להשתגע Going postal איזו הברקה!
מ מאגנה עז וסלוטייפ New member 10/3/06 #14 לא לא לא הביוטי Going Postal היה בגלל מגפת שיגעון שפשטה בדוורים במאה ה18, הם היו משתגעים ורוצחים אנשים בלי אבחנה.. מישהו בכלל עלעל בספר?
לא לא לא הביוטי Going Postal היה בגלל מגפת שיגעון שפשטה בדוורים במאה ה18, הם היו משתגעים ורוצחים אנשים בלי אבחנה.. מישהו בכלל עלעל בספר?
A Athaclena New member 8/3/06 #5 אני מעדיפה את המשמר במיוחד night watch ו-thud! רק מלכתוב את זה בא לי לקרוא אותם שוב...
מ מ א ג ר ט New member 8/3/06 #6 קאמבק אני צופה קאמבק של חברי פורום מהעבר. בטח לא מעודכן על הספר החדש.
T trillian New member 9/3/06 #8 ייאה! ספר מאגניב. אין לי כוח להרחיב עם זאת. מה גם שאני צריכה לקרוא שוב. אבל חווית קריאה מופלאה מאין כמוה עברתי. אכן כן.
ייאה! ספר מאגניב. אין לי כוח להרחיב עם זאת. מה גם שאני צריכה לקרוא שוב. אבל חווית קריאה מופלאה מאין כמוה עברתי. אכן כן.
G Grany Weatherwax New member 10/3/06 #11 שלום שלום! שכחת חלק מהחתימה שלך, שלא משעשע פחות. "ומה קורה כשאני רוצה להסתובב?" "אוו... פה אתה מגיע למדריך למתקדמים... הדרך הכי טובה היא פשוט לרדת ולסובב אותו ידנית." LOL
שלום שלום! שכחת חלק מהחתימה שלך, שלא משעשע פחות. "ומה קורה כשאני רוצה להסתובב?" "אוו... פה אתה מגיע למדריך למתקדמים... הדרך הכי טובה היא פשוט לרדת ולסובב אותו ידנית." LOL
G Grany Weatherwax New member 10/3/06 #15 שים לב... "אוו... פה אתה מגיע למדריך למתקדמים... הדרך הכי טובה היא פשוט לרדת ולסובב אותו ידנית."