להשכיב או לא להשכיב....

yaronp

New member
להשכיב או לא להשכיב....

הכותרת נשמעת כמו לבטיו של חרמן צעיר... רכשתי 2 בקבוקי "קוט דה רון" 1998 מבית היוצר של מרסל גיגל.. והשאלה הגדולה: מתי הכי כדאי לחלוץ ? עכשיו ? עוד שנה ? עוד שנתיים ? או שמע עוד שלוש ? זאת אמנם שאלה פרטנית, אבל מישהו יכול לקחת את האתגר (מר סלע? מרמלד?) ולתת מדריך קצר של מה כדאי להשכיב וכמה. אתם אחלה ירון

MARMELAD

New member
אויש.. סיבכת אותי... ../images/Emo6.gif

לגבי היין הספציפי אין לי מושג - מושיקו (מרסלה) הוא מדריך היינות. לגבי שאלה ב´, נדמה לי שיש לי כמה מאמרים בנושא. תן לי לבדוק ולחזור אליך. גיא
(גם אתה אחלא דרך אגב)

marsala

New member
מה להשכיב../images/Emo127.gif

בכדי לענות על כך צריך לכתוב ספר שלידו התנך יראה כמו מחברת ארבעים דף של דפרון
צריך לברר עיניינים כאלו באופן אינדיבידואלי. בקשר לקוט דו רון של גיגל 98 בציר מעולה ,יין טוב ,ברמה של שאטו נף דו פאפ ממוצע פלוס. אתה יכול לשתות עכשיו או לשמור לשלוש שנים . אני אישית הייתי שותה עכשיו . תודה על המחמאה !! יאללה מחכה לשאלתך הבאה , מוש.

opherk

New member
שווה לרכוש?

איפא קנית? כמה עולה? מרסלה אומר שהוא טוב, אז אני שוקל לקנות

marsala

New member
עופר, תודה על האמון../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif

אני מעריך את זה מאד! בקשר ליין המדובר, באופן עקרוני גיגל על כל יינותיו (אחד המגדלים הטובים בעמק הרון) מומלץ מאד. הייתי שח לשמוע כמה עולה הבקבוק ואז אוכל לומר אם זאת תמורה טובה לכסף. שלכם מרסלה . נ.ב תמשיו עם דייוני יין אתם עושים לי נחת

yaronp

New member
איפה כמה ולמה

קניתי את היין דרך מועדון החברים של http://www.french-israeli-wine.com (ותודה גדולה גדולה לגלית!!). מחיר בקבוק: 79 ש"ח (לדעתי מציאה..) רשימת החנויות נמצאת באתר (רוב החנויות הטובות)

למעלה