להשכרה

alfred

New member
להשכרה ../images/Emo26.gif

יחידת דיור יפהפיה. ארבעים מטרים רבועים, מכונת כביסה, מייבש, טלוויזיה, אינטרנט אלחוטי, חנייה ושלל מרעין בישין. היחידה ישובה בנחת, כפרה הולנדית רגועה על שפת הנהר, כפסע בינה לבין המים. רק הדשא מפריע. סולם ירידה למים כלול במחיר. בגד ים לא. שני קילומטרים מחוות הגבינות הטובה בהולנד (המלצות ולינקים במסרים, עם העדפה ברורה לגבינת הסרפדים). חמישה עשר קילומטרים ממרכז אמסטרדם לכיוון דרום מזרח. המלצות מחברי הפורום גם יש, באם לממליצים יתחשק להמליץ כמובן.
אני יכול מצידי להמליץ על בעלי הבית, אבל את זה אני משער שניתן היה להניח לבד... האכלוס מיידי. פרטים במסרים שבוע טוב.

alfred

New member
האמת היא שכתבתי:

"חמישה עשר קילומטרים ממרכז אמסטרדם לכיוון דרום מזרח". היות וכמו שציינת בעצמך, המקום בהחלט עונה להגדרה "גן עדן", אני לא ממש ממהר לשלוח לרשת בתפוצה כלל (ישראלית ו) עולמית נ"צ מדויק. בעברית פשוטה ובקיצור, חבורות תיכוניסטים מעושנים אינם ממש קהל היעד של אף אחד מאיתנו. שיחות בניסוח "אחשלו, תעשה מחיר" לא יתקבלו בברכה. ממבט על רוחב הנהר והיכרות עם המפה ההולנדית, ניתן לקבל מושג כללי על המיקום. פירוט מעבר לזה, תמונות וכו', במסרים (וסליחה על החשאיות). שבוע טוב.

חנהר

New member
מקום מדהים!!!

הייתי שוכרת סירה אם הייתי באה לגור שם.

alfred

New member
יש סירה

(משוטים, ואם תתעייפי, מנוע היברידי), פשוט שכחתי לציין...

TatyBar

New member
הי!!!!

מוכר לי!!! .......
אני יכולה להעיד ממקור ראשון! בעלי שכר את היחידה הזו לתקופה של יותר מחצי שנה. מאז שחזר להולנד, ועד שהדירה שהיתה לו התפנתה מהשוכרים שלה. המקום מדהים. גם בקיץ וגם בחורף, בשלג. יש בריכת צפרדעים קטנה בגינה הזו. ובעל הבית מקסים מקסים מקסים מקסים מקסים. וכשבאנו לבקר את ההולנדי הפרטי שלי, התארחנו שם גם כמובן. אני עם שתי הבנות. (יש ספה נפתחת). אנחו ממש אהבנו את המקום ואת הדירה הקטנה שהיתה הבית של בעלי. מותק של המלצה. מכל הלב.

alfred

New member
צור קשר במסרים

אעביר לך תמונות ופירוט אם מעניין אותך.

למעלה