להתאהב בהודו

מיימו

New member
להתאהב בהודו

אני בת 26 עובדת בחברה שיש לה סניפים במס' ארצות בעולם ואחת מהן זו הודו. לפני שבועיים הגיע אחד העובדים מהודו ופשוט התאהבנו יצאנו כל יום בערב, אכלנו צהריים יחד פשוט היה לנו כיף. שהוא נסע בחזרה פשוט הרגשתי עצב - סוג של "האהבה ברחה" יש לי חבר כבר 3 שנים וכרגע אני לא רוצה להתחתן איתו אני מרגישה שעדין לא מיציתי את עצמי, הוא בן 29 וגם הוא עדין לא רוצה חתונה. באפריל אני טסה להודו לטייל לבד וגם לטייל עם הבחור, הוא רוצה שאני אעבור לשם ואעבוד דרך המשרד שלנו שם. אני מבולבלת אף פעם לא הייתי בהודו ולכן אני נוסעת בכלל לבדוק אם זה מתאים לי. מצד שני אם כן להתנתק ולעבור לחיות שם? אני נוסעת גם בשלי לחשוב עם עצמי לפני פרק א של החיים חתונה וילדים הוא סיפר להורים שלו עלי למרות שסיכמנו שהוא לא יגיד כלום הוא לא התאפק, שם הם צריכים את אישור ההורים בשביל להתחתן. הם ניסו לדבר לרציונאל שלו ולהסביר לו שהתרבות שלנו שונה ושאנחנו שונים מאוד (למרות שאני חילונית לחלוטין והדת לא מהווה בשבילי בעיה) אני ממש לא יודעת מה לעשות???

שילה1

New member
סעי.עבדי,תתנסי,אל תבטיחי כלום,

ולבטח לא חתונה. ילך-מעולה.לא ילך-קבלת מתנה. הי מפוקחת ומפוקסת.קחי את הזמן שלך.

מריוס זכריה

Member
מנהל
את יודעת בדיוק מה לעשות:

"באפריל אני טסה להודו לטייל לבד וגם לטייל עם הבחור" אבל אני חושב שבעצם מה שאת אומרת זה "אני נורא פוחדת מהמחשבה מה יהיה אם יהיה לי רומן עם הודי שכבר דיבר עלי עם הוריו". את צודקת, זה מפחיד. אבל בשורה התחתונה, יש רק פתרון אחד: אומץ. לכי על זה, נסי, תבדקי. החיים הם לא חברת ביטוח. כנראה שרצית הרפקתה. אז הנה: קיבלת.

seeyou

New member
אילו היה מדובר בארה"ב או בארצות מפותחות באירו

הייתי שוקל להיתנסות למרות הבדלי מנטליות-דת-שפה אבל בהודו יש מנטליות שונה מאוד יוסי

מיימו

New member
כן...

אתה צודק אבל לא איכפת לי לנסות ולשנות.. המדינה הזו והדת הזו לא בדיוק כפית התה שלי

רגע רגע!

יש לך חבר 3 שנים! מה איתו? מה עם הרגשות שלו? איך נתת לעצמך להכנס לקשר רגשי עם מישהו בזמן שאת אמורה להיות נאמנה לחבר שלך?

מיימו

New member
באמת רגע רגע

אין לי מושג, זה פשוט קרה זה בדיוק העניין שבזמן האחרון (לפני שנפגשנו) כבר התחילו לי המחשבות האם זה באמת זה. האם אנחנו מתאימים האם זו המשפחה שאני רוצה להיכנס אליה... מחשבות על העתיד שיבוא עוד שנתיים שלוש

רפסודיה

New member
הבלבול שלו הוא לא הבלבול שלך

אינך צריכה לברוח עד הודו כדי לחשוב עם עצמך מה את רוצה כרגע מהחיים ומה נראה לך כרגע שאת עשויה לרצות בטווח קצר או יותר ארוך הלאה. טיול שעזור לחשוב אפשר לעשות גם כאן בארץ. אם נסיעה לחו"ל היא הדרך שלך לעשות שינוי- סעי. אם הודו מסקרנת אותך, סעי להודו. אם עבודה דרך המשרד שלכם שם מעניינת אותך, עבדי שם. אם את רוצה להמשיך בקשר עם הבחור ההודי שהכרת כאן- צרי איתו קשר כשאת שם ותראי מה קורה ביניכם. כייפתם כמה ימים, יופי. התלהבת ממנו והרגשת התאהבות גם יופי. הממתק שטעמת לרגע טעים לך? לכי לנסות לנגוס ממנו יותר אך תוך בקרה עם עצמך להבין איך זה מרגיש לך. את כנראה באמת זקוקה לשינוי אם התאהבות קצרצרה הצליחה לעורר אצלך סערה גדולה. אבל אל תפעלי בפזיזות- הביטי. שימי מרחק וצנני את החשיבה שלך כדי לראות מה שלך ומתוכך ומה לא וכדי שכל מה שתבחרי לעשות שיהיה מתוך מה שמתעורר בך, מתאים להלך הרוח שלך ולא מתוך לחץ חיצוני. בכל מקרה אל תקבלי מראש החלטות משמעותיות, אל תסתערי ואל תגישי את כל כולך, לתוך תכנונים של בחור שההיכרות ביניכם שטחית. עם כל ההתלהבות עקב משיכה שהתעוררה זו רק הנאה של כמה ימים בודדים מתוך כל 26 שנות חייך.

רפסודיה

New member
ועוד משהו בנוגע לטלטלה שלך

דווקא זה שמפגש של כמה ימים עם בחור מארץ אחרת מייד הופך את עולמך מעיד יותר מהכול על מצבך הרגשי הנוכחי שהוא כנראה עדין ורגיש ביותר. לא מקבלים החלטות בזמן שכזה. לפני הכול קחי את עצמך לבדק בית פנימי רציני.

chenby

New member
הוא הודי?

איך קורה שיש לך חבר ואת מספיקה למשך שבועיים לצאת אתו כל ערב? אם החבר שלך היה רוצה להתחתן - זה משהו שהיית שוקלת?

מיימו

New member
כן הודי

אם הוא היה רוצה להתחתןהייתי שוקלת הוא אדם משכמו ומעלה ובאמת מה שכל אחת מבקשת. בהתחלה ידעתי וחשבתי שנתחתן היום אני שוקלת את הדברים בכובד ראש. לא יצאנו שבועיים מלאים יום כן יום לא וגם לא עד שעות מאוחרות, לארוחות ערב. לא יציאות מטורופות עד השעות הקטנות של הלילה

אז את בעצם צריכה ריגוש

אמה יקרה שתהיהי עם ההודי גם 3 שנים, ותהיו בשיגרה? ואולי הוא יתחיל להכות אותך(זה מקובל שם). השיגרה המשעממת, את יודעת אף פעם לא האמתי במשפט: צריך להתחתן עם אדם שאשפר לסתדר איתו, כי גם שיש אהבה מטורפת זה לא אומר שבחתונה מסתדרים.

chenby

New member
אוקי

אז מה בעצם חסר לך כרגע עם בן זוגך? מה מביא אותך לשקול בכזה כובד ראש? כי הסיפור פה, הוא על הזוגיות ולא על הריגוש. אני לא יודעת לגבי להכות כי אני לא באמת מכירה את התרבות וכל אדם הוא מה שהוא בוחר להיות.. העניין המהותי פה זה הזוגיות שלך..

למעלה