להשמיד את ג´קי שרגא !!!!!!!!

lifes sucks

New member
להשמיד את ג´קי שרגא !!!!!!!!

אם זה לא הדבר הכי מעצבן בעיתוניי נוער מזדיינים... הכתב ג´קי שרגא של מעריב לנוער עשה טובה לאנושות בככל שכתב על "פו פייטרז" אבל כמה ציטוטים שלא ראויים להיכתב בעיתון המפגר הזה איך הוא היה יכול לכתוב כאלו דברים מגעילים!?!!?! ארררררררר "לכן,שהקים את הפו פייטרז (אחרי שהחבר קוביין החליט לוותר ולפזר את המוח שלו על קירות הדירה הסגפנית שלו בסיאטל)" מה לעזאזללל!?!?!! ועוד אחד "כששומעים אותו שר את השורה _I SEE YOUR GHOST_ בשיר הראשון,אי אפשר שלא לדמיין איך נראית בדיוק הרוח הזאת-שיער בלונדיני מדובלל,עינים ים בכחול מקפיא וחור גדול אחד בראש" אוקי אני אומרת לאתר ת´בנאדם ולהכות אותו כל כך חזק להתעלל בו ואחר כך לתת לו כדור בראש ואז נראה כמה הוא יסתלבט על המוות של קורט

the sofa city

New member
עזבי אותך

סתם שטויות! הוא לא יודע כלום! שיגיד מה שהוא רוצה! את לא צריכה להסכים איתו!!! מה לעשות יש בעולם הזה (ובעיקר בארץ הזו) אנשים טיפשים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם ושלנו... מה לא?(!!!)

אסאל

New member
זה אולי יכאב בשבילך- אבל הוא צודק

במאה אחוז איך את יכולה להגיד בכלל שהמוות של קורט זה לא וויתור? כנראה שאין לך מושג בכלל על מה את מדברת אם את כל כך כועסת תנסי להיות טיפה יותר אויבייקטיבית- המוות של קורט סימן הכי הרבה את הוויתור שלו על החיים, לטעמו הוא מיצה את תוכלת החיים ולכן הוא התאבד- אם אלו כאבי הבטן שהייוו נטל עליו, או דברים אחרים שגרמו לו להסתכל על החיים מנקודת מבט אחרת שגרמה לו בסופו של דבר להתאבד אל תתרגזי עלי, את פשוט טועה......בגדול

lifes sucks

New member
לא מתרגזת,פשוט לא חושבת כמוך

אוקיי יש לי מושג על מה אני מדברת..כי סתם דברים אני לא יגיד זה ממש עצבן אותי מה שהוא כתב והייתי חייבת להגיד את זה לא מהקטע של "וואי נאי מאגניבה כי אני כועסת על מי שכביכול צחק על מותו של קורט" זה לא מזה.. זה מהכעס שלדעתי זה לא היה במקום מה שהוא כתב ובוא נגיד ככה... אתה חושב שקורט התאבד לא אני. ואין לך זכות לשלול אותי מפניי שכעקרון שמחשיבים מישהו כ"מתאבד" הדברים לא נשארים סגורים ולא יודעים בבטחה עם הוא התאבד אני לא חושבת שהוא התאבד, ובכל זאת יש המון שחושבים כמוני אז אם זה ככה היה לי את הכוונה לכעוס על מה שהכתב אמר אינך יכול להגיד לי שאני טועה!! כי אתה הסקת שאני בטוחה בזה שהוא התאבד וויתר על חייו

princess black

New member
למי אכפת

מאיזה כתב מטומטם של עיתון מפגר שלא יודע כלום מהחיים שלו. אף אחד לא באמת באמת יודע מה עבר לקורט בראש בטח שלא איזה שרגא עם שם מוזר..

space girl

New member
למה באלימות ?../images/Emo122.gif

סתם , סתם ...
בכל מקרה אם תשימי לב בשרשור הקודם גמאני כתבתי שלא נהניתי מהכתבה ויש שם כל מיני שטויות שממש לא לעניין . לדעתי אנחנו יכולים לכתוב מכתב ל"מכתבים למערכת" (אם עדיין יש את המדור הזה ...
) ולכתוב שבכתבה יש הרבה עובדות לא נכונות וכל מיני השמצות (אהם*פרל*אהם) ונכון שזו דעה אישית של הכתב , אבל אנשים נוטים לחשוב אוטומטית שקורט התאבד , ורוב הסיכויים שזה אכן קרה , אבל בינתיים זה לא עובדה.

nnnnnnnnn

New member
סתכלו

רוב הסיכויים הם שקורט התאבד ואנשים שלא כ"כ מבינים בנירוונה לא חושבים בכלל שיש אפשרות אחרת חוץ מי זה קורט קוביין הוא ממש לא נושא לבדיחות

