאימים לנו... תעשי את השיקולים שלך ותחשבי טוב טוב מה ועד כמה את מוכנה לסכן בשביל הסיכוי לאהבה. ועדיף ברוגע... אשמח אם תוכלי גם להגיד לי מה היית עושה במקרה והיית מתאהבת בבנאדם עם הפרעה נפשית? (אני לא מדברת על דבר קיצוני כמו אלימות וכדומה) מצטרפת לשאלה...

מי כמוני מבינה אותך, ציפור.

פעם התנדבתי במשך תקופה ארוכה בבי"ח פסיכיאטרי, ופסיכולוגית המחלקה שאלה אותנו, המתנדבים, אם היינו יוצאים אם אדם שמוגדר כחולה נפש. אני עניתי שאם הייתי יודעת מלכתחילה שאדם כלשהו סובל נפשית, לא הייתי מפתחת איתו קשר, אבל אם הייתי מתחילה עם מישהו קשר ורק אח"כ, אחרי שהתחלתי להתאהב, הייתי מגלה שיש לו בעיה נפשית, זה כבר סיפור אחר ושלא הייתי יודעת מה לעשות, בדיוק כפי שאת לא יודעת מה לעשות. זו דילמה קשה, ולמעשה את עוברת מה שאני עוברת. מתוך ניסיון עם עבודה עם חולי נפש, אני יכולה להגיד לך שאם הבחור שהתאהבת בו חולה בדיכאון בדרגה קלה-בינונית, מטופל תרופתית ומקיים אורח חיים רגיל (עובד, לומד, מבלה, יוצר וכד'), אז אולי כדאי לך כן לנסות. בסה"כ הוא מטפל בעצמו, הוא עושה למען עצמו, מגיע לקבוצת תמיכה ומאוד משתדל. יש לי חברה שהתחתנה עם אדם בריא, עד שהוא ניסה להתאבד והיה מאושפז בבי"ח פסיכיאטרי. איבחנו אותו כסובל מהפרעת אישיות גבולית, אח"כ הוסיפו לאבחנה מאניה דיפרסיה. הוא ניסה להתאבד מספר פעמים. אישתו כל כך אוהבת אותו, היא פשוט לא מוותרת עליו ועושה הכל למענו. היא חיה חיים מאוד קשים, אבל לא מוכנה לוותר לו ועליו. אני מצדיעה לה. אני לא הייתי מסוגלת להתמודד עם בן אדם חולה. הוא גם מסרב לקחת כדורים. חיים עם חולה נפש הם לא קלים בכלל, אבל תלוי באיזו מחלה מדובר ומהי עצמתה. אולי כדאי שתתיעצי עם פסיכולוג/ית על השלכות המחלה שלו ותקבלי תמונה ברורה יותר, שבה תוכלי להחליט אם תהיי מסוגלת להתמודד. אני מצטערת אם לא עזרתי לך ממש, את ואני באותה סירה. גם אני התחלתי לצאת עם בחור מקסים וגיליתי שהוא חולה וצריך ליטול תרופה כל חייו. זה קשה, קשה מנשוא. מאחלת לשתינו למצוא את הפיתרון שיעשה לנו הכי טוב
.

בדיוק עכשיו מצאתי שאלה דומה לשלך בפורום אחר

עכשיו ראיתי בדף הראשי של תפוז קישור לפורום שידוך - חרדים, שבו מישהי שואלת על קשר עם מישהו שנוטל כדורים פסיכיאטריים. לקישור - כאן.

Megie

New member
יקירתי

אני אהיה כנה, לא הייתי הולכת על זה. בניגוד לחלק מהדעות, אני חושבת שהתחושה שלך מבפנים דווקא מנוגדת, הראש שלך מבין שהוא יכול להיות הגבר המושלם-אבל הלב מתנגד.. להכנס למקום שיש בו כ"כ הרבה פחדים וכזאת דחייה-עלול לפגוע בשניכם. את מרגישה כלפיו הזדהות ובאיזשהו מקום חיבור אנושי..אבל לא רגשי רומנטי. אם הוא היה 'עושה לך את זה' לא היית מתלבטת והמגרעות היו נעלמות. יש כ"כ הרבה אנשים מדהימים, מתפיעים, טובים.. אבל לצערינו אין לנו את השליטה על הרגש ואי אפשר לעשות דברים בכוח. אל תלחמי בעצמך, אל תפגעי בעצמך על העובדה שלמרות שמאוד היית רוצה-את בכל זאת מרגישה שזה לא זה.. זה קרה לי כ"כ הרבה פעמים, כשהכרתי גברים שבכל קריטריון היו מדהימים, לא היו בהם פגמים או חסרונות שהכרתי, אבל בכל זאת לא הצלחתי להרגיש רגש רומנטי, באיזשהו שלב הרגשתי אבודה בפחד שהבעיה אצלי.. אבל הינה-מצאתי את זה שסיבב לי את הלב וגרם לי להפתח..ואני שמחה שלא נלחמתי בעצמי בזמנו-כי הייתי מבזבזת אנרגיות בלי תוצאות. אם את מרגישה שיש סיכוי שתמשכי פיזית ורגשית-לכי על זה..אם את מרגישה שהסיכוי אפסי-תשארו חברים, אין סיבה לנתק. רק את יודעת אם יש סיכוי, רק את יודעת מה הולך אצלך בפנים..תיהי כנה עם עצמך

sweetjane1982

New member
הוא זה שיש לו מום בלב ואת זו שבוכה?

את אומרת שהוא מכוער ושאת לא נמשכת אליו. את רוצה גם לשבור לו את הלב? ומה קשור חתולים עיוורים?

למעלה