להרמה , כפפה במצב טוב

LY 192

New member
להרמה , כפפה במצב טוב

כרגע ישנם 3 מתאמנים כולל כפיר בשפיצרינג ו...הכפפה מחר בבוקר פתוח השפיצרינג לאימונים בואו בהמוניכם

הרושמת

New member
הופה הופה....

אבל מחר בבוקר זה אופניים ואחר כך אני מכינה בראנצ' אתם מוזמנים לבוא לבראנצ' אחרי מקלחת כמובן

LY 192

New member
אצלי 06:00 זה בוקר אופניים

אצל צ'יקו מ "צ'יקומאניה " נדמה לי ש-10:00 ואצל הרושמת , בוקר זה מתי שקמים. אגב ממי ,אחרי מקלחת של מי ? לא ברור מההזמנה - בא לך מחר איזה "פארק יקום" יעני קפה בונו ב-7 ?

LY 192

New member
הסבר לשחר בלבד (בליווי שקופיות )

1. חזור 2 שלבים בשירשור 2. אמרתי שהצ'יקומניה (שם זמני) לשעבר שפיצרינג פתוח מחר בבוקר 3.נשאלתי מתי זה בוקר אצלי ואז עניתי א. כשאני נוסע באופניים (כמו בשבתות) זה בשעה 06:00 ב. מאחר והבוקר של צ'יקו הוא הקובע , הוספתי שבצ'יקומניה בוקר זה 10:00 ג. מאחר והרושמת השתחלה לשירשור עם הצעה לברנצ' אבל הוסיפה שזה אחרי רכיבת אופניים +מקלחת ,שאלתי 1. אם היא רוצה להצטרף אלי לרכיבה מחר באיזור פארק יקום-יציאה מקפה בונו 2. שאלתי מי זה המתקלח בהזמנה שלה, היא או המוזמנים. אוף שחר, אתם הצעירים, לא מבינים כלום. כל דבר צריך להסביר לכם. אה, ואם עדיין לא הבנת , אז המשרדים של השרות הפסיכולוגי פתוחים רק אחרי החג .

הרושמת

New member
אני יוצאת לאופניים עוד מעט

יער בן שמן חוזרת בסביבות 13:00, אני אהיה חייבת מקלחת וגם מי שרוצה לבוא שרכב בבוקר יהיה חייב במקלחת, כל אחד בביתו שלו (אין לי מספיק מגבות פשוט) ואז אוכל צנוע אצלי בסביבות 14:00 15:00 איך??

סיני 1

New member
אריאל אני מקווה בשבילך שהאופנוע שלך

לא יחטוף גם מחר ''פחד במה''

ariel911

New member
בניגוד למה שכתוב

בפולגז האופנוע לא כבה בזינוק. פשוט עמדתי על הגריד וחיכיתי בשלב מסוים כיביתי את האופנוע. שכולם הניעו והתחילו להתארגן לזינוק, אני ניסיתי להניע בלי הצלחה. אחרי שכולם עברו אותי בשתי הקפות נזכרתי ללחוץ על כפתור ההנעה החמה. הניע בנגיעה. בזינוק למירוץ עצמו אגב, זינקתי בשני (כמו שציווה עליי יועץ הסתרים שלי). האופנוע טס קדימה ואחרי הפניה הראשונה כבר הייתי בערך עשירי. חזקה הבהמה שלי. יהיה טוב אריאל

סיני אתה פשוט ../images/Emo47.gif ../images/Emo70.gif

להתמוגג. לראות את ההומור המשובח שלך ולחוש צמרמורת. כל פעם מחדש, כשעיני סורקות את המלל הנפלא בהודעותיך המנוסחות היטב וברהיטות, שערותי סומרות מהתרגשות. איזה עומק, איזו מחשבה, איזו שנינות, איזו בגרות, איזה רעיונות, איזו שפה עשירה, אילו דימויים, איזו חוכמת חיים! אתה צריך להיות דובר של רוה"מ, או לכתוב נאומים עבור שרים וחברי כנסת. אתה יכול לשמש כקופירייטר ראשי בכל משרד פרסום. אתה בהחלט יכול להצטרף לפאנל הכותבים הקבוע של מיטב תכניות הסאטירה. כשאני נתקל בהודעותיך, אני נמלא גאווה ששנינו שייכים לאותו עם, ומי שלא מבין מדוע עם ישראל הוא עם הבחירה ועם הסגולה, יבין את זאת ברגע שיפגוש בדמותך.

LY 192

New member
מי שרוצה יכול לבוא מ-10

אני בשעה הזו אהיה מחר עם אופניים בדרך חזרה מצובה / ירושלים

כRובי

New member
השם הזמני החדש של המקום, ע"פ צ'יקו

הוא Home Racing אם זה נשמע לכם כמו "הומו רייסינג" זה אומר שיש לכם בעיה בראש.

LY 192

New member
מה זה על שם "HOME CENTER " ?

או כאילו מגרש הבית או מי יגיע ראשון הביתה בשלום? או HOME מלשון בית מחסה כי למה לא בעצם הומו רייסינג ? למשל לרוסי זה מצליח -מענין איפה רוסי קונה תחתונים שמתם לב שכל פעם על הגריד , הוא נעמד ומסדר אותם? זה מזכיר לי את הבדיחה על החתלתול המזיין. חתלתול רואה חתול הולך לבוש אלגנט עם זר פרחים. שואל החתלתול:לאן אחי? עונה הגדול : "לזיין" שואל הקטן :"מה זה לזיין ? עונה הגדול: "בא תראה" וכך הולכים השניים כאשר כל כמה מאות מטר ,עוד חתול מתלהב ומצטרף לשיירה שבראשה החתול המגונדר עם זר פרחים ואחריו החתלתול הגא. החתולה שחיכתה בכיכר רואה את השיירה מגיעה, מבינה את הבלגן ומתחילה לרוץ בבהלה סביב הכיכר כשכל השיירה בעקבותיה. החתלתול הקטן עושה סיבוב עם כולם ועוד אחד ועוד אחד ולאחר 6 סיבובים הוא נעמד ואומר : " חבר'ה , נמאס לי לזיין, אני חוזר הביתה" עכשיו הבנתם את מקור האנרגיה של רוסי ? 10 גברים רודפים אחריו והוא בקושי הספיק לסדר תחתונים

כRובי

New member
גם אני חשבתי שהכוונה להום סנטר

ולכן שאלתי את צ'יקו שהכחיש את הקשר להום סנטר והסביר שהכוונה היא ל"מסלול הביתי" - כי הוא רוצה ש"אנשים ירגישו כאן כמו בבית"...

למעלה