אסאל

New member
מה הקטע? עשיתם אותו אליל

קורט קוביין הוא לא כזה אליל לפחות לא בשבילי אני להפך מכמה אנשים פה מעריך את ההרכב שנקרא nirvana ולא דווקא את קורט קוביין - אל תבינו אותי לא נכון הוא היה גאון מוסיקלי שידע להלחין בצורה שלא תתואר אבל היו לו מלא בעיות שגמרו אותו והמוות שלו לעיני אנשים רבים היה רק שאלה של זמן גם מי שמכיר טוב את נירוונה יודע שהרבה לא התפלאו שהוא מת הרבה החשיבו את קורט לבן אדם פסיכופט, מה שלא הפריע לנירוונה להמשיך אבל אתם עושים ממנו אלוהים וחבל כי הוא לא ומה שכתבה פה איזה מישהי על הציטוטים של הכתב ממעריב לנוער אני עדיין חושב שהוא צודק בכל מילה

nnnnnnnnn

New member
השרגע הזה

חושב שאנשים שהתאבדו זה בדיחה וז ממש ממש לא נושא לבדיחות חוץ מי זה לא עשיתי ממנו שום אליל אני פשוט חושבת שלא יפה לצחוק על הבן אדם הזה בגלל שהוא התאבד והתאבדות זה לא נושא לבדיחות... אני חוזרת על עצמי אה?

Dracos Love

New member
אה... כן קראתי את הכתבה הזאת

שמעו...מה שנכון נכון אבל הוא היה יכול לכתוב את הדברים בצורה קצת או יותר נעימה..או לא לכתוב בכלל לא יודעת.. משום מה כשקראתי את הכתבה הרגשתי זילזול כלפי קורט ואם הוא מזלזל בקורט... סבבה- שיהנה אבל בכתבה שיכתוב עובדות!! לא דעות מעצבן שבכתבות הם מכניסים דעות אישיות שלהם..

Dracos Love

New member
אה... כן קראתי את הכתבה הזאת

שמעו...מה שנכון נכון אבל הוא היה יכול לכתוב את הדברים בצורה קצת או יותר נעימה..או לא לכתוב בכלל לא יודעת.. משום מה כשקראתי את הכתבה הרגשתי זילזול כלפי קורט ואם הוא מזלזל בקורט... סבבה- שיהנה אבל בכתבה שיכתוב עובדות!! לא דעות מעצבן שבכתבות הם מכניסים דעות אישיות שלהם..

FlamMAble

New member
אה...כן, קראתי את הכתבה הזאת

nnnnnnnnn

New member
אה...כן, קראתי את הכתבה הזאת

שמעו...מה שנכון נכון אבל הוא היה יכול לכתוב את הדברים בצורה קצת או יותר נעימה...או לא לכתוב בכלל לא יודעת... משום מה כשקראתי את הכתבה הרגשתי זילזול כלפי קורט ואם הוא מזלזל בקורט... סבבה- שיהנה אבל בכתבה שיכתוב עובדות!! לא דעות מעצבן שבכתבות הם מכניסים דעות אישיות שלהם...

lifes sucks

New member
תגובהההה

אוקיי פסיכופט זה מילה חזקה מידיי הבנאדם היה בסך הכל בנאדם עם בעיות בעיות רציניות....אבל יש כאלו שבישבלהם הוא אליל ברור שאני מעריכה מאוד את ההרכב נירוונה אבל אני לא חושבת שהוא היה צריך לנסח את הדעות המזדיינות שלו בצורת בדיחה עלובה !!!!!!!!!!!!!!! אתה חושב שהוא צודק?????????.

lifes sucks

New member
מהרגע שבאת אני לא מבינה אותך

את אומרת שמי שחושב שקורט לא התאבד הוא לא מבין בנירוונה????????????? תגידי את מפגרת? "לא מבין בנירוונה" מה את בת 5 ?! כל אחד והתאוריה שלו... את יודעת כמה תאוריות מוזרות מצאתי באנשים שמעריצים/מעריכים את נירוונה כבר המון שנים ובלה בלה משהו כמו : "קורט היה עם סמים קלים כמו גראס וחשיש, ואחר כך שהכיר את קורטני התחיל להזריק והלתעסק עם כימיקלים , וכשנמאס לה ממנו היא פשוט ירתה לו בראש" זה לא נשמע לך מוזררר??? (לא יודעת למה הזכרתי את זה אבל זה חמוד...) אני חושבת שהוא לא התאבד ואת לא יכולה לבוא לכאן ולהגיד ת´דבר המפגר הזה "לא כ"כ מבין בנירוונה" כי את היציאות המפגרות שלך תשמרי לפורום בריטני ספירס

the sofa city

New member
קורטני עם כל הכבוד לקורט

אישה מפגרת!!! היא ממש ממש מפגרת! נשבעת לכם! היא אחת מהאנשים הכל מטורפים בעולם המוזיקה! אני יודעת הייתה על זה כתבה בMTV וראיתי מלא שטויות שהיא עשתה! היא ממש דפוקה בשכל ואני כן חושבת שהיא הרגה אותו, ואם לו היא הייתה מישהיא שעזה להחלטה!

למעלה